Slovenija
43 ogledov

Strabagu za posel z odpadki 112 milijonov evrov

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Bizgec 09:49 01.september 2012.

    Ja... ampak bodo 1) najeli lokalne delavce, ker se jim folka ne splaca vsak dan vozit iz Avstrije in 2) zadeve bodo verjetno narejene bolj kvalitetno, ker ne bo nasih pijavk zraven, da bi si z ukradenim materialom zidali vikende ipd.

  • KOJAK 09:56 01.september 2012.

    Strabag je obnavljal del ljubljanske obvoznice, delali so slovenski delavci, delali so od zore do mraka, dela so bila končana 1 teden pred rokom... BREZ DODATNIH ANEKSOV!

  • haudi 10:51 01.september 2012.

    Kojak, verjetno misiš "slovenski" delavci z bosanskim potnim listom!!

  • deželan 13:32 01.september 2012.

    Vztrajati na pogojih, ko podjetja igrajo vlogo sociale je strel v lastno koleno. Delavci v primeru stečaja nimajo nič drugega kot pravico napisano na papir a brez denarja, je pa ta pravica vnovčljiva le pri državnih podjetjih in javnem sektorju.<br ...prikaži več />Gradbeništvo, ki je močno podvrženo sezonskemu ritmu in nihanju trga, demonstrira napake v "pravicah" zaposlenih. Ali ima delo ali ne mora preživeti vse delavce. Razlaganje , da so vsi barabe , samo tajkuni, je le izrabljanje moči in ustvarjanje sovražnosti med delavci in delodajalci. Delavec ne dobi zaščite če da odpoved , delodajalcu pa je praktično onemogočeno dati odpoved tudi zaradi poslovnih razlogov, razen če gre v stečaj. Torej se tišči skupaj dva partnerja, ki sta popolnoma nemočna. Eden brez denarja drugemu se razproda podjetje.To so plodovi in uspehi sindikatov in politikov.Koliko gradbenih podjetij nam je še ostalo lahko ugotovimo sami. Da sedaj večja dela prevzemajo tujci in plemenitijo lasten BDP

  • deželan 13:40 01.september 2012.

    Potem bi celo lahko pomislili, da so naši sindikati komercialni zastopniki tujih firm. Našim podjetje se postavlja nemogoče pogoje ( tako zaposlovanja kot odpuščanja, ter pridobivanja dela in bančne podpore ) Strabag posluje v popolnoma drugačnem ugodnem okolju. Če nima ...prikaži več dela lahko odpusti zaposlene, ki jih takoj država nudi socialno podporo, banke jih nemoteno financirajo sicer pod strogim lastnim nadzorom itd.

  • albert 15:14 01.september 2012.

    Hahaha 112,22 cena do decimalke točna, vendar jo z lahkoto pomnožimo z 5 ki bo končna cena. Ko bo v tej državi začelo delovati pravosodje tako kot po zakonu mora in ko bo cerkev naterana z oblasti potem nam bo lažje.

  • Lavdan 09:39 01.september 2012.

    Sedaj ko so dotolčene vse slovenske gradbene firme, nam morajo graditi jodlarji. Beda!

  • mkm 10:14 01.september 2012.

    Veste, da je Tovšakova svetovalka za Slovenijo v Strabagu? Verjetno zato, ker je kupila zajetno vsoto njihovih delnic. Vse slovenske firme so uničili, da sedaj lahko delajo tujci. Ni problem, da se ne bi zaposlovali slovenski delavci, ampak skrbeti nas ...prikaži več mora to, da se kapital ne bo zadrževal in vlagal pri nas, ampak bo vse romalo v tujino. Tu nas, s takšnim trendom, čaka le beda in nizke plače. To pa samo zaradi nekaj pohlepnežev, ki so za provizije prodali narod.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.