Slovenija
31 ogledov

"Športna prireditev je tudi družabni dogodek"

Komentarjev 3
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • JackD 16:42 16.marec 2015.

    Alkohol ne sodi na šporne prireditve!Se popolnoma strinjam. Tudi sam grem dostikrat na kak nogomet ali košarko, pa mi zapaše kozarček piva. Ampak ko pomisliš kaki idioti se potem lahko najdejo, ki ti za brez veze zagreni večer, tedaj ...prikaži več je pa prav dobro, da ni alkohola v dvorani. Gremo pač s kolegi na pivo v bližnji lokal šele po tekmi. Pa nam prav nič ne manjka. Pa še ena izkušnja iz Nemčije; lani sem bil na polfinalni tekmi lige prvakov Bayern:Real. In eden glavnih partnerjev Bayerna je bavarska pivovarna Paulaner. Na ploščadi pred stadionom in na samem stadionu so točili samo to znamko piva - vendar povsod brezalkoholno. In če si lahko Bavarci, ki imajo (če malce karikiram) skoraj toliko pivovarn, kot imamo mi gostiln, privoščijo, da točijo samo brezalkoholno pivo, lahko potrpimo tudi Slovenci. Pa je nemška navijaška kultura svetlobna leta pred našo.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:31 17.marec 2015.

    aja pa še to... "športna prireditev je, kot pravi, za njene obiskovalce tudi družabni dogodek, zato se zavzemajo za (kulturno in ne prekomerno) pitje alkohola." (direktor Smučarske zveze Slovenije Jurij Žurej)Enačit družabnost z alkoholiziranostjo se mi zdi totalno ...prikaži več neokusno in nazadnjaško. Sramota da je tak človek direktor smučarske zveze!

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:25 17.marec 2015.

    Če se ga hočš napit je cenejš pa bl udobn če se ga doma napiješ zarad bilokatere stvari/prireditve/filma/dogodkov videnih na tv.Men se zdi pa fajn da k pridš na športn dogodek da ni unih pjancev. Pa tud za mlade ...prikaži več je velik bl primern pa varn (ker vedno v množicil ljudi obstajajo taki ki so pod vplivom alkohola bolj agresivni al pa nespoštljivi).

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.