Slovenija
18 ogledov

Šušteršič oster do PS

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • dragec 14:49 25.februar 2013.

    To je začetek konca DL - in takoimenovanega Janševega Virantovanja!

  • mph 22:02 25.februar 2013.

    Ta telovaj je od Pličaniču najbolj zaslužen za poslabšanje stanja. Pa sta seveda samo izpolnjevala firerjeve želje, ampak se človek pri temu vpraša, je bil res vsega kriv samo en drugi firer? Bi lahko tako daleč prišel in toliko škode ...prikaži več naredil res čisto sam? Prav gotovo ne. Če ta in drugi telovaj odstopita iz DL bo le-ta samo pridobila.

  • izvedenec 19:14 25.februar 2013.

    upajmo, da bo Pahor v sredo razpustil parlament, to bo po osamosvojitvi najbolj državotvorno dejanje

  • KLOBO 19:22 25.februar 2013.

    Šušteršič in Pličanič, edina od ministrov, ki jih je škoda, in velika škoda, da OVCE v taboru Virantovanja, še kar sledijo temu luzerju Virantu, ki ni vreden, da ga bulmastifi nažagajo !!

  • vladek 07:00 26.februar 2013.

    Kmalu se boste učili cirilico,hlapci od PS

  • Žvižgač 19:35 25.februar 2013.

    Tisti ki pozna PreViranta ve, da je njegova stranka po njegovem pojmovanju, kar on sam in se za svoje koristi bori kot lev, pa tudi če vse ostale žrtvuje. Sicer pša Šušteršiš ni nobena žrtev je samo neoliberalni otrok, ki ...prikaži več se ni sposoben z nikomer nič zmeniti. Še s svojimi študenti ne, kaj šele za velike reči, prodaja banke je zanj fantomska zadeva, ki je ne bi izpeljal do smrti po normalnih pogojih.Gre pa za asocialnega individualista, ki se značajsko ujema s PreVirantom. Ta drugi alkoholik, ki pretepa ženo pa ne bi smel biti niti profesor, kaj šele minister, ker je v rangu z JJ oceno o Žerjavu.

  • Žvižgač 23:55 25.februar 2013.

    Za Šušteršiča in Pličaniča bi tudi z lahkoto trdili, da sta oba JJ lakaja in to je PreViranta tudi pognalo v koalicijo bolj kot njegov "kompatibilen program" napisan z drekom na WC papirju, da oprostite. Kako bi sicer lahko sploh ...prikaži več razmišljal o koaliciji s SD in PS, za kar pa še vedno ni jamstva, da bo sestavila vlado. Poleg tega se pa PreVirant še kako zaveda, da bi njegov lista delala po novih volitvah držbo LDS in Zares, ker izdajalce slovenski narod vedno kaznuje. In popišam se na njegovo načelnost, ki je dolga od njegovega nosu do riti in tam se konča. Ljudje so ga prečitali in ne vem, če je še za 4% cepcev, ki mu lahko nasedejo. Organizacija in delo javne uprave je plod njegovega 10 letnega uničevanja tega sektorja iz njegovega neznanja in nesposobnosti. Plačni sistem deluje za izbrance in je poln anomalij. A zdravniki in profesorji štrajkajo v zadnjih letih? Sedaj štrajkajo vodje univerz in bolnic, ker so denar porinli v plače, ni ga pa več dovolj za funkcioniranje. To je zasluga

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.