Magazin /magazin/vip
37701 ogledov

Tako romantične fotografije premierja s Tino Gaber še nismo videli

Komentarjev 34
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • evelux 12:39 31.maj 2025.

Mah koga to zanima kar nekaj od clanka

• Ender3 13:34 31.maj 2025.

Res je kot, da se ljudje nimajo s čim drugim ukvarjati. Mediji in avtorji pa iščejo primitiven in beden senzacionalizem..

• Soljatar 11:30 31.maj 2025.

ko človk ne ve, al bi sral, al kozlal...

• Ender3 13:27 31.maj 2025.

Lahko tudi oboje. JJ je edini, ki lahko lula kadar kapa. Zgleduj se po njem, če te že plačuje za komentarje ob katerih se zlahka kozla..

• Soljatar 13:35 31.maj 2025.

zakaj si ti tako močno zaljubljen v Janeza Janšo?

• Ender3 22:17 31.maj 2025.

Nop @soljatar, ljubezen poklanjam svoji ženi. Nikoli nisem gojil homoseksualnih nagnjenj še najmanj pa, do psihosocialnega bolnika..

boris42 21:28 31.maj 2025.

Leteča podgana in nutrija! Še za v živalski vrt nista! Kamorkoli gresta nam naredita sramoto! Tudi pri pogrebu papeža, ko je babnica slikala pogreb kljub prepovedi! Kateri bolnik gre slikati ali snemati pogreb samo zaradi všečkov v socialnih omrežjih!? In ...prikaži več tisti medvedki..izkoristila sta bolnega otroka za samopromocijo..tu ni bilo nobene dobrodelnosti kakor nam zelita prikazati ona dva in nekateri mediji! Tako je, če je priležnica pri koritu! Ampak ne vec dolgo..pozabljata da bo Golobček enkrat b

• Ender3 22:21 31.maj 2025.

boris42 bolje, da komentiraš športne prispevke. Ker prepoznavanju drugih vsebin nisi kos, ker pišeš kot baba rekla, baba kazala. Pa to ni baba Vanga niti baba Jaga..

jezeran 19:12 31.maj 2025.

oba sta mi antipatična, to je to, aja pa on je pač nesposoben. In ko bo konec njegove vladavine, bo tudi ona odšla. Tako je s plačanimi priležnicami

• Ender3 22:38 31.maj 2025.

To je tvoj problem in osebna ugotovitev, ki druge na forumu očitno ne zanima. Nekateri pač živite v noriškem kraljestvu kjer takšnih priležnic nimate. Morda se vas vse obravnava samo kot, janševe priležnike..

jezeran 21:09 01.junij 2025.

Ti si nor, Janša mi gre še bolj na bruhanje to perutninar. Ampak določeni ste resno usekani na levo in desno in to je vaš veliki problem. Zato naša država ne zleze it tega usranega pekla

• atamama 11:51 31.maj 2025.

Ja se vidi, da ima PV možgane v napačni glavi, pravi moja soseda.

• Ender3 22:40 31.maj 2025.

A mi lahko zaupaš naslov. Imam poseben fetiš za takšne sosede. 😁

• stajerc200 14:22 31.maj 2025.

Kako ju ni sram!! Država razpada, onadva pa se slikata za neumen narod in gonita okoli. Tudi novinarji ste krivi za polom v Sloveniji, ker poveličujete takšne zgube!!! Kje je davčna reforma? Pa plačna in zdravstvena reforma??? Kje je popoplavna ...prikaži večna obnova Koroške??? Montažne mostove bomo enkrat morali vrniti SV in tudi Hrvaški...kje so zgrajeni mostovi??? Levičarji so res carji za neumen narod. Verjetno nam pa res še gre premalo slabo, da na volitvah obkrožijo levičarja!!

• Ender3 22:35 31.maj 2025.

Mene bi bilo bolj sram kritizirati v imenu in protiplačilo privatne sekte, ki ljudi razdvaja širi sovraštvo in diskreditira vsakogar, ki ji stoji na poti..Škodo pa se meri s tisto, ki jo povzroča smrekov lubadar..

• Nevica 04:45 01.junij 2025.

Noro, kakšno medijsko prostituiranje.....Včasih se mi je zdelo, da Pahor pretirava. Sedaj pa imamo predsednika vlade, ki bo totalno zavozil Slovenijo, uničil vsako možnost za napredek in boljše življenje v Sloveniji - ves čas gledamo svetovni turizem politikov in "promocijske ...prikaži več afnarije za butlje". Kje so volitve in pot iz totalne zahojenosti?!

• Friderik1950 12:12 31.maj 2025.

