Slovenija
58 ogledov

"Tako ne moreš voditi niti krajevne skupnosti"

Komentarjev 4
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 1111 08:32 02.julij 2011.

    ...Cveta, če bi bilo v vas kaj poštenosti, bi se odrekla nadomestilu poslanske plače, tako, pa lahko prodajate bučke komu drugemu...problem je v tem, da politiki žrete pogačo na račun poštenih delavcev, pojdite delat in s trdim in poštenim delom ...prikaži več zaslužite vsakdanji kruh!!!!

  • mirko 17:36 05.julij 2011.

    Ne bodi tako naiven in ne verjemi da so pa ekonomisti v sloveniji nepolitični ljudje in da se jih ne more prijet noben lobij. Bili bi isti kot so sedaj politiki-pokvarjeni !!!

  • mirko 17:46 05.julij 2011.

    G oražmova spoštujem vas ker ste gledali na svinjarijo, ki se je dogajala in se še dogaja v politiki v sloveniji z kritičnimi očmi in tudi zadeve ostro kritizirali. Poslušal sem vaša razmišljanja in razlage o nepravilnostih. Vendar sem kljub ...prikaži več temu do vas kritičen, ker niste imeli zadosti znanja, energije in truda, da bi z svojim vplivom naredili nekaj v to smer, da bi se zadeve popravljale. Vem da eden človek ne zmore globoko v strokovne razprave na vseh področjih, lahko bi se pa posvetovali z drugimi osebami, ki to področje poznajo in vam svetovali kako probleme reševat. Vi ste pa enostavno vrgli puškov koruzo. Bili ste dosti kritični pri nepravilnosti in premalo energični pri reševanju teh nepravilnosti. To velja tudi za vse naše politike z presednikom vlade vred.

  • kvizko5 12:05 02.julij 2011.

    Vse lepo in prav vendar je naša država že tako globoko v dre.., da bodo to čutili še naši daljni potomci!! Sam bi popolnoma razpustil vse obstoječe politike, dal reševanje v roke ekonomistom in seveda pred tem je treba urediti ...prikaži več varovalke, ki bi ščitile navadno rajo. Premalo prostora tukaj!!!!

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.