Točno tako je počel naš Janshari. Ukinil je takrat ko je bil na oblasti Marcela Štefančiča , ker je bil do njega kritičen. Sicer pa v ZDA vlada popolna Oranžna avtokracija , ki je še najbolj podobna diktaturi in tako… ...prikaži večako je seveda po vzoru Oranžnega delal tudi naš Janshari. Upam samo , da se bodo moji rojaki s spominom zlate ribice tega spomnili na volitvah. Zase vem , da mi je to od Jansharija za vedno ostalo v spominu.
Pravilno! Ta kvazi komik je bil že vrsto let samo levičarsko propagandno trobilo. Je pa tudi res da že vsaj 15 let ni več gledljiv, še manj pa relevanten.
Levičarski fukiči tole tretirajo kot napad na svobodo govora, točno tisti, ki ubijajo svobodo govora, in potem se kot pravi psihopati še veselijo. Uboge fekalije človeštva, ki si domišlja, da lahko delajo karkoli po svoji volji, brez da bi za… ...prikaži več to odgovarjali.
Po eni strani komaj čakam, da migranti začnejo glave rezat, naj začnejo pri libertardih izdajalskih.
Točno tako je počel naš Janshari. Ukinil je takrat ko je bil na oblasti Marcela Štefančiča , ker je bil do njega kritičen. Sicer pa v ZDA vlada popolna Oranžna avtokracija , ki je še najbolj podobna diktaturi in tako… ...prikaži večako je seveda po vzoru Oranžnega delal tudi naš Janshari. Upam samo , da se bodo moji rojaki s spominom zlate ribice tega spomnili na volitvah. Zase vem , da mi je to od Jansharija za vedno ostalo v spominu.
Koga pa naj volimo? Narodnega izdajalca G. Gabra, ki je pokradel več in državo zavozil bolj, kot vse vlade skupaj od leta 91?
Spet bodo popolnoma drugi krivi @Jest_
Pravilno! Ta kvazi komik je bil že vrsto let samo levičarsko propagandno trobilo. Je pa tudi res da že vsaj 15 let ni več gledljiv, še manj pa relevanten.
Pri nas ostanemo brez novinarjev, če se zgodi kaj podobnega.
Levičarski fukiči tole tretirajo kot napad na svobodo govora, točno tisti, ki ubijajo svobodo govora, in potem se kot pravi psihopati še veselijo. Uboge fekalije človeštva, ki si domišlja, da lahko delajo karkoli po svoji volji, brez da bi za… ...prikaži več to odgovarjali. Po eni strani komaj čakam, da migranti začnejo glave rezat, naj začnejo pri libertardih izdajalskih.
Toko lahko komentira samo desničarski fukič, ki ima možnost anonimno kršit svobodo govora.