Slovenija
330 ogledov

Stavka zdravnikov v sredo: ni njihova prva

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar MS
    MS 13:22 08.januar 2023.

    Ko primerjam zdravstvo v gnjilem "KOMUNIZMU " IN DANES v zveličanem "KAPITALIZMU, lahko rečem, da komunisti niso bili rdeči ampak zlati! V času gnjilega komunizma si lahko poklical zdravnika in ta te je obiskal še isti dan na domu! V ...prikaži več V današnjem času (in sploh če imaš srečo da imaš osebnega zdravnika) ga pokličeš (in sploh če imaš srečo da se na klic javi) te postavi v čakalno vrsto-(in sploh če imaš srečo si na vrsti čez kak teden) Živio Kapitalizem!

  • bobubob 18:51 08.januar 2023.

    Ni prva in tudi ne zadnja - ker so postali polbogovi, ki smejo nekaznovano zlorabljati in zastrupljati tiste, ki pri njih iščejo pomoč. Želijo, da 'bojni dodatki' postanejo stalni del njihovih plač. Če se mi ne bi znebili Janše, bi ...prikaži več oni še vedno prejemali dodatke in šteli lažne žrtve kovida. Tako pa jih preštevajo le še nostalgiki med belimi zarotniki. Najbolj pokvarjeni pa so zaradi presežka informacij o njihovem povzročenem kriminalnem ravnanju raje utihnili in sedaj preštevajo bojni plen.

  • bobubob 18:57 08.januar 2023.

    Ti zadnji kot hijene čakajo, kaj jim bo še padlo z mize novoobraznikov, ki so si, hvala Bogu, za razliko od prejšnje vlade, zapomnili, zakaj se je plebs množično pridružil tisti peščici osamljenih komedijantov na biciklih.

  • jakec1575 21:45 08.januar 2023.

    žemlja. Vi strajkate ze od 15.12.22. Odkar vas je minister dal na hladno. Koliko ljudi je ze umrlo na hodnikih urgence po 36urah neobravnave?? A upas prestet. Sekundariju je minister dal v 1letu 10 placnih razredov. Kaj bi rad? Specialistu ...prikaži veču bi jaz placal nadure posteno in prepovedal privat. Ce hoces privat vrni denar za specializacijo. Naj ti jo placa privatnik. Vse nove specializante bi vezal po specializaciji vsaj 6let v javnem zdravstvu. Sr bolje 10. Ce gres, placi ti ali privatni lastnik, ki

  • jakec1575 21:46 08.januar 2023.

    Zadevo resis elegantno. Komur je drzava placala specializacijo mora minimalno 6let oddelat v javnem zdravstvu. Se bolje 8. Tako imas urejen dotok in odtok. Vidijo samo place, ne vidijo pa, da ameriski zdravnik vse placa sam. Vse solanje. Slovenski zdravnik ...prikaži večk celotno solanje stane med 400 in 550 tisoc evrov.

  • jezero 15:27 09.januar 2023.

    Mislijo, da so nekaj več, postali so pa svojim lopovskim vedenjem -odveč!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.