Slovenija
1607 ogledov

Tako Slovenci služijo na Hrvaškem

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • jakec1575 11:25 02.april 2016.

    Fantje in dekleta. obetata se 2 protesta v Sloveniji. če hočete spremembe, bosta potrebni 2 stvari. lasten zgled in politični pritisk na parlament. V parlamentu se sprejemajo vsi zakoni, spremembe ustave. Če hočeta storiti kaj za boljsi jutri imate na ...prikaži več voljo opcije, glede na vase cilje, politicne preference. Samo ne mi jamrat na portalih, če niste skusali nic spremeniti na terenu. Z zgledi in protesti. Že na tem protestu lahko zascitimo vodo, kot javno dobro, ne da se mora s peticijo zbirat podpise. Ulica dela čudeže. O ostalih neokusnih pocetjih intelektualnih in financnih elit sploh ne bom. Zal ene zbudi sele strah pred 5 ljudmi na ulici. Če jih je 20 tisoc, se pa ze sprejema dobre zakone v imenu ljudstva. Politiki rabijo samo našo "vzpodbudo" ..

  • Avatar čavez
    čavez 08:29 02.april 2016.

    Ne objavljajte tega bo Slovenska lopovska država iskala kršitelje za delo na črno in pobirat davek od prihodka.

  • slajan 10:35 02.april 2016.

    Pa saj ni nič narobe, če se odpadki vozijo na Hrvaško!

  • misterij1234 09:53 02.april 2016.

    Cena ene plastične steklenice je več vrednja kot neka Anja K.

  • s.i.k. 15:16 02.april 2016.

    LOP OVI. če že ni kavcije, bi MORAL biti odkup. / pa zakaj revnih enostavno ne po strelijo, če jim že DELA ( ali vsaj malega zaslužka) NOČEJO(NE : NE MOREJO) dati

  • blayo 16:49 02.april 2016.

    V Nemčiji je prazna plastenka vredna 25 centov...

  • s.i.k. 18:42 03.april 2016.

    .saj je najbrž tu tudi. samo eni Zbiratelji hočejo vse le zase. / tu pa plačaš plastenko, in potem še njen odvoz

  • Papaja Popi 08:11 02.april 2016.

    Zakaj pri nas nočejo odkupovati ?Ker z zastonjskim zbiranjem toliko zaslužijo, da na odpadih sploh ne prodajajo več kosovno, ker se jim ne izplača.

  • izRODEk 09:20 02.april 2016.

    Enostavno ljudje tukaj še vedno ne razumejo, da smo v resnici nemški protektorat - Slovenija že nekaj časa ni več samostojna država. Je provinca Nemčije. Posledično, če nam bodo nemci rekli, da naj žremo drek, ga bomo (s takimi "voditelji" ...prikaži več kot so Janša, Pahor, Cerar in ostala govna) tudi žrli. In to veliko.V okviru reševanja problematike socialno ogroženih sem pred časom bral celo paleto rešitev, ki se nam ponujajo, pa ministrica Anja Kopač Mrak o tem niti slišati ni hotela. Pa bi povprečnega socialno ogroženega, zmožnega za lažja opravila, pripeljali do mesečnih prejemkov preko 600 evrov mesečno. Ampak, kot rečeno, ni več samostojnosti, o naši usodi odločajo nemci.PS: Pobiranje embalaže (tudi pločevinke in še mnogo česa) bi bilo v interesu ljudi, okolja. Ne pa tudi lobija, ki ima koncesije na odvoz in sežiganje odpadkov. Poznam zadevo iz prve roke - tipi so mafijci. Plačo prejemajo zgolj, da se prikrije resničen prihodek!!!

  • Zmago 14:50 02.april 2016.

    Jakec1575 ti si pa res naiven. Oni v parlamentu sedijo zato da z neumnostmi fopajo folk. Glavno igro igrajo tisti, ki posojajo denar,..........Že tolikokrat videno,..............fantje in dekleta,.............. ja mladino je najlažje nasrat za vse mogoče neumnosti, da potem uničuje ...prikaži več česar ni ustvarila, pobija,..............ulica ???

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.