Avto /avto/testi
13763 ogledov

Test avta, ki ohranja vrednost bolje kot golf

Komentarjev 12
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Dejan Orovič 10:53 17.januar 2019.

    s čim pa golf parira, z rjo po 10letih, s problematičnimi dsg menjalniki, oljnimi črpalkami v tdi motorjih, s posedenimi sedeži, z oguljenimi stikali, trdim podvozjem,... nekateri so so ga pač prehiteli, dohiteli. Pač vsakemu svoje, jaz ga ne bi ...prikaži več nikoli kupil. Passat je potem druga pesem, a s podobnimi težavami. pa njihove afere z izpuhi, s podkupovanji na 'dobrih' adac pozicijah pri zanesljivosti... sprijazniti se je treba, do tudi korejci delajo danes odlične avtomobile.

    • mph 11:03 17.januar 2019.

      So jih že davno presegli, zato je šla prodaja gor, kar pa so drastično dvignili pa je varnost pri trkih, dodatna oprema, ... Ampak ljudje imajo še vedno v glavi Golf, uau. :-) Sicer moram reči, da feeling ni slab ...prikaži več v avtu, masiven, nemško trd, ... ampak problem je vse to kar si zgoraj napisal, kar vem iz prve roke, pa sem jih več generacij vozil, pa enako prijatelji ali sorodniki.

    • Rdečivrag 17:58 24.januar 2019.

      Mene ne prepriča Volkswagen. Sorry. Je že res, da so bili najboljši pred 20 leti, ko je bil še golf res zakon, zdaj pa preveč šparajo na materialih. Ni več tiste prave kvalitete. Korejci so po tej plati precej bolj ...prikaži več korektni, kar nenazadnje dokazuje ceed s svojim ohranjanjem vrednosti, kjer gre za podobno zgodbo, kot jo je včasih pisal golf

  • Štumfkov Dawid 18:45 17.januar 2019.

    Aro, dec al kr kol si ti pojma nimaš kaj govoriš. pjd si po 9 golfov pa si jih doma parkiri u garazo pa jih obcuduj tele. ja KIA je boljša od GOLFA pika. smrduhi VW oderuski in pokvarjeni. KIA jih ŠOLA prjatu !

  • McClain 20:59 17.januar 2019.

    ne vem za golfe, sam pasate tule 3 leta stare vsi kupujejo za polovicno ceno. Cew je to kaksno ohranjanje cene-ne vem no. En klincev Clio al pa Punto bolj drzita ceno. No, pa se cene popravil ne gredo v ...prikaži več nebo. VW je nemogoce pokvarljiva roba, sam cudim se ko tule gledam. Res mislim da se korejci manj kvarijo, tudi tako pravi dober prijatelj z avtovleko in avtomehaniko.

  • Rdečivrag 19:10 18.januar 2019.

    Ni kaj, tipi so se naučili dela avtomobile in sedaj so pač v ospredju. Glede tehnike so sicer po mojem več ali manj na ravni nemcev, se pa definitivno manj kvarijo in res boljše držijo ceno na račun 7-letne garancije.

  • andrej06 19:30 17.januar 2019.

    Bravo Aro to je to

  • Aro 10:17 17.januar 2019.

    Kakšne neumnosti pa pišete tule? Kia ni Golf in to ve vsak normalen europejec. Zakaj vse merijo in primerjajo z golfom? ker je to pač pojem dobrega in kvalitetnega avta in noben kitajc, korejc ali romun ali francoz, se ne ...prikaži več more meriti z njim. Tako je in s tem se je treba sprijazniti :) In če en plačan pisun tule, ki se ima za novinarja, uporablja ime golf samo zato, da bi pritegnil pozornost normalnih poznavalcev avtomobilov, je to njegov problem. Kia je pač kia, ni golf

    • mph 10:59 17.januar 2019.

      Ha ha ha ... ravno zato, ker ni nobene primerjave med njima, bom še naprej samo KIO kupoval in sicer Ceeda. Zelo dobro pa vem kaj pomeni imeti golfa, pa passata, .... čeprav je res, da imaš lahko smolo z ...prikaži več vsakim avtom, ampak jih poznam še veliko, tudi v sorodstvu, ki nikoli več golfa ali passata.

    • maresem 18:20 17.januar 2019.

      oooohoho.... kake gobe si pa jedel za malico? Nore? Glej, imel 3 VW golfe, nove, (5, 6, in 7) pri slednjem mi je počil film in adijo za vedno s VW.

    • Rdečivrag 09:38 20.januar 2019.

      Golf je preteklost, kar ugotavljajo celo Nemci. Mislim, da je ta članek več kot zgovoren https://www.avto.info/Obvestila/Rabljen_Ceed_v_Nemciji_ceno_ohranja_bolje_od_Golfa/

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.