Slovenija
56 ogledov

"Starši in država se kaznim v šoli posmehujejo"

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • peromornar 12:29 19.april 2015.

    Niso otroci krivi, krivi so zblojeni starši ki so zgubili vsak stik z etičnimi normami in to pridno prenašajo na mladi naraščaj. Prav ima "tomaz", vrbove šibe po prstih, absolutna avtoriteta učiteljev (ali profesorjev) kar posledično pomeni ničelno vmešavanje staršev ...prikaži več v šolske aktivnosti. Če že hočejo "sodelovati" naj vzgajajo otroke doma, ni dosti, da jim dajo hamburger za večerjo in televizijo ali računalnik.

  • dragec 09:38 19.april 2015.

    Ebiga, starši doma vzgajajo ksenofobike, predstavniki države pa itak

  • moder 19:28 19.april 2015.

    Tale ravnatelj Merc je primer kdo nebi nikoli in nikakor smel bit na polozaju ravnatelja, ker je ti bolj nesp0osoben od cistilke na soli, ki skrbi za cistoco,... On bi fino dobro zivel v nekem drugem casu in nekem drugem ...prikaži več rezimu, cca 70let nazaj,...

  • tomaz 10:05 19.april 2015.

    Včasih teh problemov ni blo...nekaj vzgojnih okol ušes, alpa klečat v kot, pa j blo takoj pošlihtan....dons ga pa še ozmerjat ne smeš, kaj šele d b mu kako prmazal...Kriva je zakonodaja in razna preterana etična merila. Brez "batine" ni ...prikaži večz "batine" ni vzgoje in dokler se ne bo bal, ga trudi prevzgojiti ne moreš. Ravno včeraj mi je ena ućiteljica razlagala, da v šoli v naravi ne smejo spati v istem prostoru, kot otroci. K smo mi hodil, so nas mel tud ponoč na očeh...tko se j pa najdu "pametnjakovič" in to je to...

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 13:13 19.april 2015.

    Včasih so glavno breme vzgoje imel starši, zdej pa zarad služb k zahtevajo da si vse več časa od doma to ne gre več. Šolski sistem pa ni primarno narejen za vzgojo ampak za izobraževanje in je ta vzgojni primanjkljaj ...prikaži več nenadomeščen. Stvar je preprosta. Zgledovat se je treba po zaporih. Ko si priden imaš privilegije, ko si nepriden jih izgubiš in ko si neprijazen do drugih imaš izolacijo. Mal prilagodiš zadevo otrokom in gasa. Otrok more sam lepo vidt vzrok in posledico. Če neki slabga nardim se mi neki kar smatram da je slabo vrne. Sam treba je pač vedt kaj otroku neki pomen in mu to odvzet ko nardi kej narobe. To je vzgoja. Izolacija + vzrok in posledica. Ne to da tepeš otroka..to je naravnost primitivno in neučinkovito ker nardiš iz tega otroka pol čustvenga invalida al pa ostrega upornika.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.