Slovenija
25 ogledov

Sporazum med policisti in vlado danes ne bo podpisan

Komentarjev 17
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Srečni Felix 08:52 24.maj 2012.

    Če so policiste nategnil, kako bodo šele nas!

  • Tupamaros 18:06 24.maj 2012.

    beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

  • crvit 19:34 24.maj 2012.

    Če hočejo policaji refrendum naj ga sami plačajo iz svojega žepa ne pa da pade spet vse na nas itak pa se policija izživlja nad narodom vedno so tam kjer jih ne rabiš ko pa jih rabiš pa pravijo da ...prikaži več če se nič ne zgodi jih ne bo potem pa jih res sploh ne potrebujemo itak naredijo več škode kot koristi.

  • francek 20:59 24.maj 2012.

    ZBLOJEN SI TI MENI SE NIČ NE KOLCA PO OMENJENIH, POZABIL SI TITA OMENIT, SAJ JE EVROPA OBSODILA VSE TOTALITARNE REŽIME KOMUNIZEM, FAŠIZEM,NACIZEM. NENAZADNJE TOVARIŠEM NI USPELO POIMENOVAT CESTE V LJ. ČE KDO NI ZADOVOLJEN Z SVOJO PLAČO, NAJ GRE ...prikaži več DELATI TAM KJER BO VEČ ZASLUŽIL (TO ŽE DOLGO VELJA V GOSPODARSTVU IN SKRAJNI ČAS JE, DA TO ZAČNE VELJATI TUDI V JU)

  • e5777 22:30 24.maj 2012.

    A ti živiš na luni !

  • francek 08:20 25.maj 2012.

    POLICAJI POGLEJTE SI PLAČE INŽENIRJEV V GOSPODARSTVU IN BODITE VESELI, DA IMATE TAKŠNE PLAČE, KOT JIH IMATE.

  • 1111 09:17 25.maj 2012.

    Evropa bi morala obsodit tudi take debile, kot si ti...se ti pozna sobna temperatura, Stranke Debilnih Slovencev!!

  • 1111 09:19 25.maj 2012.

    ...ti si res na prepihu!!!

  • bobr 12:29 24.maj 2012.

    no, zdaj bodo pa to luknjo uporabili za policiste.Blagor policistom, ostali pa lahko j.... ježa

  • francek 19:55 24.maj 2012.

    AKTIVIRATI IN OKREPITI VOJAŠKO POLICIJO, DA SE OMOGOČI NEZADOVOLJNIM POLICAJEM, DA GREDO DELATI TAM, KJER BODO BOLJŠE PLAČANI.

  • 1111 09:22 25.maj 2012.

    Slovenci, podajmo roko podpore policajem, sedaj je čas, da se reši neumje in pokvarjenost sedanje vlade......gospodarstvo in JU...le vkup, le vkup!!!

  • bobr 12:28 24.maj 2012.

    09.05.2012sem pravilno napovedal:Če bo prišlo do znižanja plač za 8%,bodo tisti, ki odločajo in določajo obremenitve posameznega zaposlenega, sebi in svojim "bližnjim", takoj kompenzirali znižanje plač z dodatkom za povečan obseg dela ali z določitvijo toliko ...prikaži več in toliko nadur.Zapomnite si to in opazujte!ZAKON O SISTEMU PLAČ V JAVNEM SEKTORJU22.e člen(Plačilo delovne uspešnosti iz naslova povečanega obsega dela javnih uslužbencev)(1) Javnemu uslužbencu se lahko izplača del plače za delovno uspešnost iz naslova povečanega obsega dela za opravljeno delo, ki presega pričakovane rezultate dela v posameznem mesecu, če je na ta način mogoče zagotoviti racionalnejše izvajanje nalog uporabnika proračuna. Pisno odločitev o povečanem obsegu dela in plačilu delovne uspešnosti iz naslova povečanega obsega dela sprejme predstojnik oziroma direktor uporabnika proračuna za posamezni mesec na podlagi pisnega dogovora med javnim uslu

  • segadamjan 14:17 24.maj 2012.

