Slovenija
5292 ogledov

Ti izdelki so se najbolj pocenili

Komentarjev 16
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 19:09 03.september 2023.

    Je kdo pri tem pomislil, da se trgovci med seboj še vedno kartelno dogovarjajo. Če bi bila med njimi prava konkurenca bi bile razlike veliko večje. AVK se brani, da jim je to težko dokazati. Dobički pa se jim kljub ...prikaži več krizi vsako leto višajo. Oni nimajo krize, večino denarja pa se jim preliva v tujino..

  • LukaMB 20:53 03.september 2023.

    Kakšne košarice nekaj, ne nas farbat, mi realno čutimo da dobimo manj za več porabljenega denarja. Zginite s temi košaricami, ne kupujejo vsi neumnosti iz nekakšnih košaric.

  • munja 20:13 03.september 2023.

    Kupujem približno iste stvari, pa moram vedno odšteti več. Ne vem, kaj je v teh vaših košaricah, da so vedno cenejše, zato bi bilo dobro, da napišete artikle po posameznih trgovinah.

  • sandi76 19:57 03.september 2023.

    Lepo je brati tako statistiko, ampak dejstva, ki se nam poznavajo v žepih, pa pravijo drugače. Vsakič znova me preseneti znesek na blagajni, statistika pa mi pravi, da kupujem ceneje. Je morda problem v tem, da so v košarici merjeni ...prikaži več artikli, ki jih dejansko v prodaji ni, oziroma jih ponudijo majhno količino ? Od kod potem mnenja, da so vsi trgovci krepko dvignili cene ?

  • rd2dmk2 06:33 04.september 2023.

    pocenii so se malo morgen. ste novinarji že pozabili kakšen halo so trgovci nagnali ob prvem popisu ? in zakaj so ga ? ker popisovalci niso upoštevali "akcij" in kaj to pomeni v praksi ? ja no na dan popisa ...prikaži več so "akcije" in popisovalci dobijo lažne cene, mi pa kupujemov reali po astronomskih cenah. vi novinarji pa spite. p.s primer en dan v šparu sladoled na palčki s 42% znižanjem plus akcija 10 % na nakup in je iz 2.42 € padel na 1.07 €. za en dan..in se statitistika smeji. al se joka ?

  • Avatar pantani
    pantani 06:36 04.september 2023.

    Pa koga vi farbate,banda novinarska?!!!

  • Avatar lu.ckyss
    lu.ckyss 06:34 04.september 2023.

    Ne vem ali je narod res tako zarukan, da ne razume poante košarice...Tam so določena OSNOVNA ŽIVILA, ki jih trgovci seveda ne dražijo, da ostajajo konkurenčni..Pač pa se dražijo živila, ki jih kupujemo POLEG osnovnih živil, razne v čudovite embalaže ...prikaži večže oblečene smeti in "priboljški", ki "morajo biti v hladilniku"....Kdor hoče zdravo in poceni živeti naj kupuje osnovna živila in si iz njih pripravi obroke, ostali pa jamrajte ker ste pač potrošniške ovce..

    • munja 11:39 04.september 2023.

      luki, kaj pa ti smatraš pod osnovno živilo?? Ali kruh, mleko, testenine, zelenjava niso osnovna živila? To se je najbolj podražilo!!! Gledal sem v Eurospinu riž, lani 1,49 eura, pred kratkim enak riž 3,49, kruh Matjažev v Sparu - lani ...prikaži veči nekaj čez dva eura, sedaj 4,15??? Še mleko lani 0,89 centa, sedaj 1,39 eura, a je to za tebe pocenitev osnovnih živil???

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 12:02 04.september 2023.

      Kaj meni težiš, tu imaš črno na belem.. https://www.gov.si/zbirke/projekti-in-programi/ukrepi-za-omilitev-draginje/hrana-in-prehranske-verige/spremljanje-cen-zivil/ .... in pa tule.... https://www.primerjaj-cene.si/sl/hrana/

    • munja 13:06 04.september 2023.

      luki, nič ne težim, odgovoril sem samo na tvoj komentar. Ti tvoji navedki v drugem komentarju mi pa nič ne pomenijo, ker moram v trgovini včeraj, danes, jutri, odšteti za enake artikle vedno več denarja in to ni nobena pocenitev. Pa lep dan!

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 13:19 04.september 2023.

      "institut" košarice je bil s strani vlade uveden z namenom, da tisti z manjšo kupno močjo ob podražitvah ne bodo lačni...Imaš na voljo torej osnovna živila, ki se ne dražijo...Če misliš, da se ob vseh "sankcijah" ne bo vse ostalo ...prikaži več dražilo, pa bi moral vsaj na drugo celino..če ne že planet..;)

    • munja 13:31 04.september 2023.

      daj luki, eni so še vedno lačni in še bodo. Povej mi, katera so to osnovna živila, ki se niso podražila, jaz jih ne najdem.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 13:38 04.september 2023.

      Naj grem torej tebi na ljubo iskat tisto, česar sam nisi sposoben najti... Ni čudno, da imaš vedno bolj prazno denarnico...še glasbeno željo morda ?!

    • munja 14:19 04.september 2023.

      Ja, glasbena želja bi bila kar v redu, ha, ha. Jaz grem v gozd po malo svežega zraka, tudi tebi priporočam, ti ne bo škodilo.

    • Avatar lu.ckyss
      lu.ckyss 15:16 04.september 2023.

      Hvala, imam teraso na eni strani praktično v gozdu, mi veverica pravkar gleda v kavo in mi bo verjetno (spet) sunila kakšen keks z mize ;))

    • munja 15:46 04.september 2023.

      Ja, ampak sprehod po gozdu je nekaj drugega, kot sedeti na terasi. Veverici pa raje ponudi kakšen drug priboljšek, če bo jedla kekse, ji bodo zobje izpadli. Pa lep dan na terasi.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.