Slovenija /slovenija/jaz-porocam
85 ogledov

"Stanovalci Šiške bomo ostali brez parkirnih mest"

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • zdrej 16:01 14.november 2012.

    Upam da potem lahko tudi odločijo: "F**Y tristan, adijo, pa zdrav ostani. "Vsakemu stanovanju v bloku mora pripradati parkirno mesto.

  • Bizgec 22:52 10.november 2012.

    Ce imajo ljudje v Siski vsaj toliko jajc, kot jih imajo Mariborcani, bodo zapornice hitro polomljene.

  • Simon Novosel 08:10 11.november 2012.

    dej ne prbiji ti

  • Glas-ovir 07:04 11.november 2012.

    Tipično! Zdaj bi šli lomit zapornice! Veste, kdo so bili ludisti? V svoji omejeni pohlevni naivnosti ste jim podobni. Polomit je treba tistega, ki si je prisvojil Ljubljano in zdaj počne svinjarije! Najlepše mesto na svetu?! Seveda, takoj za Saraorci!

  • boskre 16:51 11.november 2012.

    "Stanovalci Šiške bomo ostali brez parkirnih mest" WTF? A to govorite o parkirnih mestih, ki sploh niso vaši? Kako lahko ostaneš brez parkirišča, ki sploh ni tvoje? Če ni tvoje plačaj najemnino, če nimaš, prodaj avto. Simpl ko pasulj.

  • suxi 14:18 15.november 2012.

    http://www.facebook.com/osvobodimo.parkirisca

  • Scott 21:09 05.december 2012.

    Še volite župana z neslovensko črko v priimku,pa boste ostali še brez marsičesa !

  • segadamjan 23:33 10.november 2012.

    Kar se parkiranja tiče je fenomen bs-3, če imaš parkiranega malo na cesti na trebinjski, ti nalepijo obvestilo ali pa ti ga celo odpelje pajek, če parkiraš v peskovniku za otroke oziroma v pesek med igrala, kjer se igrajo otroci ...prikaži več pa ni nič narobe, nvem v čemu je fora, men ga je pajek odpeljal ker sem po njihovem parkiral na parkirišču na nepreglednem ovinku, kar seveda ni res, zraven pa parkirani avtomobili med igrali za otroke pa niso nikoga motili, sramota

  • bobr 01:17 11.november 2012.

    Stanovalci Gotske ulice pozor!V obvestilu je omenjena neka akontacija za zapornico.NAj bi to pomenil, da ne boste le najemniki temveč tudi solastniki?Z vašega zornega kota je to super!Postanete solastniki in vi določate kdo ima ...prikaži več kartico oz. daljinca za dostop.

  • DejanHozjan 04:14 11.november 2012.

    zapornica poškodovana (četudi ne z vaše strani), se bodo stroški krili iz akontacije. Glede na zgoraj navedeno predlagam, da se sestanemo v nedeljo, 11. novembra 2012 ob 21. uri pri vhodu na Gotski ulici 13, da se dogovorimo ...prikaži več o možnem ukrepanju (obveščanju medijev, organizaciji sestanka s predstavniki MOL-a, vodstvom podjetja itd.). S skupnimi močmi bomo lažje pokazali, da takšnega načina ravnanja s stanovalci Gotske ulice ne bomo tolerirali !!!

  • DejanHozjan 04:12 11.november 2012.

    Spoštovani sostanovalci z Gotske,ob pregledu obvestila o novem parkirnem režimu se počutim izigran. Naj svoje mnenje na kratko predstavim:1. Stanovalci Gotske ulice smo bili gladko malo postavljeni pred dejstvo o novem režimu parkiranja in nismo ...prikaži več imeli nobene pravice sodelovati pri tem. Ob tem je potrebno poudariti, da je bil režim parkiranja uveden iz danes na jutri, kar nam je onemogočalo iskanje alternative rešitve pri parkiranju. Da je bil dopis objavljen v soboto, je očitno odraz načrta podjetja, ki onemogoča stanovalcem kontaktiranje ustreznih državnih organov in vodstva podjetja. Dopis prav tako ne vsebuje zakonskih določil, ki bi govorila o pravni podlagi za tovrstno ukrepanje podjetja in pravnih možnostih za naš odziv na nov režim parkiranja. Prav tako je presenetljivo, da na dopisu ni navedene ali podpisane odgovorne osebe podjetja.2. Dopis, s katerim smo bili obveščeni o novem režimu parkiranja, ni bil objavljen na za to določenem mestu, t.

  • DejanHozjan 04:13 11.november 2012.

    j. oglasni deski, ampak na avtomobilih in vhodnih vratih. 3. Naj dodam še nekaj »malenkosti« o sami ceni. Mesečna cena znaša 40 Eurov. In kaj nam ponujajo za to ceno? Parkirišče, ki mu lahko mirno rečemo »presihajoče jezero«, saj ...prikaži več je ob vsakem dežju velik del parkirišča pod vodo. Parkirišče v tej obliki ne nudi strehe, avtomobili so podvrženi padanju vej in ni nobenega varovanja pred krajo. Za ceno 60 Eurov na mesec (cena preverjena na dan 10. november 2012) dobite parkirno mesto na Kongresnem trgu. Parkirišče na Kongresnem trgu je v centru mesta, je pokrito in varovano s kamerami. In če natančno preberete dopis, lahko v njem zasledite, da ponujena cena za najem ni zavezujoče narave, kar je moč razumeti tudi v smislu svobodnega višanja cene s strani podjeteja.4. Naj se za konec ustavim še ob plačilu 120 Eurov akontacije za zapornico. Navedeno pomeni, da si bomo morali sami plačati zapornico. V zameno, da nam bodo vsak mesec zaračunavali najemnino 40 Eurov. In v kolikor bo z

  • bb_king 18:46 13.november 2012.

    Mislim, koliko bedastoč bo moral Zoki še naredit, da ga Ljubljančani ne bomo izvolili. Uradno oklicujem vse, ki ste ga volili na zadnjih županskih volitvah, za bebce! Ker gumpec Zoki ne zna šteti, denar za njegove zgrešene investicije in družinske ...prikaži več kolege zbira na vse možne načine! Tudi na zgoraj navedene!

  • Buca Dunlop 10:37 19.november 2012.

    Lastnik zemljišča lahko dela z njim kar mu je volja, vi ki se pa zdaj počutite izigrane, čeprav ste si leta in leta brez dovoljenja lastnika prisostvovali zemljišče oz. ga koristili kot svoje parkirišče. Kar pa se tiče cene mesečnega ...prikaži več najema, pa "take it or leave it", saj vas nihče ne sili, da ga najemete. Pa nisem noben podpornik Zokija, nasprotno, zame je navaden m.......! Vendar ste v tem primeru brcnili v čisto temo, me zanima koliko teh super ogorčenih prebivalcev ali koristnikov parkirišča, bi mrtvo hladno gledali, če bi denimo jaz parkirala ali kako drugače "ogrožala" njihovo lastnino. Ma za 1 mm bi me linčali!!! Tipično slovenceljsko.

  • McClain 23:21 10.november 2012.

    zato pa so stanovanja v LJ tako draga. En sam nadstandard. Jaz pa pred hiso urejen parkplac za 10 vozil in 2 v garazi in se za 2 ob cesti, tudi urejeno. K srec vam se ni potegnlo.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.