    Zdaj se pa začenja nabijanje kazni do onemoglosti, najboljše je da vsi zbežimo ven iz slovenije pa naj se izživljajo nad tranzitnimi turisti

  • Bond 17:34 24.maj 2012.

    Nekateri od policistov želijo propad države. Kot , da se ne zavedajo da bodo s tem propadli tudi sami. Kakšna neumnost je žagati vejo drevesu, ki te hrani. Tudi policisti ne bodo imeli več kaj za dati na krožnik, tako ...prikaži več kot oni delavci Vegrada ali SCT.ja ali Primorja................... Ne zavedajo se kakšen privilegij imajo, da imajo delo in redne plače, pa kakršne koli te že so. Imajo jih!!!!.Naj se vprašajo kaj bodo pa imeli če bo država počasi bankrotirala. Z 2mrd€ minusa na leto ne bomo zdržali več niti do jeseni. Kdo bo pa potem kriv, ko ne bodo dobili niti teh plač več. Če mislijo, da jim bodo pomagali razni strici in botri iz ozadja se pa hudo motijo. Ti pomagajo samo, sami sebi. Za druge jim pa ni mar.

  • sintesi 08:46 26.maj 2012.

    BRAVO POLICAJI in beden narod ki ne premore ujeti trenutka ko bi s pomočjo policije ki je sicer podaljšna roka oblasti vrgli z oblasti ves smrad ki nas je pripeljal v prepad....upam da vam tole kaj pomeni-leto 1990- cca. 24 ...prikaži več miljonov prebivalcev države Jugoslavije, zunanji dolg cca. 20 milijard dolarjev, to pomeni cca. 900 dolarjev na prebivalca, gradijo se tovarne, šole, vrtci, bolnišnice ...------ leto 2010- cca. 2 milijona prebivalcev v državi Sloveniji, zunanji dolg cca. 36 milijard evrov (cca. 50 milijard dolarjev), to pomeni 18.000 dolarjev na prebivalca, kar je 2000% več kot leta 1990, tovarne se zapirajo, delavci so na cesti, znižujejo se pravice ... gradijo se nakupovalni centri......in oblast nam prepoveduje proslavljati dan mladosti............ZBUDIMO SE...BTW kje naj oddam podpis za referendum..........

  • bobr 12:28 24.maj 2012.

    pisnega dogovora med javnim uslužbencem in predstojnikom oziroma direktorjem ali javnim uslužbencem, pooblaščenim za organizacijo dela, ki ga lahko skleneta za daljše obdobje.(2) Javnim uslužbencem v javnih vzgojno-izobraževalnih zavodih in visokošolskih zavodih se lahko, v okviru povečanega obsega ...prikaži več dela iz prejšnjega odstavka, določi obseg dodatne tedenske učne obveznosti oziroma obseg dodatne tedenske pedagoške obveznosti le v obsegu in pod pogoji, določenimi z zakoni, ki urejajo organizacijo in financiranje vzgoje in izobraževanja oziroma visokošolskega izobraževanja.

  • graff 20:32 24.maj 2012.

    Šele ko bi vlada potegnila odločne poteze zoper glavne vzroke in krivce za globoko gospodarsko krizo, v katero smo zabredli, Pahor, Janša, Samo Milić Hribar, Bavčar, Šrot, Pavček, Zidar, Tovšak, Černigoj, Vovk, Časar, Lovšin, Kordež, Valant, DARSOVCI innjihovi mali ...prikaži veči otroci poslanci in tajkunčki, ki so se v neverjetnih količinah razmnožili po vsej Sloveniji bi imela legitimacijo za zahtevanje odrekanja tudi pri tistih, ki za krizo niso odgovorniZato podpiram policiste, ker so edini v tej državi, ki imajo j....!Ti ,,franček,, ne bo vam uspelo, veterani nismo leta 1991 gradili vojaško, ampak civilno državo in po nobenem mednarodnem aktu, vojaška policija v mirnodobskem času ne more nadomestiti civilne, a se ti kolca po Pinočetu, Hitlerju, Musoliniju?????Saj se ti vidi, kao zelo si zblojen, a večina ne misli tako kot ti in to te boli, de facto.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.