Svet
9740 ogledov

"Ljudje so tolkli po mojem avtomobilu, mislili so, da sem jaz napadalec"

Komentarjev 24
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 07:51 16.februar 2025.

Sirija ni vec nevarna drzava. vse sirijce brez dokumentov poslati nazaj. naj obnovijo svojo domovino

Garancija 08:39 16.februar 2025.

Za take samo kuglo v glavo

omega_v6 07:56 16.februar 2025.

Mislim,da prihaja vse bliže Sloveniji!! Me zanima ali bodo Golob Musar In Fajon prevzeli krivdo,če se to zgodi v Sloveniji?? Kot je znano so prav ti trije največji zagovorniki priseljevanja teh islamistov po njihovem doktorjev raznih področij!?

• jakec1575 08:16 16.februar 2025.

garfamrl ni naredil pol hurca glede tega ko je bil na ablasti 3x. celo povecal se je prihod kosovarjev. zato ne seri

• jakec1575 08:17 16.februar 2025.

slowenische pacient gargamel

• Jernej65 08:28 16.februar 2025.

omega_v6, tudi v Sloveniji se to lahko zgodi. Zaenkrat so vse take primere pri nas zganjali Slovenceljni, saj smo še mogoče slabši od Sirijcev. Skoraj vsak dan lahko bereš, kako je nekdo pretepel ženo, jo ustrelil ali se je komu ...prikaži več kako drugače utrgalo. Bolj kot bo Evropa uperjena proti tujcem, več bo takšnih primerov. Bo prišel čas, ko bodo Avjstrijci, Nemci tudi tebe začeli obravnavati kot sedaj Sirce. Samo malo naj se obrne še vse skupaj v desno.

• vzev 09:15 16.februar 2025.

Slovenec še ni isto slovenski državljan. In Evropa ne rabi biti čisto nič uperjena proti tujcem, pa bo vse enako in pa še slabše. Njihov namen se ni bil nikoli integrirati v družbo, temveč želijo da se jim mi prilagodimo. ...prikaži več Zato pa upajmo, da se EU čim bolj obrne proti desnem.

• Jernej65 09:27 16.februar 2025.

Bolj kot se Evropa obrača v desno, več je nasilja. Zgodovina ti to potrjuje. Začenja se že v Ameriki. Za desničarje so vselej priseljenci in tisti drugačni, vsega krivi. Za našega Janeza je vse narobe, ko ni on na oblasti. ...prikaži več Ko je on na oblasti, je v Sloveniji bilo največ nasilja. Topovi, zaplinjevanje, policijska ura, prepoved čez občinske meje... Upam, da ga nikoli več ne vidim na oblasti.

• vzev 09:33 16.februar 2025.

To, da je po zaporih večina tujcev pove dovolj. In SDS ni nobena desničarska stranka. Mogoče je kak politik malce bolj desen, stranka SDS, pa ni nikoli šla kaj pretirano desno. Sicer pa oni samo veliko govorijo naredijo pa bolj ...prikaži več malo. In ja, se strinjam s teboj, in upam, da SDS ne vedimo nikoli več na oblasti. Upam, pa na kakšno pametno desno stranko, ki pa jo trenutno v Sloveniji nimamo.

• Jernej65 09:47 16.februar 2025.

Tu se pa s teboj ne strinjam. Skrajno desne in skrajno leve stranke nimajo na oblasti kaj delati. Zgodovina ti lahko to potrdi. Naštej mi državo, kjer so desničarske ali levičarske stranke popeljale državo v razcvet. Da so državo pripeljale ...prikaži več v uničenje, je malo morje primerov. Najbolj združevalne so sredinske stranke in vlade sestavljene okrog sredine, ker so tu razlike in prepadi med strankami najmanjše. Desničarske in levičarske stranke narod razdvajajo. Tramp Ameriko razdvaja.

• Gandolf 11:52 17.februar 2025.

Pokljukarja , vse iz Levice in 8 marca si pozabil

• Jernej65 11:55 17.februar 2025.

"Desničarske in levičarske stranke narod razdvajajo." Nikogar nisem pozabil.

• Jernej65 11:59 17.februar 2025.

Gandolf, Te, ki si jih ti naštel, ne spadajo pod skrajne. Zame so sprejemljive vse stranke razen Levice in SDS in še kakšna manjša bi se našla. Ostale naj sestavijo močno vlado in bo svar zalaufala. Svoboda, SD, Nsi, Demokrati. ...prikaži več To bi bila sredinska vlada, ki bi bila najbolj primerna.

• vzev 13:03 22.februar 2025.

Se strinjam, da je neka sredina najboljša odločitev. Jaz sem tukaj eden redkih, ki ne podpira samo ene stranke, temveč podpiram dobre strani levih in desnih. Toda pri migranski politiki nujno potrebujemo čim bolj desno stranko, da uredi zadeve.

• Plavi-mil 07:58 16.februar 2025.

Pol se pa NPM in golobnjak hinavi, ampak gnide vi to uvažate.

• Garrettue2062 22:11 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• Kmodri_ 08:43 16.februar 2025.

Doktor je zbil doktorja! Priceless!

• pipi3 10:21 16.februar 2025.

Noro, kakšno vztrajnost ima človeška naivnost in počasno prebujanje v realnost. In potem se čudimo, da je zgodovina nihanje z velikimi amplitudami. Iz enega ekstrema v drugega. Dlje držiš pokrov na loncu, bolj sunkovito ga kasneje odnese.

• Gandolf 11:50 17.februar 2025.

Potrebno bi ponovno uvesti smrtno kazen.Nekateri žal ne sodijo med nas.

Antikrist9 08:26 16.februar 2025.

Statistično gledano je med migranti precej manj kriminala, kot med domačini!

• vzev 09:07 16.februar 2025.

Ja, seveda, ker jih na na srečo še vedno manj kot domačinov. Če pa upoštevaš koliko je v državi enih in koliko drugih, pa tujci naredijo precej več kriminala. Že za Slovenijo se ve, da je v zaporih polovica tujcev. ...prikaži več Potem pa še imaš tiste, ki so slovenski državljani in na koncu vidiš, da je domačinov še najmanj. Tako da, multikultura odlično deluje.

• vzev 09:08 16.februar 2025.

Zato pa si lahko imel pred leti, še lepo odklenjeno hišo, pa te ni nič skrbelo. Zaradi neumne leve politike, pa imamo sedaj po hišah kamere in alarme.

Antikrist9 12:52 16.februar 2025.

Jaz imam hišo vedno odklenjeno. To lahko počnem zato, ker nimam za soseda nobenega desničarja. Migranta pa v življenju še videl nisem v Sloveniji!

• munja 20:49 16.februar 2025.

Antikrist9 ali ne živiš v Sloveniji, ali si se pa na debelo zlagal.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.