Če uvažamo dohtarje, filipince in podobne, lahko tudi sodnike. Prosim dapridejo našim kriminalcem soditi avstrijci ali italijani, ker naši ne znajo, ali nočejo soditi po zakonu.
Ne levo, ne desno pač pa po zdravi pameti. Vsaj pri državotvornih vsebinah. Tule imamo šele senco zdrave pameti, žal pa bo pri tem tudi ostalo. Saj smo v Sloveniji, kjer imajo strankarske delitve prednost pred ohranitvijo lastne države, kolikor… ...prikaži večr je je pač sploh še ostalo !
To šus zakon za civilne! Bakrenoljubci bodo še že znašli in bodo nastali naprej! Bog se nas usmili saj ne vedo kaj delajo....samo povem! Nacizem prihaja v Sloveniji na oblast!
Niska Banja, topla voda
za mangupe ziva zgoda
Em ka lavlam, em kamavla
and'o Nisi ka mekav la
Mi Cigani, meraklije
ne mozemo bez rakije
Bez rakije sljivovice
i bez mlade cigancice
Jedan, dva, tri, cetir', pet, sest
sedam, osam, devet, deset
Če uvažamo dohtarje, filipince in podobne, lahko tudi sodnike. Prosim dapridejo našim kriminalcem soditi avstrijci ali italijani, ker naši ne znajo, ali nočejo soditi po zakonu.
Ne levo, ne desno pač pa po zdravi pameti. Vsaj pri državotvornih vsebinah. Tule imamo šele senco zdrave pameti, žal pa bo pri tem tudi ostalo. Saj smo v Sloveniji, kjer imajo strankarske delitve prednost pred ohranitvijo lastne države, kolikor… ...prikaži večr je je pač sploh še ostalo !
Končno so se levi in desni poenotili, žalostno pa je,da je nekdo moral umreti.
Dajte si zapomnit, da za ponorele brazilce niso krivi pomanjkljivi zakoni....ampak sociopat holob, zapohani mesečnik in njun ljubljanski kolesariat.
To šus zakon za civilne! Bakrenoljubci bodo še že znašli in bodo nastali naprej! Bog se nas usmili saj ne vedo kaj delajo....samo povem! Nacizem prihaja v Sloveniji na oblast!
Niska Banja, topla voda za mangupe ziva zgoda Em ka lavlam, em kamavla and'o Nisi ka mekav la Mi Cigani, meraklije ne mozemo bez rakije Bez rakije sljivovice i bez mlade cigancice Jedan, dva, tri, cetir', pet, sest sedam, osam, devet, deset
Kreten.
mačak Kreten te je naredu moj sosed Bakreni pa mu je pomagal