Zame definitivno ni in ne more biti, ker če mi ga šenkaš in rečeš, da se ne smem več vozit z drugim avtom kot BMW iX3 se ti zahvalim in pošljem v lov na drugega srečneža! Kupil pa bi ga… ...prikaži več še toliko manj, ker niti pod razno za noben nov avto nisem pripravljen plačati več kot nekje okoli 40 jurjev. Pa še to se mi zdi danes za avto preveč, ker rabljeni čedalje bolj in bistveno hitreje, tako rekoč že iz dneva v dan izgubljajo na vrednosti in to neglede na zmamko, električni pa še toliko bolj...
Z an ban pet podgan lahko izbereš boljšega ;-)
LOL to je kot evrovizija in miss sveta, politika in denar, kdo več plača. Ta avto je bil skritiziran od vseh kot plastična mikrovalovka
Lahko da je "oh in sploh " , ampak avto najprej kupijo oči ! Meni pa ni všeč ne zunanjost ne notranjost ...
za 85K kolikor hočejo za ta e avto kupim novega Mercedesa e klase in še eno Toyoto Camry zraven ..
Ja ravno to rabim. Imam 6 let star avto, dela kot ura, ima 65 000 km. Ja sedaj pa bom res zamenjal.
Zame definitivno ni in ne more biti, ker če mi ga šenkaš in rečeš, da se ne smem več vozit z drugim avtom kot BMW iX3 se ti zahvalim in pošljem v lov na drugega srečneža! Kupil pa bi ga… ...prikaži več še toliko manj, ker niti pod razno za noben nov avto nisem pripravljen plačati več kot nekje okoli 40 jurjev. Pa še to se mi zdi danes za avto preveč, ker rabljeni čedalje bolj in bistveno hitreje, tako rekoč že iz dneva v dan izgubljajo na vrednosti in to neglede na zmamko, električni pa še toliko bolj...
ko ne bo nafte bo samo se elektrika in hoja