S tem si je nakopal samo sovražnike,še prjatle bo izgubil,sami problemi,edini srečni bodo na občini,ki bodo na suho dobili denar,ta se bo pa kot vedno izgubil
Itak je vseeno ali imaš pet milijonov ali deset...Tak dobitek običajno uniči celotno družino, pohlep dela svoje in tudi nesposobnost ravnanja z velikimi vsotami..
Nimam milijonov, sem pa samooskrben in z nekaj rezerve v zlatu...dovolj, da se mi fučka za trenutne finančne trge...Ti @slabifuk pa lahko s svojo socialno kupiš neko kamuflažno obleko in greš crknit v Ukrajino...
S tem si je nakopal samo sovražnike,še prjatle bo izgubil,sami problemi,edini srečni bodo na občini,ki bodo na suho dobili denar,ta se bo pa kot vedno izgubil
svoražnike dvomim........imel bo precej prijatelejev predvsem tiste ki jih nikol videl :D
Upam da je dobil nekdo,ki se je komaj preživljal,da si privošči življenje kot si ga naši posranci
Ja seveda , saj se ve kdo zivi v KR /sladoljed, pekara) avtohtoni smo v manjšini
Nekateri celo osebno mentalno ogroženi z novim up.profilom..
Endrkač, pa kaj te briga, kakšen profil ima kdo, spelji se, teslo!!!!!!!!!!!!!!!!!
statisticno poberemo najvec dobitkov. verjetno gre za dobro mrezo nakupov listkov
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
Itak je vseeno ali imaš pet milijonov ali deset...Tak dobitek običajno uniči celotno družino, pohlep dela svoje in tudi nesposobnost ravnanja z velikimi vsotami..
seveda piše pa tisti ki je revež v glavi :D
Tisti, ki nimate racionalne kmečke pameti pač ne znate ravnati s kapitalom...Večina teh milijonarjev propade v par letih...
ti propadaš že zdej brez miljonov
Nimam milijonov, sem pa samooskrben in z nekaj rezerve v zlatu...dovolj, da se mi fučka za trenutne finančne trge...Ti @slabifuk pa lahko s svojo socialno kupiš neko kamuflažno obleko in greš crknit v Ukrajino...
jst sem zadel zdej bom samo lapal po člankih jupi :)
In to naj bi bila udarna novica dneva...
Kdo je pa rekel, da je udarna???