Slovenija

Operater trdil, da podatkov nima, pet dni kasneje pa drugačna zgodba

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 08:51 14.junij 2026.

Jasno t2,najslabši.

• Jest_ 09:11 14.junij 2026.

Heh, očitno še nisi imel opravka s telemachom. Raje sem brez interneta in telefona, kot da bi mel z njimi še kdaj opravka.

• jurij47 10:01 14.junij 2026.

Za par evrov dobis katerekoli podatke o narocnikih oz potencianih narocnikih .podatki se prodajajo v paketih po vec sto ali tisoc oseb.obstajajo firme katere namensko zbirajo podatke za nadaljno prodajo.razne ankete,nagradne igre kjer jim prakticno zastonj damo vse podatke

• Protoncek 10:02 14.junij 2026.

Več kot pribito je jasno, da še nikoli nisi bil klient T2, zato ne piši traparij. Kot pravi Jest_ : zgleda, da še nisi imel opravka s Telemachom. So me "na suho" hoteli nategnit, sem moral zagrozit z odvetnikom, da ...prikaži več smo "rešili". Me ne spraviš več tja, pa če mi oni plačajo. Zdaj imam Telekom - ni ravno katastrofa, ni pa vse ok. Na optiki, pa TV občasno šteka, občasno tv vodič izgine, občasno je treba neo box restartat... vsega tega na T2 ni bilo nikoli v vseh letih, ko sem bil pri njih.

• Tone2K 10:39 14.junij 2026.

Moj podoben primer je NLB banka. S to banko sem prekinil pogodbo že leta 2010 ampak še vedno hranijo moje podatke. Kolikor vem, bi jih že zdavnaj morali pobrisati. Kako to vem? Ker imam slučajno dostop do njihove baze podatkov s strankami.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.