Šport /sport/zimski-sporti
89 ogledov

Tina Maze: "Prepovedala bi tipkane seminarske naloge!"

Komentarjev 10
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • vrtnica 07:48 24.marec 2013.

    Tina pravilno razmišlja,ko gledam otroke stare celo 5 ,6 let imajo v roki moderne tehnologije....bulijo v ekrančke,igrajo igrice....pozabljajo na ves svet okrog sebe.Poleg tega razgibavajo samo prste,drugače pa se zasedijo in se samo redijo.Starši so v prvi vrsti odgovorni,da otroku ...prikaži več omogočijo zdrav razvoj.Vsekakor se ne moremo izogniti razvoju in vsemu kar ta prinaša,ampak vse mora imeti razumne meje.Otroci namreč potrebujejo naravo,zrak,aktivnosti .....,za zdrav telesni in umski razvoj.

  • Andrej Ramone 08:59 24.marec 2013.

    Einstein:I fear the day when technology overlaps our humanity. It will be then that the world will have permanent ensuing generations of idiots. ...in prišel je ta dan

  • zvezdica 09:36 24.marec 2013.

    Jao tina si za cajtom ti. dan danes je tehnologija napredovala in je potrebno znanje računalništva - informatike! Zaradi tiste seminarske ne bo konec sveta,če jo mora natipkati na računalnik raje naj se izognejo igricam. Če bodo pisali seminarske se ...prikaži več bodo navčili hitrejšega pisanja,kar je pomembno ter upravljanje z wordom itd. Zakaj pa obstajajo šole za računalništvo, informatiko in njim podobne smeri?? Danes je nuja znanje računalniškega jezika - kam pa pridemo,če tega nihče ne bi znal. ok vem,da se članek navezuje na otroke, ki svoj čas preživljajo za računalnikom. Saj se strinjam,da bi morali čas omejiti. lp

  • siesta 11:55 24.marec 2013.

    Dajte že mir z wordom, ki ne doprinese nničesar k računalniški pismenosti. Kar se pa tiče računalniškega jezika pa seveda, potrebno bi ga bilo znati vsaj enega, samo to ni scriptni jezik (HTML, CSS, javascript itd.) Ampak kar konkretno C++, ...prikaži več Java, C, C# itd. Koliko šol pa dejansko uči te jezike in smo metodologijo programiranja? Dejansko jih lahko na prste ene roke preštejemo.

  • Moniq Fantastiq 18:09 24.marec 2013.

    Punca dejansko ni neumna!!

  • deejay2 00:06 24.marec 2013.

    Tina ne ga lomit. Kakšna fina koordinacija neki. Potemtakem je najbolje, da tudi mobilne telefone ukinemo, ker se sedaj z ljudmi velikokrat pogovarjamo na ta način in ne pristno na štiri oči. Tehnologija je zato, da nam življenje olajša, in ...prikaži več tako je tudi pri pisanju z računalnikom.

  • Tomaž Meglic 06:49 24.marec 2013.

    Ja sej govori za otroke! Prav ima, pri mlajših ne moreš takoj začeti z mobitelom, dlančniki ipd.

  • Pepe007 09:11 24.marec 2013.

    Strinjam se s Tino. Otroke učimo, da ne znajo več pogledati drugemu v oči in se pogovoriti. Tehnologijo uporabljajo čimbolj brezosebno in tako, da odziv "sogovornika" pravzaprav ni bistven. Npr.: raje imajo SMS-e, namesto telefonskega pogovora...Seveda pa je vzor ...prikaži več tudi Tina, ki piše blog, ki je spet način porivanja svojega mišljenja ven, brez nekih ralnih možnosti za odziv.

  • 4d5eccf93739c6305aaf8969a682cc57e1fd7395 09:57 24.marec 2013.

    Kaj bi pa potem rekla za mlade programerje? Nadebudne 7 letnike, ki se spoznavajo z osnovami? Naj compileajo program na pamet? Hjao eni ste res omejeni

  • siesta 11:50 24.marec 2013.

    Najbolje da še ukinemo twitter in facebook in ostala podobna socialna omrežja. Tiosti, ki bo pa hotel Milko vid't bo pač moral priti do nje.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.