Slovenija
14 ogledov

Stres poziva, Erniša ne

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • geko 08:11 02.september 2011.

    Mirko, podpisujem se pod tvoj komentar.

  • 1111 09:26 02.september 2011.

    Golazen, kot so Stres, Rode in njim podobni, naj bodo kar tiho, saj imajo svojega masla na glavi več kot zadosti...če so se odločili za celibat in se odrekli normalnemu življenju je njihov problem, ampak ne morejo solit pamet drugim, ...prikaži več če sami ne uživajo osnovnih vrednot življenja!!! Vsa ta homoseksualna in pedofilska nagnjena teh revežev, ki vsako nedeljo lažejo ljudem v cerkvah, kaže, da je cerkev v hudi krizi in stiski...torej, kar začnite najprej pri sebi...pustite nas, da živimo svoje življenje, kot ga je narava nam dala!

  • letalo13 18:55 02.september 2011.

    Rode naj malo pobrska, s kom je nekoč sexu ...in če nima slab spomin in malo vesti bo spregledal in utihnil te njegove pastirje

  • letalo13 18:56 02.september 2011.

    ne pozabiti na zvon 1, ki je njihov in o tem stene molčijo ... bljek, da kozlaš

  • mirko 08:09 02.september 2011.

    Predlog novega zakonika prav nič ne omejuje pravic klasični družini (oče, mati, otrok), ampak samo ureja pravno podlago pri istospolnih skupnostih. Nikakor pa večina ne more z referendumom odločati nivo pravic manjšini. Z pripravami na referendum o družinskem zakoniku se ...prikaži več ti posamezniki javno kažejo koliko so homofobni. Pobudniki referenduma hočejo na vsak način izsilit, da onemogočijo pravico do posvojitev otroka od drugega partnerja v istospolni skupnosti, kateri je biološki starš otroku. Torej po njihovem mnenju in mnenju RKC, je boljše za otroka, da po slučajni smrti biološkega starša, mora otrok v sirotnišnico, kot pa, da bi ga lahko posvojil njegov istospolni partner, s katerima je otrok že živel skupaj z njima.

  • Stolp 09:02 02.september 2011.

    Z naukom Katoliške cerkve naj se najprej seznani Primc sam, saj očitno še ni slišal za katoliške vrednote ljubezni, strpnosti, sprejemanja,... Kristus se je družil ravno s tistimi, ki so bili takrat drugačni in izvrženi(reveži, gobavci, prostitutke,...).Danes bi ...prikaži več se družil s homoseksualci, bolniki z aidsom, brezposelnimi in tako kot je tedaj šimfal čez verske hinavce, bi tudi danes čez cerkev. In če so ga takrat križali bi ga danes gotovo onemogočili ali zaprli.In kdo je prvi videl vstalega Kristusa? Marija Magdalena, prostitutka!

  • secufin 10:21 02.september 2011.

    Katoliška cerkev je najstarejša, najbogatejša in najbolj pokvarjena institucija v zgodovini človeštva! V Evropi je izgubila že večino ugleda in vsak dan izgublja vernike, ki izstopajo iz cerkve! Zakaj? To bi se morali katoliški veljaki vprašati sami. Ob vsem kaj ...prikaži več počnejo njihovi dušni pastirji in tudi oni sami, se lahko naježijo lasje še plešastemu!

  • Tupamaros 10:35 02.september 2011.

    Če upoštevamo zakone narave je okrog družinskega zakona škoda časa in besed. Končno ima vsakdo svoje mnenje, tako kot rit. Vprašanje je, ali je mnenje lastno ali prek medijev vcepljeno. Lep vikend želim, brez frustracij.

  • letalo13 18:53 02.september 2011.

    no to je slika naše cerkve in njohova glavna dožnost je boriti se proti ZLU...začnite takoj se boriti proti sebi vi cerkev ste največje zlo na svetu že od Konstantina naprej. In tudi vam bo sojeno za vse te p, ...prikaži več, ki stew jih naredili v zgodovini ... če papež lahko deli odpustke, tistemu, ki bi umoril kraljico Elizabeto - potem ima veliko moč večjo od Kristusa !!! malo za razmislek!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.