Slovenija /slovenija/crna-kronika
452 ogledov

Tako se je odvijala drama v Izoli

Komentarjev 9
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Žvižgač 21:28 24.avgust 2016.

    Kaj želiš s tem povedati podpisana s polnim imenom?

  • KOJAK 21:39 24.avgust 2016.

    A dejte nže nehat s temu udbaši, kot da morijo samo oni... koliko jih je pol po štajerski kjer se skoraj vsak teden nekoga lotijo z nožem ali sekiro.

  • Žurnalček 01:54 25.avgust 2016.

    Kaj a sta jih mogoče spraševala : gospod a imate vi pištolo ali pa gospod ali ste vi ubili zdravnika in policista kajti tlele so trije srebrni avti in sva mal zmedena ! Naročil so nama pa , da onemogočiva ...prikaži več storilca. Totalna nesposobnost policije . Zablokirala izhodno rampo ? S čim ? Z avtom . Kdo jima je dal navodila ,da brez potrebne opreme posredujeta več, kot sta glede na opremo smela . Naši še niso slišali za zaklon in z orožjem iz zaklona obvladovanje terena , dokler ne pridejo špecialci . Za koji hurac imajo Valuke . A ja za demonstracije , sem čist pozabil. Morala sta samo iz zaklona z orožjem , ki sta ga imela nadzorovati izhod iz parkinga , do prihoda strelcev z dolgocevnim orožjem. Da je tale kljukec vzel avtomat , ki ga je imel doma , bi pobil pol Izole in celo PP . Sramotno pa je , kako šefi izkoriščajo tragične dogodke , za izvajnje resnične protiteroristične vaje . Koji k ... so potem bili tam v popolni opremi , ko je morilec bil že mrtev. In kaj spet sindika

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 15:36 24.avgust 2016.

    Bojim se,da ,če ne bo sprememb v zdravstvu tole ni tazadni dohtar,ki je zalegel zaradi jeznih pacientov.Pa še nekaj morm rečt,čakalne dobe niso zaradi nastale zaradi sistema ampak izključno zarad požrešnosti dohtarjev,ki bi radi obogateli s koncesijami in delu v ...prikaži več privat ordinacijah zato pa jim zmanjka časa za javno zdravstvo.

  • Tupamaros 15:39 24.avgust 2016.

    Da gre za izurjenega morilca pokaže link: http://nova24tv.si/slovenija/crna-kronika/darko-gregoric-strelec-v-izoli-je-bil-nekdanji-udbovec-na-seznamu-udba-net-je-zaveden-pod-stevilko-0060000-06769/

  • smejka 19:25 24.avgust 2016.

    Čakam, da bodo novinarji zapisali, kako brihten je žvižgač....dokler je seveda anonimen

  • francek 16:26 24.avgust 2016.

    Zanimivo, vse so povedali o njem, samo to ne, da je šlo za nedotakljivega lokalnega udbaša.

  • Žvižgač 17:00 24.avgust 2016.

    Neusposobljeni in polpismeni Žurnalovci ali ste kdaj slišali, da lahko upravno sodišče kaznuje z zaporno kaznijo in od kdaj je upravno sodišče v Piranu. Malo splošne razgledanosti pa javni medij mora imeti, če želi vsaj strokovno korektno obravnavati vsebino. Poleg ...prikaži več navedenega bi pripomnil, da so potrdili mojo domnevo o strokovno in operativno neusposobljenih policistih pri čemer sta dva žal to drago plačala, sicer ne bi tako naivno pristopala v bližino morilca. To, da je pa sodišče branilo človekove pravice pokojnega kriminalca, pa je odraz razumevanja prava in njegova uporaba v praksi v slovenskem sodstvu. Zato izginja denar, fabrike in še kaj in se tako producira kriminalce na tekočem traku, ker jim nihče nič noče. Domet je kraja paštete, čokolade v trgovini, če te posname kamera in ujame varnostnik in prometni prekrški, Tam imajo uspešno kaznovalno prakso.

  • Avatar Leon
    Leon 19:58 24.avgust 2016.

    Zdravniki so se povampirili ! Hipokratovo prisego so zamenjali za hipotekarne kredite za hišo,vikend,avtomobil .......in tako sledijo svojim kolegom akademske kaste ! Doktorica Franja Bojc Bidovec in njeni kolegi zdravniki ,ki so bili temelj slovenskega zdravstva se obračajo v grobu .

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.