Slovenija
2427 ogledov

Stranke bi se tako borile proti revščini

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • izRODEk 21:37 04.maj 2018.

    1. Predvolilna kampanja na truplih revnih je MRHOVINARSTVO. Crknte predstavniki strank, kateri svojo predvolilno kampanjo gradite na revežih. 2. Pojma nimate, o čem blejate: Trenutni največji problem revščine je IZKLJUČENOST in ne materialna ogroženost. Slednja je zgolj posledica dolgov. 3. ...prikaži več Prva rešitev MORA biti TAKOJŠEN UMIK stranke SD iz MDDSZ, saj tam vedrijo že 8 od zadnjih 10ih let. Jasno je, kdo je kriv, da se nič ne spremeni. Anja Kopač Mrak, ta birokratska pošast, bi morala kazensko odg

    • izRODEk 21:41 04.maj 2018.

      PS: A veste, koliko bo en socialno ogroženi brezposelni človek, ki živi sam v najemniškem stanovanju, mesečno (preračunano z vsemi prihodki skozi vse leto) prejel od države po novem (ko bo DSP 385€)? Okoli ****635€!!!**** Cca 20 evrov več, kot ...prikaži več je minimalna plača delavca! In to brez, da računamo brezplačne pravne pomoči in plačila sodnih taks. Kaj je torej problem? Premajhni socialni prejemki? PROBLEM JE IZKLJUČENOSTI!!! LEVICA, Pirati in podobna sranja v politiki NIMAJO POJMA, kaj govorijo!!!

  • Avatar praufo
    praufo 17:19 05.maj 2018.

    tile mojstri politikanti tako streljajo v meglo, da ni res ... nova delovna mesta z višjo dodano vrednostjo, ja dobro a so mogoče elektro računalniški inženirji največji reveži, halo? prekarno delo ni nič slabega samo preveč je obdavčeno, poenostavit bi ...prikaži več morali najem in plačilo delavca, podjemne pogodbe za honorarno delo so absurdno predrage, kje pa je malo delo? ... tukaj je birokracija tako zakomplicirala, da je možna samo zaposlitev ali pa s.p., ki je pa spet lahko predrag ... pojma nimate!

  • borut08 10:25 06.maj 2018.

    Stranke bi se tako borile proti revscini,da bi jih zaposlili za minimalno placo,kjer bi jih delodajalci izkoriscali do skrajnosti in se vedno bi zivotarili,drugi pa akumulirajo dobicke na racun novodobnih suznjev.Najprej naj dvignejo minimalno placo,da lahko za posteno delo dostojno prezivis!

  • 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 15:43 06.maj 2018.

    Mirovni inštitut je pod kontrolo fašista Soroša, politikantski namen ni priti do kakih konkretnih rešitev, gre samo za predvolilno blejanje, glavni problem je bančni kriminal in tistih 75 milijard € ki so jih ob nastanku države ukradli in prenesli na ...prikaži več eksotična otočja, druga stvar je davkarija, ki je absolutno previsoka za reveže in prenizka za bogataše.

  • jakec1575 17:50 05.maj 2018.

    stvar je sila enostavka. slovensko gospodarstvo je po zadnjih podatkih ustvarilo 3 mrd dobicka, place nise sledile. Ko bodo delodajalci dojeli, da je produktivnost treba placati, bomo svetla Slovenija. Produktivnost slovenskih delavcev je med najvisjimi v Evropi. Predlagam generalni strajk ...prikaži več gospodarstva za 2 dni. 2 dni. ampak vsi. vsi naenkrat. povsod tam, kjer vas terajo 200 in vec za minimalno placo. v Nemciji gredo vsi na ulico, ce ni povisice zaradi rasti prihodkov.

    • jakec1575 17:52 05.maj 2018.

      Pa naj v 2 dneh pripeljejo 200 tisoc novih delavcev iz Bosne in Azije. zablokirajte avtobuse in mejo. V tujini se ceni domacega delavca, pri nas je potrosni material. Za vilo, avto za 100 jurjev.... noben politik tega ne bo ...prikaži več resil. to boste resili samo vi delavci s pritiskom.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.