Avto /avto/iz-druge-roke
32746 ogledov

Nova realnost: Lastnik plinskega avtomobila ogorčen

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • optimist11 12:19 01.marec 2022.

    onesnaženje je potrebno omejit. pa nič zato če padajo bombe , gorijo cisterne, če ena kontejnerska prekoocenska ladja onesnaži za 50 mio avtov, če mi vsako noč nad glavo letijo vojaški avioni... Zdaj bodo zopet aktualni razni TEŠ-i itd. Nas ...prikaži več pa obremenjujejo na vsakem koraku z ekološkim davkom...Če je bila Corona nateg, je ta vojna še 10 x večji, le da tu res nastradajo nedolžni ljudje. Ameriški vojaški lobi je močan...

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 08:00 01.marec 2022.

    Kot uporabnik zemeljskega plina mi dimnikar vsako leto zaračuna cca 35 € za nič dela. Sosedje pa kurijo drva in smeti ter smradijo okolico pa bi morali čistiti dimnik 4 na leto pa ni nikdar dimnikarja tam . Narobe svet.

  • rd2dmk2 07:33 01.marec 2022.

    saj smo na istem lastnik plinskih kurilnih naprav. ko so oglaševali da je to čista varianta in nas spodbujali da skrbimo da čisto okolje in za naše potomce so na zabadali z nožem v hrbet z raznimi bedastimi predpisi. od ...prikaži večd tega kako se pregleduje plinohram pa kje in kako se postavlja. lastnik cisterne za olje nima problevom, lastnik cisterne za plin pa mnogo. pa da ne omenjam cene in tega , najpomembnejšega, da ne more najemnik plinohrama izbirat najcenejšega ponudnika ampak izklučno pogodbenega.

  • ec568744f0d537874fe9d825c81b6f688d633008 11:43 01.marec 2022.

    doma imam centralno peč na drva in dokler dela kot se šika jo ne bi zamanjal za nič,vsaka investicija v novo oz.da jo zamenjam ni računice še dolgo let kuriš na drva raje.Kupil sem si ravno prav velike kaminske peči ...prikaži več kjer uporabljam brikete in centralno praktično ne rabim,cenovno ni drago ,samo treba malo brikete nosit in to je vse .

    • ico8 16:17 01.marec 2022.

      Deset tock, bravo! Vsako casovno pretiravanje prinese vec skode kot koristi. Nihce ne rece, da se je potrebno vrniti v jame(kot si zeli neki placani stvor v obliki Grete), ker se je clovestvo vedno prilagajalo dolocenim napredkim, ki hitro spremenijo ...prikaži več pogled na veliko stvari. Od prvega "kolesa" pa do danes je clovekvedno napredoval in nasel resitve in izboljsave. Kar naenkrat je pa vse novo se samo nekaj slabega!??? Pa ne no, kolo- parna moc, elektrika, atomska energija, iz 200milj. v 9 milijard.

  • Avatar jezeran
    jezeran 19:12 01.marec 2022.

    In kdo ti je kriv da si montiral plin v avtp. Pri nas je bil, pa smo ga ven vrgli sami problemi s sendozorji im avti. In to še predno je prišla kriza

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.