Noro, noro, še bolj noro, vsi smo presrečni, hudo nam pa je ker smo drugi grdi. Ne grem več ven, le kaj si bodo ljudje mislili, ker nismo lepi kot tale noro lepa.
Tanja Ribič je bila privlačna v svojih mladih letih...Od kar je Đuro zraven pa ne moremo govoriti o nekih blaznih lepotah, morda o karakterju, pa še ta ni pravi...
Noro, noro, še bolj noro, vsi smo presrečni, hudo nam pa je ker smo drugi grdi. Ne grem več ven, le kaj si bodo ljudje mislili, ker nismo lepi kot tale noro lepa.
bravo maček
Za razliko od starejše je ta po fotru in očitno fasala le obrvi, ostalo se zdi bolj po mami, he, he...
Obe hčerki sta čisti klon od Djurota nič drugega.
Nora je ta novica
Tanja Ribič je bila privlačna v svojih mladih letih...Od kar je Đuro zraven pa ne moremo govoriti o nekih blaznih lepotah, morda o karakterju, pa še ta ni pravi...
Spet si nekaj pomešal, govora je o njeni hčerki...
Ti ne razumeš kaj sem vljudno napisal...Džuro ne more imeti lepih potomk...če je tak tip kot JJ ;)) Samo da je eden Bosanc in drugi sljadoljedar...
Mejčken boljše od starejše sestre, a ni za prehvalit!
še ena katera bo živela na račun kulturnikov, nič posebnega, fotr pa mat jo bosta pa terala v te vode
nimam pojma, kaj naj bi blo na njej noro privlačnega?...nič posebnega, čist povprečna, brez mejkupa pa sploh...
Videt je že zdaj ''predelana'' narisane obrvi, napumpana usta...kot njena majka. Lepa kao šargarepa...
Đuro ni tisti, ki bi zbal lepoto štancati. Bosanac ko bosanac...
In se že sponzorirajo sponzoruše.
Me zanima, če tale hašomankica govori slovensko, tko, kot njen fotr, ki "F" ne zna po slovensko!!!! Će se mene upraša bi sve Djuriće steral u 3PM!!
kaj ti je naredil?? a znas filme delat, da ti je kruh vzel?
Jakec oglej si njegova dela, pa boš hitro ugotovu, da je tip en velik plagiator!!
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