Slovenija
57920 ogledov

"Sproščanje je napaka, kot tudi omejitev na občine! Smiselno bi bilo ..."

Komentarjev 20
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mirror 20:19 16.december 2020.

    Ne razumem teh infektologov. Kje je bil do včeraj preden so sprostili ta ukrep? Po bitki ste vsi generali. Res pa je, da je težko vsem ustreči.

    • popokatopetl 22:57 16.december 2020.

      Sej stalno nekej pametuje, ampak kot epidemiolog prevečkrat daje izjave ki očitno ne držijo vode. Je sicer res da smo v precej slabšem položaju kot Nemci, predvsem po smrtnosti. Mislim pa da je očitno da so naši dosedanji ukrepi ostrejši ...prikaži več in trajajo dlje kot nemški, zelo dušijo ekonomijo, pa vseeno ne delujejo zelo dobro proti virusu. Da bi bilo nekaj treba delat drugače.

  • Janez 06:00 17.december 2020.

    Trampuž ima prav in bi bilo prav, da se njegove nasvete upošteva, že zato ker on vidi situacijo iz zunanje perspektive in jo lahko ocenjuje nevtralno. Po njegovem mnenju naša vlada dela napake. Ampak to že vemo ves čas in ...prikaži več nikomur nič! Psi lajajo karavana gre dalje!

  • Brnica 23:14 16.december 2020.

    Kakšni komentarji, sem kar malo razočarana na predhodne komentatorje. Po mojem so problem neustrezne maske, ki kljub nošenju večjega števila ljudi, število narašča. Ko pa se kdo okuži, bi morali epidemologi ugotoviti vse stike kot so v prvem valu, pa ...prikaži več smo uspešno premagovali epidemijo.

  • zlatko2 08:41 17.december 2020.

    Tukaj je vlada naredila veliko napako in to se ji lahko vrne kot bumerang,lahko ji očitajo ,da želi namerno zdesetkati prebivalstvo.

  • Avatar Kenneth_Taylor
    Kenneth_Taylor 11:48 17.december 2020.

    Zapustil sem službo in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 USD na uro od doma. zaslužim 25 tisoč d0larjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno. .... >>>>>> www.MagnifyIncome.Com

  • Avatar jezeran
    jezeran 20:30 16.december 2020.

    Greš v Ljubljano in vidiš po dolgem času polno Čopovo ulico, neprecenljivo, za ostalo je Mastercard

  • Borut_Bavarski 08:55 17.december 2020.

    Odjebi⁸, dr. Trampuž, vi in vaši podobni loverji bacilov. Folk ste dejansko obsodili na propad. 10x več folka po svetu po pocrkalo iz. že crkuje kot ga bo od tega corona virusa zaradi grozljivih ukrepov. Bog se nas usmili, če ...prikaži več prileti res kaj malo bolj smrtonosnega. Ker pri nas ni umrl direktno niti en povsem normalen, prej zdrav človek.

  • 06d458670ee8614e2c71cd167c34ffd47e2911e7 09:47 17.december 2020.

    Trampuž ti lahko nakladaš Angelo,kajti njej služiš nam pa dej mir,ker mamo že svojih lažnivcev v vrstah ranocelnikov zadost!!

  • villa 07:56 17.december 2020.

    To pa zaradi dela na crno, katerega nihce ne zaustavi niti ko ni bilo tega covida. Narod brez morale, ki misli, da so oni oblast in da jim nihce nic ne more. Jim je pa to uspelo, zato pa smo ...prikaži več na vseh podrocjih tu, kjer smo. Sam klientelizem, veze in poznanstva na vseh podrocjih itd. In tega je najvec med navadnimi smrtniki. En pozna streznico v bolnici, drugi ima zlahtnika na obcini ali upravni enoti, tretji na policiji, sodstvu, inspektoratu itd. Vse ena velika korupcija.

  • sepdesupp 10:32 17.december 2020.

    www︎.︎Vytran︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želijo najti parrtnerja za seks

  • Avatar Leon
    Leon 09:01 17.december 2020.

    https://siol.net/novice/svet/moz-ki-je-dolgo-svaril-pred-drugim-koronskim-valom-541327

  • Avatar Jurič Zvonko
    juric 08:34 17.december 2020.

    V Nemčiji italijanski scenarij: zdravniki morajo izbirati, koga bodo zdravili. Tu se naj dr. Trampuiž popolnoma angažira, tam živi in službuje. Kajti pri nas itak lažejo in zavajajo s podatki Vlada in mediji, tako da ima popačene podatke, Straši naj Nemce ne nas...

    • popokatopetl 10:33 17.december 2020.

      No dejansko je pri nas smrtnost trikrat večja kot v Nemčiji. verjetno zato ker je zdravstvo že toliko bolj čez rob kot pri njih. Je dal že precej čudnih izjav, ampak tokrat mislim da ima prav, da naši nekaj delajo ...prikaži več zelo narobe. Ker imamo glede na njih že dolgo relativno ostre ukrepe ampak očitno delujejo slabše.

  • Miran Kušar 09:55 17.december 2020.

    Ne bom pozabil kako je ta "stokovnjak" lani na začetku epidemije za RTV Slovenija govoril kako po nepotrebnem v Sloveniji delamo paniko in da je to le navadni gripi podobna okužba.

  • ipsilon 20:29 16.december 2020.

    Za zmanjševanje stikov je ukrep omejevanja gibanja na občine- saj vsi gorijo, da je potrebno zmanjšati stike (je to neumen ukrep). Strokovnjaki so ugotovili, da za človekom, ki hodi ali teče nastaja aerosolni oblak, v katerem so pri okuženih tudi ...prikaži veči virusi- je to neumno, če so bile maske predpisane na prostem. Pri nas Slovencih je pač tako, da so vsi pri kritiziranju najpametnejši; npr naši pravniki, profesorji- izgubimo pa vse tožbe, ki jih sproži Slovenija v Evropi- ni to vsaj čudno.

    • popokatopetl 22:49 16.december 2020.

      Mislim da zaprtje v občine v boju proti virusu ne pomaga tolk zelo, prav tako kot ne maske na prostem kjer ni gneče, je pa zelo veliko ljudi zaradi njega slabe volje. Ljudje so pač v stikih znotraj občine. Tega ...prikaži več virusa pač ne moreš učinkovito ustavljat na carini ali občinskih mejah.

    • mph 23:11 16.december 2020.

      Hja, problem je, če ni omejevanja, da imaš potem vse turistične kraje oblegane iz določenih delov Slovenije.

    • Avatar Leon
      Leon 08:55 17.december 2020.

      IZJAVA DNEVA Janša: »Počivalšek je z nadčloveškimi napori reševal zdravje in življenja ljudi«.......najboljši KORONA VIC .

    • popokatopetl 10:40 17.december 2020.

      To z obleganjem turističnih krajev je bil v prvem zaprtju navaden blef. Zmontirali so posnetke da je izgledalo veliko ljudi, v resnici jih je bilo malo in jih je bilo isti dan več ob Ljubljanici. Po zaprtju je bila pač ...prikaži več gneča na Šmarni in Rašici. Ampak precej manj, ko so nehali streč. Je pa problem da brez strežbe ni biznisa. Izpad rekreacije se grdo pozna na zamaščenosti populacije.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.