Avto /avto/na-strom

Stellantis stavi na električno prihodnost mestnih avtomobilov

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • BlackRose 07:11 03.julij 2026.

Samo, da se ne bo ponovila zgodba z Berlingom. Ste lansirali samo električnega in ga noben več ni kupil, čeprav je bil prej zelo dobro prodajan avto. In zdaj se je spet vrnil diesel :-) Ne silite nas v elektriko, ...prikaži več prehod bo avtomatičen, ko bodo kupci imeli več koristi kot težav z njimi. Problem je infrastruktura in dokler se le ta ne uredi, e-avto ne more nadomestiti bencinarja/naftaša.

• BlackRose 07:14 03.julij 2026.

Zaenkrat je še nišni avto in za tiste, ki živijo v hišah, je pameten nakup enega za službo. In naj že nekaj pogruntajo, da se bo polnilo brezžično. Vedno se smejim modelom, ki v dežju ven vlečejo kable, so že ...prikaži več čisto premočeni, predno priključijo :-)

Garancija 07:24 03.julij 2026.

Imaš prav,jaz bi kupil dizla 130KM, avtomatik,320 navora,radarski tempomat led luči ,no naj nekdo da ponudbo

Garancija 07:21 03.julij 2026.

Zakaj nimajo vsi indijci in američani prvi vse električne,zakaj mi, ko smo najmanjši,pa nas tako posiljujete.Sem vprašal enga pravega strokovnjaka,in je rekel da se elektrika izplača,če polniš doma in imaš sončne celice,ker drugje je polnjenje skoraj isto kot bencin mala razlika

• Protoncek 07:25 03.julij 2026.

Natanko tako. Ravno o tem govori sosedni članek o blokarjih... Čeprav... "splača"... hm... če računaš, koliko si zmetal za panele, avto hranilnik... se velikokrat ne splača več. Sicer se popolnoma strinjam, da bi MESTNE avtomobile zamenjali električarji. Nikakor pa ne, ...prikaži več da se kar posiljuje, da od 2030 ne bodo smeli delati novih bencinarjev in dizlov...

Garancija 07:40 03.julij 2026.

Moj zet je kupil bencinarja rahli hibrid brez kablov,in poraba 5 lirov,kar je zelo dobro,tudi elektrika ne pride cenje

• BlackRose 07:38 03.julij 2026.

2030 je utopija. To bodo premaknili, ker preprosto ne pije vode. E-lobisti so pritiskali, EU kravatarji so sanjali in pobrali provizije, ampak real life je nekaj drugega. Saj po kulvarjih se že govori o premiku letnice, ne smejo pa še ...prikaži več lansirati te novice, da se ne smešijo lastni neumnosti.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.