Nikoli pa ne povejo koliko je vse to stalo,od kje jim dohodki,in koliko davka plačujejo,sicer bo pa kmalu konec oddaje ker voditelj je presedlal med vodovodarje
Kuhinja mi je mogoče všeč, vse ostalo je pa ... dobro, stvar okusa, ampak mi ni všeč - preveč vsega, tudi mogoče nepotrebnega. Se pa tudi jaz sprašujem od kje jim denar, ker tole ni ravno poceni.
Nikoli pa ne povejo koliko je vse to stalo,od kje jim dohodki,in koliko davka plačujejo,sicer bo pa kmalu konec oddaje ker voditelj je presedlal med vodovodarje
Hahahaha, na koncu pa še ''zaslužna penzija''
Nisem jim ''fouš'' ampak zelo dobro bi bilo, da že danes, ne pa čez 10 let FURS pregleda prijavljene prihodke in dejansko premoženje....
Neokusno, kičasto.
Meni je grooozno kičasto.
ker si navajen dankuchen
Se mi gravža tole razkazovanje....
In kdo čisti vso to navlako?
Kuhinja mi je mogoče všeč, vse ostalo je pa ... dobro, stvar okusa, ampak mi ni všeč - preveč vsega, tudi mogoče nepotrebnega. Se pa tudi jaz sprašujem od kje jim denar, ker tole ni ravno poceni.
Vse to smo plačali državljani preko glasbenih odstotkov - baje avtorskih honorarjev !
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
zadrzi komentar zase
jakec, zakaj zadržati komentar za sebe, če pa se celotna stvar javno razgali? Mogoče pa avtor ureditve ambijenta potrebuje kritiko?