Slovenija
38 ogledov

Stranko DL zapuščajo vidnejši člani

Komentarjev 8
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • franke 16:11 31.januar 2013.

    KAKO JE MOGOČE DA NEKDO NE PODPRE ODHODA IZ STRANKE,KI JE PODPIRALA JANŠO ,KI NE ZNA POJASNIT OD KOD MU DENAR. A SMO VSI SKORUMPIRANI ALI KAJ JE ZVAMI LUBI SLOVENCI. TAKO NE BO ŠLO VEČ NAPREJ. ...prikaži več. TOLIKO ČASA BOMO HODILI DEMONSTRIRAT DA VSI ENAKO MISLEČI Z JANŠEM VRED ODIDETE.

  • mph 16:46 31.januar 2013.

    Ko se ladja potaplja, podgane bežijo. Tukaj pa so po mojem podgane naredile napako, ker bi rekel, da bo DL prej pridobila kot izgubila. Poskuša biti načelen, morda se bo uspel znebiti očitka, da je firerjev krt, ... še vedno ...prikaži več pa mu zamerim, da je uničil skupaj z Karlom in Borutom možnost, da bi nam vladala stranka, ki je dobila več glasov. Bi bilo vse tip-top? verjetno ne, bi pa bili po mojem prepričanju na bistveno bolje, kot smo zaradi črne horde, ki je prišla z goljufijo tisočletja na oblast.

  • Izudin 16:48 31.januar 2013.

    Roza klub, toplovodarji prihajajo, nekateri pa pač odhajajo.

  • Darko 16:55 31.januar 2013.

    A ti na demostracije hodiš zato, da bi janša odšel? Jaz sem pa ves čas mislil, da ste neka nova bodoča stranka, ki bo na volitvah nastopila in bo zagovarjala svoj program.Najlažje je vpiti dol z tem in ...prikaži več onem potem pa gledat kaj se bo zgodilo in nič ponudit, predvsem boljšega seveda.ubogi čredni nagon, samo da dogaja

  • Darko 16:56 31.januar 2013.

    tako kot prišla stranka tudi odšla.Prišel Videl Zasral Izgubil

  • Darko 16:57 31.januar 2013.

    Poln kufer avtokratskega vodenja viranta imajo. Nobene koristi ni naredil ne s prihodo in ne z delom. Samo zdraho

  • anonimni12 11:34 21.februar 2013.

    Ni cudno, da ni zaupanja v politiko, ce pa taki kot ti nasilo zdruzujejo stranke, ki so programsko diametralne in to zato, da ne bi neka oseba dobila kakega polozaja. Ce bi bile stranke zveste predstavljenemu programu, potem ni niti ...prikaži več podrazno mozno, da bi bila DL v koaliciji z SD in PS, prej SLS – vsi namrec zagovarjajo naci interes. Ampak ocitno so stvari, ki so vaznejsa od programa zaradi katerega smo volili stranke. Osebno mi je vseeno kdo je predsednik in tudi ne moremo govoriti o goljufiji, saj vecina, ki se oblikuje glede na slicnost programa, izvoli PV. Me pa izjemno moti, ce stranka, ki sem jo volil zaradi programa in ne ideoloskega prepricanja, sedaj program v celoti ignorira zaradi osebnega koristoljubja. Vse kar so prodajali v predvolilnem obdobju je bila ocitno laz, saj svoje principe pozirajo zato, da bodo se tri leta vlekli place. Zato so celo pripravljeni zrtvovati svoje ljudi in pisce svojega lastnega programa, od katerega diametralno nasprotje bojo sedaj zavzeli.

  • anonimni12 11:43 21.februar 2013.

    Ne vem ce si pravilno opredelil problem v doticnem primeru. Zame problem ni kvazi nepojasnjen denar, saj ga je jansa pojasnil. Osebno se mi zdi vecji problem dejstvo, da je posloval z gotovino in ne preko TRR, kar si za ...prikaži več moje pojme nekdo na takem polozaju ne sme privosciti, saj se takoj lahko pojavijo dvomi o cistosti in pa seveda odstopanje od dolznega ravnanja (npr. ce do 28 ne bom prijavil dursu kapitalskih dobickov me bojo strafal, pa ceprav sem imel le izgubo. Ista pravila morajo veljati za vse in tu ni izgovorov). Seveda pa je tvoje zlivanje zolca po enem povsem neprimerno, zlasti ker imamo na drugi strani ocitno cloveka z imuniteto, saj ob 10x hujsih zlorabah, se vedno v obcino ne letijo rakete in kocke in ljudske mnozice ne strasijo svetnikov in njihovih druzin ter zahtevajo njihovih odstopov. Z ljubljanskih mostov tudi ne visijo obesene nage lutke in zaradi korupcije in nepotizma ni nobenih ljudskih vstaj ipd. Tako da ne ti meni o demonstracijah za pravicnost slovenije, ce zara

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.