Slovenija
58 ogledov

Strah pred Rusi. Menda ...

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mb 09:19 06.januar 2012.

    pa koga briga fašistična ZDA, kjer lahko vojska zaira kogar hoče, ta koliko časa se jim zdi primerno brez obrazložitve in sojenja.ne vem zakaj se kdo še ploh z njimi obremenjuje. sedaj bo pa še zda predisovala kakšno ...prikaži več vladi in koalicijo bomo imeli !?. no zakone nam je že pisala...če ga bodo še dolgo tako srali, se bo še kak osama bin laden našel, tokrat morebiti bolj sposoben z boljšo oborožitvijo in bodo američani na svojem ozemlju čutili kaj je to vojna.

  • izRODEk 09:20 06.januar 2012.

    tale musolini je tipičn primer fašista. da pa je fašizem po evropi v razcvetu, pa ni več nobena skrivnost.Smrt fašizmu - svoboda narodu!

  • Žurnalček 23:38 06.januar 2012.

    Ja padel smo pod USA protektorat in ti z njimI, kot njihov privrženec in oboževalec. Kako si drzneš omalovaževati komentarje , ki skrbijo in zagovarjajo edino in samo pokončno držo države in Slovencev. Ti jim pa nastavljaj , da bog ...prikaži večbog da fasu AIDS od njih!

  • Žurnalček 12:18 06.januar 2012.

    Verjetno se spomnite mojega članka o delovanju in pritiskih CIE na novinarje in vzvode odločanja iz ozadja v predvolilnem času ./ Spomnite se napada PETRE KRČMAR na ZJ , ko so bili v studiu z ženami/ Ker jim ni uspelo ...prikaži več zagotoviti zmage mitraljesca, sedaj sam VELEPOSLANIK grobo krši suverenost države, ker hoče na vsak način v vlado vključiti militantni SDS, pa magari z najbolj SLABOUMNO izjavo leta, da naj se SDS i LZJ združita. NAJ SE ZDRUŽITA VAŠA REPUBLIKANSKA IN DEMOKRATSKA STRANKA pa sploh volitev in demokracije poznal ne boste več. Boste lahko rekel da ste prešli na višji nivo demokracije. Saj se tako radi razdajate in druge poučujete ter ocenjujete , sami imate pa diktaturo dveh strank.kjer je med njimi edina razlika ta , da imata za 2% različne poglede na stopnjo davkov. Mislim da je čas , da se gospodu Njegovi Ekselenci Veleposlaniku USA v SLO da na znanje , da je prekršil vse norme obnašanja, St. Dep. pa zahtevo za njegovo zamenjavo! YENKII GO HOME , gledal bomo film Rusi priha

  • drmr1980 19:26 06.januar 2012.

    Kakšni komentarji, sej ni čudno, da je Slovenija tam kjer je, žalostno, kam smo padli...

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.