Svet
1320 ogledov

"Super bogati ropajo planet, revni plačujejo ceno"

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • roni 13:43 20.november 2023.

    Zadnji odstavek pove vse. Vsak bo prišel s svojim letom al celo privat letalom čez pol sveta, da se bodo v aklimatiziranih prostorih mal pogovarjal, pa kej pojedl in popil, medtem ko jih bomo zunaj čakali prižgani in ohlajeni avtomobili, ...prikaži več da jih odpeljejo zvečer v hotel.

  • atamama 15:13 20.november 2023.

    Ne bo šlo na smetišče, to je ''biznis'' bogatih. Oziroma tistega dela, ki opravlja umazane posle za bogate...

  • Avatar Iuckyss
    Iuckyss 06:20 21.november 2023.

    Vsake toliko časa se zgodovina ponovi in to od kmečkih puntov dalje, ko se plebs naveliča izkoriščanja ablasti in jih pobesi, obglavi ali v novejših časih postreli...Tokrat gre spet vse v tej smeri, zato "elita" hiti z nadzorom, ki bi ...prikaži večbi onemogočil organiziranje zatiranih...

  • dare326 20:01 20.november 2023.

    Če obrnemo, revnih je pol preveč, če bi jih bilo manj, planet ne bi bil onesnažen. A to zdrži logiko? Bogati so tudi lastniki prehranske industrije in nas zastrupljajo in potem zdravijo, ker je tudi farmacevtska industrija od istih. Pa ...prikaži več avtomobilska tudi. Če se znebimo bogatih, ali bomo živeli v bolj čistem svetu, ali pa bomo vsi svinjali? Levičarstvo in mantra vsi smo enaki, je agenda tistih, ki nas mešajo in želijo imeti sužnje. Zato jaz ne kupim tega.

    • peter25 23:36 20.november 2023.

      Kanarcki iz zlatih kletk zivijo v drugem svetu. Dokler se ni prevelike krize v jungli so na varnem. Ko bo vsega zmanjkalo, se bodo zacele odpirati zlate kletke....

  • LukaMB 23:08 23.november 2023.

    Kaj se dogaja z gorivom, katerega imamo za najmanj 1000+ let, zakaj je cena tako visoka? Savdijci so priznali, da je nafte toliko, da jo v svojem življenju ne moremo porabiti. Čemu tako drag liter nečesa, kar bi morala biti ...prikaži več osnova kot da piješ vodo? Točno tako je, kot je luckyss opisal, mi smo ovce in bogati nas prenašajo naokoli kot se le da.

  • optimist11 15:00 20.november 2023.

    To je demokracija ki smo si je tako želeli. Nam bi pa radi koše za smeti pregledovali. To bo potrebno počasi zatreti in postaviti na smetišče zgodovine.

  • peter25 23:31 20.november 2023.

    Je tam nekje v zacetku 2009...financna kriza. Se pogovarjam s financnim spekulantom. Moj predlog je bil, ker smo Slovenci navajeni skromnega zivljenja je najbolje, da par let zivimo delovno in skromno namesta, da se zadolzujemo. Mi tip odvrne, da to ...prikaži več neb blo dobro za njegove delnice. Zdaj je top 1%. Jaz, kot ing strojnistva zacnem dan ob 6 in koncam ob 23. Na sreco dobim se vedno dovolj, da imasta otroka vse v zivljenju. Oni so dobili denar od drzave, mi njihove dolge za odplacilo.

  • bobubob 15:22 21.november 2023.

    Hja, revni pa razen sproducirati novo revolucijo ne znajo nič drugega? Kaj pa če bi vsak dan, namesto ždenja v coni udobja, vsak od teh revnih po svojih močeh sabotiral vsaj del 'navodil' oblastnikov? In manj ubogljivo sledil javnomnenjskim 'voditeljem' ...prikaži več' ? Pa bolj svoji zdravi pameti, če pa te ne morejo več najti, čeprav so zmogli odvreči svoj od prav teh bogatih vsiljeni 'pametni telefon', naj se posvetujejo s svojimi starejšimi znanci, prijatelji, ki jih je 'elita' razglasila za zarotnike?

  • Kmodri 15:48 20.november 2023.

    Tako je!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.