Magazin /magazin/odnosi-in-prosti-cas
651 ogledov

Testirali tudi izdelke Lidla in Hoferja

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • 4krogci 15:17 25.januar 2015.

    Pejd v trgovino pa si preber etiketo namesto cene pa boš na laste oči videl da si ne zmišljuje! Diskontne trgovine so mogoče prihodnost ampak naj bodo take kot po evropi ne pa lidli,hoferji!! in kaj je pri lidlu,hoferju ki ...prikaži večki je kao diskontni prodajalec drugace od naprimer špara?? sam da spar ma okusno zloženo po policah, druga dva pa nametano v kosarah in po policah ;)

  • Filipka 23:48 25.januar 2015.

    Se strinjam, da je večina članka kar nekaj, ni relevantna za Slovenijo, ker v Nemčiji dajeta hofer in lidl njihovo prvovrstno kvaliteto, pri nas pa 90% škart robo. Zato pa med drugim rabita podobne "raziskave", ki so drugače kar ...prikaži več dobo plačane. Isto so plačani raznorazni VIP-testi kakovosti od Zveze potrošnikov slovenije. Vse, da se njihove znamke čim bolj dokažejo v očeh kupcev, dejansko pa gre za povprečno kvaliteto.Jaz imam osebno ful raje izbiro v trgovini in 90% stvari, ki jih nabavlam, so slovenske.

  • sani1234 14:20 26.januar 2015.

    Se mi zdi prav zabavno, ko berem te komentarje. Točno veš, ekipa katerega trgovca je od zadaj. Tu še posebej izstopajo Hoferjevi, Mercatorjevi in Šparovi. Hoferjevi vedno pljuvajo po Lidlu - samo ne preveč, da ne bi tudi sami bili ...prikaži več vrženi v isti koš, Mercatorjevi cel čas poudarjajo slovenskost in kako je drugje roba zanič, za Šparove pa tako nimam besed. Mislim, da trgovec, ki je še pred letom dni Slovencem prodajal umetno narejen med kot pravi, potem pa se je sprenevedal ravno ne more komentirati kakovost izdelkov pri drugih. To, da pa diskonterji na naše police dajejo škart robo, pa najbrž ne bo držalo. Enake izdelke najdeš tudi v Avstriji in Nemčiji, pa predlagam, da si kdaj resnično vzamete čas in pregledate deklaracije. Pa se potem delajte pametne.

  • spenjac 10:55 25.januar 2015.

    Pri nas ni Lidla in hoferja? Kvaliteta njihovih izdelkov je porazna - z izjemo nekaj zelo kvalitetnih izdelkov. Ne razumem zakaj morajo npr. jogurt delati iz mleka v prahu?! Drugače pa se mi zdi, da ima hofer nekaj precej dobrih ...prikaži več izdelkov, npr. pomarančni sok (100%), med, jogurti.. Povprečje je nekako na nivoju merkator črtna koda/špar biđet. Smeti.

  • 4krogci 13:19 25.januar 2015.

    Zakaj je potreben članek za take stvari? Sej če malo uporablaš glavo ko nakupujes opazis kakšne vse packarije so notr zmesane (mleko u prahu za izdelavo jogurta in mleka???). Pa še drago je! 0,5l priva katerega se dobi tudi v ...prikaži več ostalih slovenskih trgovinah je najmajn 20centov drazje in pol predavajo da je to poceni?? Da ne govorimo še o gensko spremenjeni hrani, ki jo je v teh trgovinah polno!

  • romy 14:08 25.januar 2015.

    podpišem se pod Hi5 ljudje se bojijo tujih trgovcev. Prihodnost je v diskontih,malo se zamislite zakaj...

  • Hi5 16:37 25.januar 2015.

    Hm. Naj bodo take kot po Evropi? Dej nas razsvetli in nam malo pojasni kakšne so to diskontne trgovine po Evropi, ki žanjejo uspeh in ki so tako različne od teh, ki jih imamo v Sloveniji?

  • allstarr111 23:18 25.januar 2015.

    Ne mešat hrušk in jabolk. HOFER je ALDI in ta ima trgovine na vseh petih kontinetih, on ima pomojem mnenju najboljšo kvaliteto in nanjo tudi nekaj da, pač zakaj bi si z enima nategom ki lahko izbruhne vsak dan kjerkoli ...prikaži več na svetu, je konec z njimi, lahko zaprejo, vsaj na trgih kot je USA, UK ali EU.ssLIDL je mislm malo slabši, ko proidem v evrospin dobim malo tesnoben občutek glede tega, ampak TUŠ je pa garant v največji pizdi glede tega, no pa tudi MERCATOR po novem, špar franšize pa od nekdaj.

  • stela 09:36 25.januar 2015.

    Članek je BREZPREDMETEN za nas....vse to se dogaja v Nemčiji.

  • Hi5 13:27 25.januar 2015.

    No, če bi lahko utemeljil to tvojo razlago z dokazom, bi rekel ok. Tko pa nakladaš. In to zelo. Vsi vemo, da imajo diskonti velik delež svojih znamk, torej jih nekdo izdeluje za njih in to po nizki ceni. Po ...prikaži več drugi strani diskonti prodajo tega tako veliko, da se jim prodajna nizka cena še kako pokrije. In kvaliteta zaradi tega ne trpi. Tle je samo en kup foušije iz strani klasičnih trgovskih verig, katerim diskonti vsako leto odščipnejo kar viden delež trga. In potem morajo iskati razne kvazi strokovnjake, ki testirajo izdelke iz diskontov in ugotovijo, da je na koncu vse ok. Za potrošnika so diskonti rešitev, drugače te kak klasičen trgovec enostavno nategne s ceno in ropa tvoj žep iz dneva v dan.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.