Svet
14 ogledov

Tisoči na cesti, v Sloveniji pa strah

Komentarjev 14
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • mph 16:29 01.maj 2014.

    Očitno nimaš blage veze kaj neki se praznuje 1. maja, kaj je pomen, pa kaj je pomen 8. marca, .... Če ne bi bilo levice, teh praznikov sploh ne bi bilo.

  • mph 18:41 01.maj 2014.

    @Reganček, tvoja ameriška zalega je bila VZROK med drugim sploh nastanku komunizma oz. levega gibanja ... Brez vas črnih (če bi bili vsaj malo sivi), ne bi verjetno niti bilo potrebe. Edina bodočnost za NE-kapitalistični vrh je lahko samo v ...prikaži več socializmu. Preden pa pridemo do komunizma (pa ne mi zdaj ti beda od človeka tukaj Stalina, Enverja, Kima... in podobne noter), ki je v bistvu vrh evolucije, pa se bo verjetno človek iztrebil.

  • mirko 11:44 01.maj 2014.

    Kje je pa "naš" Semolić in Štukelj sedaj ?! Aja sedaj je še na oblasti njihova kokoš ? Ne smejo. Ne še. Potem, ko bo na oblasti desnica. Takrat bo prišla komanda iz Foruma 21. za demonstracije.

  • Avatar čavez
    čavez 14:00 01.maj 2014.

    Slovenska ovčetina se pa doma zapija in skriva.

  • realna 17:22 01.maj 2014.

    slovenci itak nimajo jajc da bi šli na cesto - zato pa se nikoli ne bo nič spremenilokdor nima jajc da se zase postavi bo vedno hlapec

  • realna 17:24 01.maj 2014.

    točno tako - alkohol, nasilje, samomori, depresija,...vse, samo da se ni treba postavit zase in za svoje osnovne pravice.Sram naj vas bo.

  • Ronald Reagan 17:37 01.maj 2014.

    ti si šele kreten...a zdaj bi si pa komiji še 1. maj lastili...pizda vam materna rdeča srboslavska...

  • siesta 17:41 01.maj 2014.

    Ronald Reagan @ Te doma niso nič kulture naučili?

  • sprehajalec 18:12 01.maj 2014.

    Pri nas do demonstracij ne more priti, ker je oblast "delavska" in v svojih rokah drži 80% ekonomije ter obsežen Javni sektor. Ne moreš menda demonstrirati sam proti sebi.

  • mia 09:20 02.maj 2014.

    časom primernejše so vstaje in ne praznovanja.

  • jakec1575 17:37 01.maj 2014.

    Se strinjam, dokler je vabljen na Rožnik kontaminiran župan, ki si za govor privošči pranje perila z zavajujočimi izjavami od sidikalnega boja ne bo nič. Naši sindikalisti z redkimi izjemani so stari prdci z delnicami. Zbran sindikalni denar pa obravnavajo ...prikaži več kot vlagateljski portfelj. Če to ni skregano z logiko, potem ne vem kaj je. Slovenija z davki sploh ne izstopa, izstopa pa z duhovno revščino. Politika je le odsev stanja naroda. Če se v mestni občini dogajajo fiktiven zaposlitve in studentska dela, ki nikoli niso bila narejena, da se zagotovi dodaten bonboncek, Če se v vsaj dveh zavodih zlorablja in kanalizira evropski namenski denar, ki ga bodo davkoplačevalci in meščani vračali čez leto ali dve, potlej govorimo o resnem problemu.

  • jakec1575 17:41 01.maj 2014.

    Ni problem le, da je težko začeti kakšno dejavnost tt, ko si resen kandidat in bi rad plačal davke. Problem je, da lahko vsak, ki ima 2 minuti časa odpre podjetje in kanalizira in ukrade denar, kot Raščanov fant. In ...prikaži več tudi če vrne 35 milijonov. Bo to skopnelo v 1 mesecu za plače in izravnave v javnem sektorju ali kje drugje. Delovna mesta, ki so imela realno vrednost in so prinasala vsak mesec so unicena. In za to mora Raščanov fant v zapor za 10 let. Za velikansko posredno škodo, ki jemlje del prihodnosti.

  • siesta 17:49 01.maj 2014.

    Ni treba minusov prtiskat, raje se izobrazite, da ne boste kot RR zaplankan. Po teh dogodkih ( Haymarketski izgred ) se je ta majski dan v delavskih krogih smatral za praznik dela, ki so ga ljudje obeleževali z različnimi rituali, ...prikaži več med drugim v množici dežel s kurjenjem kresov v spomin na dogodke leta 1886. V 20. stoletju je prvi maj pridobil uraden status praznika dela, začenši v Sovjetski zvezi. Praznovanja delavskega dne so v času hladne vojne v komunističnih državah dobila obliko velikih vojaških parad in vladno podprtih zborovanj delavstva.

  • Bond 17:19 01.maj 2014.

    Dokler bodo sindikati dopuščali, da so glavni govorniki na obeleževanjih 1. maja Bratuškova, Janković in podobni politiki ter tajkuni, se v državi ne bo spremenilo nič !Beda in trpljenje delavcev in brezposelnih se bo nadaljevala. Politiki in ostali odgovorni ...prikaži veči za stanje v državi se bodo zbudili šele takrat, ko se bo tudi pri nas pričela dogajati ulica.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.