Slovenija
36 ogledov

"Supervizor je zbirka osebnih podatkov"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • spenjac 19:30 17.marec 2015.

    Vedno bolj postaja jasno, da so levi in desni vsi isti. Janša ni nikoli trdil, da je nedolžen, raje pljuva po sodstvu in zahteva izločitev dokazov. Univerza ne trdi, da so bili vsi prejemki pošteno in zakonito izplačani, temveč zahteva, ...prikaži več da se podatki skrijejo. Lopovi. Bravo Štefanec, očitno imaš tudi ti nekaj pirhov.

  • dragec 17:56 17.marec 2015.

    kaj naj rečem, naša visokošolska elita je FUKNJENA. Ko jim je KPK stopila na žulj, takoj bi tožili. Ma, hujši so od JJ - bagra od visokošolaske elite

  • jezero 07:08 18.marec 2015.

    Sedaj pa s "pravom" nad dejstvo, da so navadna združba lopovov in nevredni profesure.

  • BojanBojan 07:53 18.marec 2015.

    Zakaj pa je objava "cenika" posameznih državnih "predavateljev" problematična?!Če so imeli "jajca" podpisat pogodbo o "avtorskem" delu, se res ne ve, kje je problem?!Naj bodo ponosni na svoje delo in vrednosti, ki so jih pri tem ...prikaži več zaslužili. A niso?! Se bojijo objave?! A niso pošteno zaslužili?! So delali v službenem času?! So si sami podpisovali pogodbe?! Sami predlagali in odobrili "projekte" in višino prejemkov?!Če so imeli "jajca" pospraviti denar v žep, ga nalagati v tujini (zakal le?), potem se naj ve, koliko nas stane to "brezplačno" šolstvo in izvajanje "poslanstva" visokih šolnikov! Naj se ve, koliko si izplačujejo.Saj so državne fakultete in univerze, mar ne? Privatne niso...vsaj v osnovi ne. Dejstva so pa drugačna...

  • Tupamaros 18:35 17.marec 2015.

    KPK je instrument v rokah paradržavne klike v senci. Ta sedanja vlada bo že tretja vlada ki bo padla.Padla sta Janša in Bratuškova. Tako bo tudi s Cerarjem. Po potrebi, se je že začelo.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 20:03 17.marec 2015.

    V bistvu ima Štefanec več jajc kot sm pričakoval. Seveda se pa vid da naša politika še vedno ni zrela dovolj da bi sprejela kritike. Ne rajš kot to se gre skrivalnice. Pri Janši še to nekak gre ker niti ...prikaži več ne skriva da mu za etične standarde ni mar...pri Cerarju je pa to totalno neprimerno ker če resno misl etične standarde imet bi moral biti za večjo transparentnost...njegova vlada bi morala biti totalno za popolno transparentnost..ne pa za kvačkanje ki se zdej dogaja. Glej če hočm kvačkanje grem rajš k babici. Vsi so nekak isti ane...vsaj po končnem rezulatu namreč. Je pa res da se Cerar vsaj mčkeno trudi al pa se vsaj kaže da se trudi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.