Slovenija
149 ogledov

Sredi Ljubljane kradel kolo, mimoidoči le gledali

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • peromornar 13:32 07.september 2015.

    "jakec1575" je naivnež (mu se pogleda čez prste), "zkvazdjkrregistracijozahtevategrrrrrrfakoff" že nick pove vse, butale so čez cesto, pojdi tam slikati in klicati policijo, "kemix" - ti dam za prav, čeprav ne tako ekstremno. V časih smo imeli t.i. rajonske policaje. ...prikaži več Kaj takega v "blaženem urejenem sistemu ki se odziva na ime ....." ni bilo možno!! Če ga je kakšen lime sračkal je dobil par po betici od taistih rajonskih policajev (so vse limete poznali v nulo) in je bil blaženi MIR. "jakec1575" a ne bi to razložili z totalno apatijo našega "naroda" ki je izrasla iz famoznega "liberalnega kapitalizma", a?

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:10 07.september 2015.

    Zakaj so sam gledal? kaj jim ni jasn??? Jz bi slikal pa klical policijo.

  • manch 13:27 07.september 2015.

    Pred mnogimi leti so iz veleblagovnice Nama ukradli klavir, pa ni nihče posumil, da gre za krajo.

  • Papaja Popi 16:54 07.september 2015.

    kemixAmpak tisti, ki seka je pa popolni amater.

  • Ludvik Miholic 18:20 07.september 2015.

    more se prezivlja ker za njega je Avstrija predalec kde bi lahko dobil kruh

  • kemix 11:41 07.september 2015.

    v savdski arabiji bi mu odsekali roko za tolehttp://www.dailymotion.com/video/x1lst5b_punishment-for-stealing-in-saudi-arabia_news

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 15:41 07.september 2015.

    Kakšna psihologija neki. Iz istga razloga vozniki kršijo cestna pravila ker si domišljajo da je njihova presoja kako bi kej mogl potekat in bit oh in sploh. Preveč so samozavestni pri svoji presoji namest da bi povabil profesionalce da bi ...prikaži veči ugotovil če presoja drži vodo al ne. Ne morš kr mal po občutku presodt če en krade al pa ne. Če uničuje zaščito do dostopa do določene zadeve pokličeš policijo pa poveš da se to dogaja. Če gre za lastnika pa pač lastnik z policisti pol razjasni da je izgubil ključ ane. Ne morš pa kr ti k človeka za 2 sekundi vidš presodt da je to lastnik. Ne morš se zanašt na množico češ če vsi to mirno gledajo potem je sigurno vse ok. To je totalna traparija. A če bojo drugi poskakal v prepad boš še ti al kaj?

  • jakec1575 14:44 07.september 2015.

    Sploh pa, če si kdaj poizkusil ustaviti rop ves, da ti trenutna zakonodaja ni vprid. Če med ropom tatu poskodujes in ne gre za samoobrambo ali obrambo tretje nemocne osebe, si kazensko in tudi civino odgovoren. Na koncu te pi*dek ...prikaži več vozi se po sodiscih in iztozi odskodnino. Vcasih si ga usekal, pol ga je pa se milicija malo namlatila in je bil mir. Trenutna zakonodaja dobesedno omogoca krajo. Tako to je. Hoteli smo clovenkove pravice. pri njih smo bolj papeski od papeza. sedaj imamo. On krade, ker je druzbeno depriviligiran in to mu daje pravico. Je pa sankcioniran,ce ga dobijo. Res pa je, da jih mnogo pobegne ze ko povzdignes glas.

  • jakec1575 13:14 07.september 2015.

    Vsi so bili mnenja, da je lastnik, ki se mu je pokvarila kljucavnica. Nihce ni bil mnenja, da bi nekdo sredi cankarjeve sredi belega dne vsem na oceh lahko kradel kolo. Cista psihologija, ki je tat niti ni domislil ampak ...prikaži več se mu je bolj ko ne zgodila.

  • jakec1575 14:23 07.september 2015.

    Apatija je do oblastnikov, ne do sočloveka. Do sočloveka sta samo dva odziva. Sovraštvo in iskanje 5 cm vecje visine ali pa toplina. To je v narodu od pamtiveka in še predno nas je zalil liberalni kapitalizem. Nihče noče biti ...prikaži več prvi. Če bi v tem primeru samo en rekel in stopil naprej, bi se za njim opogumili ostali. Čeprav se večkrat zgodi, da če je na drugi strani prevelik izziv, pogled v stran. Rajonski policisti so bili pa res druzbeno pomembni.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.