Šport /sport/nogomet
29 ogledov

Stojanović: "Vrniti se moramo k osnovam"

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Lionel 21:40 14.november 2012.

    Nisem ujel, a morda Handanovič še vedno grozi, da ne bo več branu za reprezentanco če ne bo rezultata. Sej če bo tko branu ga nebo, to že jest povem. Pametnjakovič jedan. Vn z njim pa Oblaka u gol.

  • Scott 13:12 15.november 2012.

    Nevem kateri ljudje določajo selektorje,a več kot očitno je,da v Sloveniji želijo uničiti reprezentančne moštvene športe.?Ni le v nogometu tako,tudi košarka,rokomet...Le kdo nastavlja te nesposobne ljudi?

  • jessy2485 18:10 16.november 2012.

    prvo ta oblak, kaj je branu 1krat in se mu je posrečil, kaj pa pa zdj!!in to ni šou zaradi ukaza stojanoviča, ampak ozadje tega oblaka je denar in vpliv!tako da znanja in izkušenj mu še fali in bo še ...prikaži več rabil dosti, da je tak kot Handanović in to dosti!ne rečem da je dobro branil, pač so dnevi ko ti ne gre kakor je treba!!

  • Franček Horvat 22:58 14.november 2012.

    Vrniti se moramo k starim selektorjem. Dokler bo tale, bomo padali in padali.

  • lunnatic 21:22 16.november 2012.

    Lep pozdrav, javljam se iz sSlovenije, kjer nujno potrebujemo tvojo pomoc! http://skrci.me/fyGGy sSlovenija je le ena izmed mnogih držav v igri , kjer se države bojujejo med seboj za razlicna ozemlja. Trenutno sSlovenija obsega vse njene osnovne regije, hkrati pa ...prikaži večpa okupiram 2 nemški regiji ter celotno Švico. V kratkem nam potece Non-Agressive pakt z Italjani ter Madžari in temu verjetno sledi vojna. Slovenci sicer imamo tesna zavezništva z Grki in Izraelci, ker ne želimo izgubiti neodvisnosti in pasti pod tujo kontrolo potrebujemo tvojo pomoc!Še malo o sami igri: vsaj uporabnik zacne kot normalen perbivalec sSlovenije in vojak, vendar pa lahko z nekaj potrpljenja napredujete ter postanete predsednik, kongresnik, pisec casopisov, vodja vojaških enot ali pa preprosto ostanete zvest vojak. Igra ne vzame veliko casa, približno 10 minut na dan, a je hkrati zelo zanimiva, predvsem zaradi tekmovalnosti in povezanosti Slovencev med seboj.Igra trenutno šteje nekaj vec ko

  • francek 06:17 15.november 2012.

    Zahvaliti se ićem za sodelovanje in poslati slovenske igralce in trenerje na igrišče, takšne rezultate lahko dosegamo brez njih.

  • Roman 09:14 15.november 2012.

    Pa kdaj bodo tega samovšečnega in nesposobnega selektorja nagnali?A šele potem, ko bo SLO reprezentanca nazadovala nazaj po lestvici za 100 mest? No ja, saj to mu bo tako kmalu uspelo!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.