Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro 0d doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno.
Za več p0drobnosti .... ➤➤➤➤➤ LovesMeetx.Com
Ja šokirani so , ker se bojijo za svoje korumpirane riti in to vsi od Angele navzdol ! USA se je zgodil NAROD in to sprejmite čim prej , da boste znali pravilno komentirati dogodek tudi vnaprej ! Če kiksnete… ...prikaži veče izhodišče , se boste smešili še naprej , kot se smeši Lipušček na stara leta !
Pravzaprav nisem šokiran nad tem , kar se dogaja, bolj me preseneča dno, ki ga dosega Trump. Ko že misliš, da je dosegel dno, ti pokaže novega. Kot pri nas !
Zapustil sem služb0 in zdaj. S tem preprostim spletnim delom na domu zaslužim 139 na uro 0d doma. zaslužim 25 tisoč dolarjev na mesec s spletnim delom 3 ure dnevno. Za več p0drobnosti .... ➤➤➤➤➤ LovesMeetx.Com
Vem na Live kažeš ičko !
A je Janša že čestital Trumpu za uspešen vdor v ameriški Kongres?
Ja šokirani so , ker se bojijo za svoje korumpirane riti in to vsi od Angele navzdol ! USA se je zgodil NAROD in to sprejmite čim prej , da boste znali pravilno komentirati dogodek tudi vnaprej ! Če kiksnete… ...prikaži veče izhodišče , se boste smešili še naprej , kot se smeši Lipušček na stara leta !
Pravzaprav nisem šokiran nad tem , kar se dogaja, bolj me preseneča dno, ki ga dosega Trump. Ko že misliš, da je dosegel dno, ti pokaže novega. Kot pri nas !
Veš tale tvoj Trump na dnu , je USA ustvaril 4.000.000 delovnih mest ! Vidiš kol si ruknjen !