Slovenija
23599 ogledov

Po ostrih besedah Ksenije Benedetti se je končno oglasila Tina Gaber Golob

Komentarjev 35
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Xman 18:30 05.januar 2026.

Super, nam bo golobarca v kolumnah končno opisala od česa je živela od 18. do 38. leta. Zanimajo nas tudi njene davčne napovedi in ali so njeni luksuzni odhodki (npr. za 8000! eur vredne torbice) v okviru njenih legalnih prihodkov ...prikaži več od obdavčenega dela! Vsa ta pojasnila pričakujemo v njenih kolumnah! Upamo, da nam napiše resnico o tem, od česa je živela pred preseravanjem na račun pobarvanega pernatega romunskega milionarja in na strošek nas obubožanih davkoplačevalcev. Ni vama rešitve, bleferja!

• Ender3 18:57 05.januar 2026.

Ti bolje, da bi se svojega grbavca držal. Revež je izdal dokumentarec pa ga redko kdo pogleda..Sedaj ponižno vabi tiste, ki so luzerja spregledali.. https://nova24tv.si/video-janez-jansa-o-svojih-najbolj-osebnih-spominih/

• marina216 20:04 05.januar 2026.

Ender3 - bravo.

• tinto 20:29 05.januar 2026.

enderu kva čemo , ajde pustimo mu travo , če jo ima je vsaj miren drugače pa če je nima je siten ko gnojna muha, Sem zadnjiš videl našega ender kako ga je vlekel enemu migranti samo da je dobil ...prikaži večl peneze za travo, pa sem ga vprašal EJ ENDERU a te ni sram kaj delaš pa mi je z polnimi usti odgovoril, ČE PA MAMA TUDI TO DELA PA JE NI NIČ SRAM. Ne smemo ga obsojat, tudi takšni izmečki in familije so med nami v sloveniji

• Ender3 21:54 05.januar 2026.

tinto kaj si ostal brez komentarja pa ti copy paste prav pride..Bolj kot zate ne skrbi za tvojo mamo..Preveč pogosto jo omenjaš..Zagotovo je ponosna nad tem kar počneš..Kva čemo, zamudil si čas za vzgojo in izobraževanje in pristal v kleti..

• tinto 00:36 06.januar 2026.

enderu kva čemo , ajde pustimo mu travo , če jo ima je vsaj miren drugače pa če je nima je siten ko gnojna muha, Sem zadnjiš videl našega endera kako ga je vlekel enemu migranti samo da je dobil ...prikaži več l peneze za travo, pa sem ga vprašal EJ ENDERU a te ni sram kaj delaš pa mi je z polnimi usti odgovoril, ČE PA MAMA TUDI TO DELA PA JE NI NIČ SRAM. Ne smemo ga obsojat, tudi takšni izmečki in familije so med nami v sloveniji- kva čemo jugo nostalgik in neuspeli abortus mora tudi eksistirati v demokraciji

• sandi76 18:55 05.januar 2026.

"Končno oglasila ??? " Bolje bi bilo, da bi bila tiho. Postavljena je na položaj s strani svojega partnerja, ne pa zaradi sposobnosti ali znanja.

• marina216 20:07 05.januar 2026.

Pa me res zanima na kakšen položaj je v smislu pisanja kolumn ga. Golob postavljena s strani partnerja.

• marko4834 18:58 05.januar 2026.

Ha ha ahaha, ko največji bebec na tem portalu druge zmerja , da so trapasti.

• marusa98 18:41 05.januar 2026.

Eno je kapaciteta, druga pa ...............

• Ender3 18:48 05.januar 2026.

Ti nisi ne eno ne drugo in Izpadeš trolasto..

• tinto 20:31 05.januar 2026.

ENDERU kva čemo , ajde pustimo ti travo , če jo ima je vsaj miren drugače pa če je nima je siten ko gnojna muha, Sem zadnjiš videl našega dieteka kako ga je vlekel enemu migranti samo da je dobil ...prikaži večil peneze za travo, pa sem ga vprašal EJ ENVERU a te ni sram kaj delaš pa mi je z polnimi usti odgovoril, ČE PA MAMA TUDI TO DELA PA JE NI NIČ SRAM. Ne smemo ga obsojat, tudi takšni izmečki in familije so med nami v sloveniji

• Ender3 21:48 05.januar 2026.

tinto ti boš druge obsojal. Kaj nisi ti v položaju, da protiplačilu nekomu prodajaš propagando. Ampak ta nekdo ima ime in priimek in zastruplja slovensko družbo že 30let. Je pa tako ubog, da rabi primitiven aktivizem da ga ščiti in ...prikaži več brani. Zate ne vem ali si ostal brez mame na vimenah sekte ali pa, se te je biol.mama odrekla zaradi mentalne podhranjenosti. Skratka tvoja familija životari na Trstenjakovi in upa ne lepše čase, ki pa jih ne bo dočakala. Kdo bo volil izmečke in družbene marginalce.?

