Magazin /magazin/vip
8174 ogledov

Tak dogovor sta sklenila Robert Golob in Tina Gaber

Komentarjev 7
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • maček 08:43 06.januar 2026.

Neprecenljivo butasta novica.nič od nič.jaz s pa sklenil,da ne bom volil goloba.tudi janše ne.

• slovenski3 16:30 06.januar 2026.

Le voli Janšo, da se odkupš pri slovenskem narodu, ker si, neveden kot si, prej škodljivo volil Goloba.

• smejka 07:52 06.januar 2026.

Ojej...ubogi na pameti.Te stvari so/mogle bi biti, preživete.

• antpog 07:46 06.januar 2026.

Do volitev je še 75 dni, QTina pa še vedno ni objavila, da je noseča.

• atamama 14:50 06.januar 2026.

Ni mi čisto jasno, kaj misli s tem, da komunicira sama??? Kaj ne posluša doma in posluške nosi naprej? Kaj ni zblojena, ko se poteguje za nutrije, pa prej ni nikdar živali pipnila? Kaj meni, da jo ljudje opazujejo zadnja ...prikaži več 4 leta, ko se predstavlja za nekaj, za fasado PV? Ne ga srat, gospod PV. Razumem zaljubljenost, soseda pravi razmišljanje s spodnjo glavo, ampak mi smo volili ''normalnega'' človeka, očeta, vidimo pa da ima moja soseda prav, dobili pa kur?irja. Ima prav V. Godina, PV je zamudil

• atamama 14:14 07.januar 2026.

In naj dodam citat iz intervjuja ...: Kaj je »zdravo« in »nezdravo«, je relativno. Primernejše je vprašanje, ali je moralno prav, da starši svoje zadovoljstvo v partnerstvu (tudi v spolnosti) postavljajo pred srečo svojih otrok. Oviro je treba – zaradi ...prikaži več mentalnega zdravja otrok – odpravljati s psihoterapijo enega ali obeh staršev.'' Da dodam, pa magari PV ....

Garancija 08:12 06.januar 2026.

Zvezdnica Amy Schumer je po izgubi več kot 22 kilogramov napovedala, da bo letošnje leto zanjo drugačno. S sledilci na Instagramu je delila galerijo fotografij brez ličil, v kopalkah in drugih oblekah, poudariti pa je želela, da se bo bolj ...prikaži več posvečala sebi. K temu bo spodbujala tudi druge.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.