Zdravje

Sum na ebolo že v dveh sosednjih državah

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
    Človek2025 12:39 28.maj 2026.

Se je že začelo! Čistka vseh anticepilcev, ki ne bodo spoštovali upravičenih ukrepov zdravstvenih strokovnjakov! Po svoje mi je žal teh ljudi, ki bodo umirali v mukah, vendar COVID ni bil dovolj smrten, da bi počistil to zalego kretenov.

Ruska_Zmaga 13:01 28.maj 2026.

Odjebi kreten retardiran!!! Cepljeni ste širili kovid kot po tekočem traku, ker se niste testirali, medtem, ko smo se morali necepljeni testirati in če si bil pozitiven si ostal 10 dni doma!!! No in kdo je potem širil kovid, kreten ...prikaži več zarukan, pa še 1x, ker vidim, da si bolj počasne pameti,cepiva za virus ebole NI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Človek2025 13:20 28.maj 2026.

Sem pisal o cepljenju?! Pisal sem o upravičenih ukrepih zdravstvenih strokovnjakov. To pomeni, da če ti nekdo reče, da je karantena, je KARANTENA. Nimaš kaj okrog hodit in se preseravat na piknikih v družbi prijateljev in sorodnikov. Tudi nimaš kaj ...prikaži več pisati proti takim upravičenim ukrepom in širiti svoje fantazije, da te zdrava prehrana ščiti pred boleznijo.

Ruska_Zmaga 13:59 28.maj 2026.

Odjebi kreten!!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.