Magazin /magazin/vip
10447 ogledov

Hrvaška županja je jasna: Thompson tukaj ni dobrodošel

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • stajerc200 00:22 22.november 2025.

Lepo vas prosim...če levičarski županji Thompson ni dobrodošel, potem to razglasi za sveto resnico, da Thompson v Zagrebu ni dobrodošel. ...in na to v članku piše, da je na njegov koncert prišlo le nekaj čez 170.000 Zagrebčanov. Naj vam jaz ...prikaži več pojasnim: to je več, kot vsaki četrti Zagrebčan!!! Se sploh zavedate, kaj napišete??? Še na srbski Pink TV, ki je izrazito Srbska, so se gostje strinjali, da je Thompson trenutno najboljši izvajalec na tem delu Balkana.

• stajerc200 00:29 22.november 2025.

Je lahko katera pesem bolj domoljubna od te Thompsonove??? Izdajalski levičarjo pa le pljuvajte po njemu in se zližite z Afganistanci in Sirci. Ako ne znas sta je bilo Ako ne znas sta je bilo Kazu da sam lud, da ...prikaži več je novo vrijeme I da su prosli dani pjesama za tebe A meni tako dodje nakon case vina I da ih pitam je l' to i vasa domovina A meni tako dodje nakon case vina I da ih pitam je l' to i vasa domovina Ti si rodjen sine u vrijeme slobode Rasti da je branis kad ti stari ode...

• stajerc200 00:30 22.november 2025.

Ako ne znas sta je bilo nek' ti kaze Lika Pitaj svaki kamen naseg grada Dubrovnika Pitaj Zadar i Kotare, zide Sibenika Ako ne znas milo moje, upitaj heroje Pitaj Dunav sta je bilo oko Vukovara I Velebit, hladan kamen, ...prikaži več nek' ti odgovara Je l' se Gospa Hercegovska suza naplakala To upitaj milo moje putem do Mostara Putem do Mostara

• stajerc200 00:32 22.november 2025.

Ako ne znas sta je bilo Je l' moguce da ste zaspali na strazi Zakletva barjaku da vise ne vazi Je l' moguce da ste zavezali oci I ne cujete tudje korake u noci Je l' moguce da ste zavezali ...prikaži več oci I ne cujete tudje korake u noci Ti si rodjen sine u vrijeme slobode Rasti da je branis kad ti stari ode Ako ne znas sta je bilo nek' ti kaze Lika Pitaj svaki kamen naseg grada Dubrovnika Pitaj Zadar i Kotare, zide Sibenika

• stajerc200 00:33 22.november 2025.

Pitaj Dunav sta je bilo oko Vukovara I Velebit, hladan kamen, nek' ti odgovara Je l' se Gospa Hercegovska suza naplakala To upitaj milo moje putem do Mostara Putem do Mostara

• Plavi-mil 16:05 22.november 2025.

Zakaj v Sloveniji niso prepovedane hostarske pesmi, 800 povojnih grobišč ,na tisoče pobitih po vojni, pa jih levičarji še danes pojete ,hostarske pesmi so enako fašistične, kot Thompsonove , nobene razlike.

• 4krogci 11:28 21.november 2025.

Vidi vidi pa se le najde se kaksen normaln hrvat!

Leon 11:18 21.november 2025.

V Sloveniji je bil prepovedan zato so nekateri Slovenceljni odšli na Hrvaško polniti baterije z neonacizmom ,ustaštvom in fašizmom za lastne potrebe .....v glavnem so to bili podalpski Hrvati .

• maček 12:36 21.november 2025.

Med njimi tudi janširi.

• stajerc200 00:36 22.november 2025.

Če že trobezljaš o fašizmu, si poglej obnasanje aktualne vlade, da ti bo bolj jasno, kaj pomeni fašizem!!

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.