Slovenija
65 ogledov

Telesno kaznovanje otrok odslej prepovedano

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 18:57 19.november 2016.

Ravno danes je v nekem lokalu,kamor smo šli na kosilu ena mamica dopuščala smrkavcu,da je razbijal s stoli,kričal,se lovil in dirkal po lokalu.Ko sem mel pankrta poln qurac sem natakarju predlagal,če ma korjažo nest en šnopček,ki ga častim za tega ...prikaži več mulca,kajti to bi ga sigurno umirilo,in to za kar nekaj časa?Žal natakar ni bil za to,ravno tako tut moja žena.škoda,ker nisem mogel izvest tega poskusa do konca.

• ode 10:51 19.november 2016.

Nekoč so dejali: mlado vejo lahko odlomič, staro moraš odsekati.Napačna vzgoja od samega začetka. Starši jim vse dopuščajo, vse jim dajo. Ko jim otroci začnejo hoditi po glavi, jih pa kaznujejo s tepežem. Napaka! Je že prepozno.

• Božidar Dinič 12:27 19.november 2016.

spoštovani zalezovanje a ste to mislili ko je tisti buhtl v vrtec skril prisluškovalni aparat svojemu sineku a so bile sankcije kaj je reklo vodstvo in psihologinja trla baba lan da joj prođe dan

• boogin1 11:22 19.november 2016.

Kaj to praktično pomeni ?Ali to pomeni, da ko bom otroka po riti, bom zdaj kriminalec ?, neuravnotežena oseba ?, nasilnež ?, mi bo kdorkoli že pobral otroke ?, bom pristal v zaporu ?

• jakec1575 10:42 19.november 2016.

madona, o potem predstavnike fidesa, ne bomo smeli več tepsti.

AtaAufbiks 16:29 19.november 2016.

Katolikom svetujem, da raje nimajo otrok, kar so preveč zabiti, da bi lahko vzgajali otroke brez palice!

• TOLAR 16:40 19.november 2016.

Od danes naprej bojo otroci še bolj RAZVAJENI!

• Sumi Novak 18:23 19.november 2016.

največja napaka sedaj bodo pa otroci tepli starše

• abyx 21:20 19.november 2016.

to bi bilo fanj :D heheh

• matermila 16:00 19.november 2016.

Otroci imajo pravico(in starši dolžnost),da so siti,na toplem,dobro oblečeni,itd.,imajo pa tudi dolžnosti.Če se jih ne držijo,podležejo sankcijam.Če razne prepovedi ne zaležejo,zaleže 100%,ena preko riti.Pa naj pride socialna delavka pametnjačit,še ona dobi eno.Do kruha sem spravil dva otroka,ki nista nikoli bila ...prikaži več tepena,videl sem pa že ničkoliko otrok,ki so jih potrebni,kot stari volk kugle.Če imamo starši dolžnosti,ki jih MORAMO izpolnjevati(do otrok,v službi,do države,ipd.,imamo tudi pravico to zahtevati od otrok.Dokler je kruh,ki ga starši težko zaslužimo,imajo dolžnosti,ko služijo svoj denar,pa naj imajo tudi pravico,da se ne držijo pravil,če niso pod mojo streho.

• abyx 21:19 19.november 2016.

samo res, s temi otroci postaja obup, razbijao se derejo in mamice jih gledajo medtem ko motijo vse ostale ljudi v bližini.

• Tunga Vidya Dasi 08:38 20.november 2016.

CSD ti bo vzel otroka. Meni je čisto jasno, zakaj taki zakoni. Pripravljajo teren za naslednjo fazo, ko bodo CSD-ji privatizirani in jim bo država plačevala njihove usluge. Ko bodo morali opravičevati, kam so porabili denar, bodo uporabili te zakone, ...prikaži več da bodo lahko prišli do dela. Starši in otroci bodo seveda samo statisti v tej igri. Na googlu in Youtubu si lahko pogledate, kako to že dobro laufa v drugih EU državah. Otroke dobesedno ugrabljajo iz povsem normalnih družin, da pridejo do dela. Pri nas smo videli, da se to tudi že učimo, odgovorne državne osebe so že osvojile način in delujejo v skladu s "stroko" in zakoni.

• mokmelk 23:11 19.november 2016.

To je še eno področje, ki ga ne moreš preliti v zakon, kot veliko tudi drugih stvari ne. Dejstvo pa je, če se posvetiš vzgoji svojih otrok, zares razumeš njihove potrebe, do vprašanja: 'Tepsti ali ne tepsti svoje otroke' sploh ...prikaži več ne pride. To se sprašujejo samo tisti, ki svojim otrokom pravijo - mularija.

Leon 10:35 19.november 2016.

Kaj pa otroški parlament ?

• Žurnalček 17:23 19.november 2016.

Se pravi pokličeš socialno , pa naj se ona jebe z neunbogljivim mulcem !

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.