• tinto 00:38 06.januar 2026.

enderu kva čemo, ajde pustimo mu travo , če jo ima je vsaj miren drugače pa če je nima je siten ko gnojna muha, Sem zadnjiš videl našega endera kako ga je vlekel enemu migranti samo da je dobil l ...prikaži več peneze za travo, pa sem ga vprašal EJ ENDERU a te ni sram kaj delaš pa mi je z polnimi usti odgovoril, ČE PA MAMA TUDI TO DELA PA JE NI NIČ SRAM. Ne smemo ga obsojat, tudi takšni izmečki in familije so med nami v sloveniji- kva čemo jugo nostalgik in neuspeli abortus mora tudi eksistirati v demokraciji

• maček 22:59 05.januar 2026.

Zelo nepomenbne so.zame nič.

rajko55 06:47 06.januar 2026.

No, kolumne ji bo spisal chatGPT... Pa saj je lahko vsakemu, tudi njenemu največjemu trolu popolnoma jasno, da ni sposobna v berljivo obliko sestavit enega samega stavka....

• dani20 19:52 05.januar 2026.

2 kuri se pogovarjata

• Žvižgač 21:15 05.januar 2026.

Prav imaš, Fuki in Fiki se dajata, katera ima večje privilegije. Ena bi morala skrbeti, da je predsednik zadovoljen, druga pa skrbeti za svojga dedka, namesto pisati kar nikogar ne zanima, ker nobena ne živi v realnem svetu ampak v ...prikaži večv svetu privilegijev.

• atamama 21:21 05.januar 2026.

Dve narcisiodni babi, obe s tujim perjem. In morda je V.Godina imela prav že dobro leto nazaj kaj pritiče in se spodobi, za obe...

• marija0556 03:42 06.januar 2026.

Pozdravljeni, ponudba za posojilo med zasebnimi resnimi v 24 urah. Dajem resna in zanesljiva zasebna posojila v razponu od 2.000 € do 1.000.000 € s stopnjo 3%. Če vas to zanima, me kontaktirajte po mojem e-pošti: marijarajevic259@gmail.com

• mirko647 11:26 07.januar 2026.

Popolnoma rarazumem da je Benedettijevi ispod nivoja še naprej pisati s takimi ki so ugrabili državo , Uživajo v privilegijih, rabijo privatno varovanje da se ne bi vedelo kaj in kje počnejo, pere Goloba da ne bo več nikoli zmagal ...prikaži večgal na volitvah ,ona pa ne bo " prva dama " No zmagala bo vseglih levosredinska opcija brez Goloba in Tine . Poznavalci rečejo, oblast je slatka.

• miran638 07:10 06.januar 2026.

Nič narobe .Kolumne lahko piše vsak. Potrebno me je le še prepričati da je zadeva dobronamerna in iskrena , kar pa je glede na že videno skoraj ali bolje rečeno nemogoče.

• d484ed0a261cd095dde951d04ea4290227951983 23:35 05.januar 2026.

Іščeš fanta za eno noč🥒? Dobrodоšli - www.sex21.fuN,

Mia21e 22:45 05.januar 2026.

Iščеš dekle za eno noč💋? Dobrodоšli - www.sex21.fun

• tinto 00:37 06.januar 2026.

Tina je zelo zelo lepa nasproti oni

• Grunf 20:21 05.januar 2026.

Nabijati po Gaberci pa res ni ne vem kako intelektualno superiorno, Benedettijeva. Vse za pet minut slave.

• FejstDogaja 18:22 05.januar 2026.

Sklepam, da so članki od začetka odklenjeni kot teaser, da privabijo publiko. Tako da je ta reakcija Benedettijeve trapasta.

• Ender3 18:47 05.januar 2026.

Ta Benedettijeve je znana kot trapasta. Kot kak športnik želi biti večno prepoznavna in medijsko popularna..Bolje ji je biti tiho !

• marina216 20:03 05.januar 2026.

Se strinjam. Tudi njeno pisanje ni vedno zanimivo.

• Pizdamaterina 21:22 05.januar 2026.

Saj če bi bila Tina grda in se bi oblačila kot branjevke,ne bi pljuvali po njej.

• tinto 20:32 05.januar 2026.

Gospa Tina je veliko lepša od one debele

• atamama 21:19 05.januar 2026.

Ojoj tinto, ti je komunistov zmanjkalo da take streljaš o lepoti???

rajko55 06:42 06.januar 2026.

No, kolumne ji bo spisal chatGPT... Pa saj je lahko vsakemu, tudi njenemu največjemu trolu popolnoma jasno, da ni sposobna v berljivo obliko sestavit enega samega stavka....

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.