Slovenija
1369 ogledov

Stranišča na Petrolu: Kje bodo še zastonj?

Komentarjev 15
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Milan Rejec 15:47 31.marec 2018.

    Že nekaj časa nazaj sem sklenil, da me zaradi te komplikacije in plačila WC na Petrolu več ne vidijo. Zaradi tega se izogibam tudi vseh ostalih Petrolov. Saj navigacija pokaže vse ostale črpalke. In ta kavcija je nateg, ker ti ...prikaži več to obračunajo pri ostali ponudbi, ampak kaj ko imajo visoke cene in slabo ter nekvalitetno ponudbo hrane, pijače, izdelkov, ...

  • erikkk 15:20 09.maj 2016.

    Ahh romuni po večini hodijo kar v bližnji grm al pa jkr ob stranski cesti ... treba res pazit da v travo ne stopiš

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 16:57 07.maj 2016.

    Če bi bila kavcija bi denar dobil nazaj če blaga ne poškoduješ ( v tem primeru če ne omadežuješ stranišča ). Nazaj pa dejansko dobiš vrednostnico. V tem primeru pa ne bo šel prodajalc gledat za tabo če si ...prikaži več zapustil prostore WC-ja v istem brezhibnem stanju kot je bilo pred vstopom in ti ob tem vrnil 50 centev.Tole ni kavcija. To še ekonomski tehniki vedo.

  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 17:18 07.maj 2016.

    Odkar ima Petrol tako visoke higijenske standarde na teh postajališčih skrbim, da mi jih na poti ni potrebno uporabljati. Pa ne zaradi kavcije temveč zaradi ljudi s krožniki na WC-jih ki ne znajo slovensko ali vsaj srbohrvaško. Ne vem če ...prikaži veče se je v teh letih kaj spremenilo. Raje bi imel avtomatski wc v katerega vržem kovanec se mi avtomatsko odprejo vrata in mi ni potrebno nikogar pri tem pozdravljat. na koncu se pa avtomatsko očisti. Na zahodu je tako, kateri zahod pa misli Petrol pa ne vem. Ja, visoki standardi so res hudič. Poleg tega da plačaš wc, ti z vrednotnico, kot je omenil kolega pred mano, hočejo spulit še par evrov pri nakupu nečesar kar ne potrebuješ.

  • dragec 22:17 07.maj 2016.

    Enako kot SLO politika

  • silhuet 07:41 08.maj 2016.

    Naredite tako kot jaz. Enostavno se poščijem v nekem kotu v restavraciji ali kje drugje. Banda goljufiva petrolovska, se na moj račun ne bo debelila. Sicer pa polnim rezervoar z bencinom na OMW, Agipu ali Shellu. Ščijem pa po kotih ...prikaži več Petrola in njihovih restavracijah.

  • Ferluci 08:34 08.maj 2016.

    Ravno včeraj na Petrulu, Čatež: Plačljivo, bolj umazano kot čisto, brez papirja za brisanje rok ali fena!

  • Ferluci 08:37 08.maj 2016.

    Petrol Čatež: Plačljivo, kljub temu da si gost restavracije. Pa še rok si nimaš s čim obrisat!

  • kocka55 21:32 07.maj 2016.

    WC & Offshore karibske davčne oaze. Poleg tega da plačaš wc, in še na tebi masno ZASLUŽIJO,NE HVALA Petrol. Pri sosedih Avstrijcih je njihova ASFINAG napravila po Avstriji nova parkirišča in sodobne WC, ki so BREZPLAČNA. Naj si ti barabini ...prikaži več iz Petrola pogledajo in ko točiš gorivo v Avstriji je za 15 % nižja cena. SRAMOTA, ni čudno kako nategujejo ovce Slovence. ME ne vidijo več,pri Petrolu. Offshore hobotnica: Petrolovi balkanski posli in karibske davčne oaze. Iz poslovnega poročila za Petrol Trade za leto 1992 izvemo, da je ta dunajska podružnica množično poslovala s podjetji v davčnih oazah. . Morda komu diši po pranju denarja, morda po umikanju denarja iz Petrola. Tretji najpomembnejši poslovni partner Cypeta je bilo podjetje Petromed ltd. iz karibske davčne oaze na Britanskih Deviških otokih. Čigavo je bilo to podjetje, ni ravno jasno, domnevamo pa lahko, da o tem prav vse ve Geržina, visoki funkcionar Desusa in najtesnejši sodelavec ministra Erjavca. Iz poslovnega poročila, nastale

  • kocka55 21:32 07.maj 2016.

    Geržina, visoki funkcionar Desusa in najtesnejši sodelavec ministra Erjavca. Iz poslovnega poročila, nastalega iz leta 1992 (hrani se v Arhivu Slovenije, fond 316, škatla 582), je razvidno, da so v upravi tega – kakor nepomembnega podjetja – sedeli vsi najpomembnejši ...prikaži več petrolovci: Premk, Ocvirk, Blenkuš, Lotrič, danes desusovec Geržina in ciprski Grk Papachristoforou. ciprskega podjetja Cypet Oils limited. Cypet je bilo podjetje v lasti dunajskega Petrol Trade, GmbH, to pa je bilo v lasti Petrola, ki je bil (in je še vedno) na koncu verige, seveda v lasti paradržavnih skladov Republike Slovenije, nastala poslovna hobotnica. Beeeeeeeeeeee

  • Dolfi 17:43 07.maj 2016.

    Kaj hočemo! Drek je biznis!

  • mph 19:16 07.maj 2016.

    Očitno, poglej kako politiki uživajo plavat v njemu. :-)

  • eosss 21:42 31.marec 2018.

    Tudi jaz ne grem nikoli na ta plačljiv WC, kar naj jih imajo. Plačam gorivo, pa mogoče še kakšno kavo, na koncu bi mi pa še WC zaračunali. Saj niso normalni. Če pa stroška tiste vode, papirja in čistilke ne ...prikaži več morejo pokrit iz dobička od prodaje, jih pa kar qurc gleda...

  • OneCent 08:40 08.maj 2016.

    Edino pravilno. Le tako se lahko vzdržuje čista stranišča na avtocestnih pumpah, kjer ti horda romunskih "gastarbajterjev" poserje stranišče za cel dan in pokrade čokoladic za cel teden.Zastonj stranišča bi moral zagotoviti DARS, saj njemu plačujemo za storitev, ne Petrolu.

  • AnzeSmolej 07:13 08.maj 2016.

    POpolnoma podpiram plačljive WCje! Ljudje pozabljajo da vsakič ko gre nekdo scat, to podjetje nekaj stane! OK pustimo sedaj to da se Petrol koplje v denarju, ampak recimo gostinski lokali ipd., bi morali vsi imeti to.S tem, da ...prikaži več če si uporabnik/gost je zate zastonj in zato je kavcija.Podjetje mora pa zagotovoiti da so WC na standardu in čisti.Standard WCjev mora Petrol NUJNO nadgraditi! V Avstriji ni WCja starejšega od 5 let.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.