Čudeš, ljubezen je v zraku po vsej Sloveniji, ljudje ne potrebujejo več ničesar drugega za notranji mir, pozabili so tudi na male plače in nizke penzije, za katere je Golob preroško napovedal že lani, da je povišanje povsem nepotrebno, ker ...prikaži večr je verjel, da se bo zgodila velika ljubezen, enostavno je verjel. Sedaj o drugem mandatu ni več dileme, če bo le Tina vzdržala tako dolgo, drugače se lahko zgodi, da se bo .......

• Ender3 13:25 31.maj 2025.

Govoriš iz lastne foušije ali zato, ker si plačan da komentiraš. Ja, pomilovanja vredni so vsi tisti, ki morajo životariti pod to vlado. A razlika pred prejšno je očitna. Večina ljudje je zelo trpela, ker je koruzna vlada odločitve krojila ...prikaži več kar z odloki, preko noči. Bili so nestrokovni, nezorazmerni, prekomerni, nezakoniti in celo protiustavni..Ampak folk ni tako glup, da bi na to pozabil..

• Friderik1950 17:23 31.maj 2025.

Ender3 obdobje vladanja prejšnje vlade je neprimerljivo z obdobjem vladanja sedanje. Strinjam pa se, da je tudi prejšnja vlada naredila vrsto napak, predvsem iz pohlepa po zaslužku, tako recimo afera s predihalniki, cepljenje deklice z cepivom, ki so ga v ...prikaži večv Ameriki dva meseca pred tem prepovedali, zaplinjenje Ljubljane namesto, da bi dopustili, da bi se protestniki razbili med sabo in šele po tem posredovali reševalno, pa še bi se našlo.

• Ender3 22:30 31.maj 2025.

Friderik1950 ampak je treba upoštevati, da je to Golobova prva vlada za razliko od treh Janševih. In škoda se običajno sešteva. Niti pod razno Golob v treh letih ni ustavril toliko škode kot so to povzročile tri vlade velikega vodje. ...prikaži več Gledam realno in ne skozi oči političnega aktivista . Politika se mi gnusi, me ne zanima še posebno tista, ki ima revanšizem in sovraštvo kot prioriteto..

• jezero 06:48 01.junij 2025.

Ta ženska bo zelo draga šola za Goloba!

• nada85 11:30 31.maj 2025.

želim da se razideta Tina in Golob, in ima ženo

• Ender3 13:29 31.maj 2025.

A ti si pa novi nick, za obrambo kletnega enoumja..

boris42 21:29 31.maj 2025.

Jaz pa zelim, da skupaj zgnijeta!

Mehičanka76 01:17 01.junij 2025.

Za denar se tudi ljubezen dobi. ;)

• Kmodri_ 21:54 31.maj 2025.

Golob, če rabiš profi portret,, pokliči mene!

• nada85 10:08 01.junij 2025.

čakam da gresta narazen

• Jeffoo_2965 14:47 18.junij 2025.

🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲

• leonardo 14:47 31.maj 2025.

Jaz bi vprašal dežurne sralce kaj jih briga privat življenje Goloba ali kogarkoli drugega. Zakaj jim gre v nos samo on, iz nasprotnega pola pa vas nič ne boli glava zaradi marsikaterega življenja, ki jim ni z rožicami postlano, se ...prikaži veče pretepajo, so ločeni, lomijo pohištvo itd? Ali bi bilo vam sralcem všeč, če bi vam gledali v vaše spalnice, pa naj bodo kakršne koli?

• Soljatar 15:17 31.maj 2025.

glede na to, da je ta tip javna oseba in nam fura državo, je tudi uvid v njegovo privatno življenje potreben, da vidmo s kakšnim pacientom imamo opravka...in človeku, ki ima za partnerko neko zgonjeno elitno prostitutko sponzourušo, pač ne moreš zaupat...

• leonardo 16:43 31.maj 2025.

Solatka, zakaj imaš dvojna merila.? Ker ne misliš s svojo glavo ampak si plačan za to, da smetiš po forumih!

• jan631 18:29 31.maj 2025.

Seveda nas zanima privat življenje naduvanega arogantneža, saj vendar zapravlja naš denar. Ko bo pa zapravljal svoj denar in ne bo na nobeni državni funkciji, pa se mi gladko j.be za njega in njegovo sponzorušu, ki na naše stroške izživlja svoje mokre sanje.

• Ender3 22:06 31.maj 2025.

Zanimivo pa je, da mnenja plačnih janševih aktivistov nikogar ne zanimajo..Še posebno , ker kletni mentalni hipokriti večinoma niti polnoletni niso..

• Nevica 04:48 01.junij 2025.

Golob dežurne sralce ves čas provocira saj je Tina prevzela njegovo medijsko promocijo....To je njegova glavna dejavnost poleg uničevanja Slovenije.

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.