Slovenija

Kacin o gibanju med prazniki in vrnitvi v šole

Komentarjev 19
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Ender3 13:10 30.december 2020.

Širjenje idiotizma, se nekaterim splača, ker so dobro plačani manipulanti in demagogi.

ovca 15:34 30.december 2020.

Kaco od*jebi tja,kamor posiljas 60 +. Pa vrni kes,zastojn nisi delal. Drugace pa,nikoli v zivljenju nisi delal,ampak si samo gobec vrtel in nic pametnega povedal. ..

• groffriedrich 06:21 31.december 2020.

Tako se govori ovca!Pa ne samo kaco,ti parlamentarci tako desni,kot levi sploh ne vedo,kaj je delo za 700€ na mesec.Nobenega spoštovanja do tistih delavcev,v pravem pomenu besede,ki garbajo iz dneva v dan,da lahko določeni politiki mastno zaslužijo.S polno ritjo je ...prikaži več lahko srat!Vse bi poslal na prisilno delo,za 500€ neto na mesec.

ovca 07:27 31.december 2020.

Groff,se popolnoma strinjam s tabo. Pa se javila bi se za njihovega nadzornika. Sicer pa,nic bat,izdihnili bi prvi dan,ker niso navajeni nobenega dela. In ja,mislim tako leve kot desne. Itak so zlizani med sabo.

praufo 17:18 30.december 2020.

kdaj bodo tega norca steral ? ko sterajo jajota, leti še on, upam, za vse večne čase ... to je pa že višek

• groffriedrich 15:56 30.december 2020.

Prepovedana uporaba vseh pirotehničnih izdelkov!Policijska ura!Za novo leto?Zdaj mi pa samo še nekdo naj reče,da pri nas ni diktature.Še med svetovnima vojnama ni bilo takih prepovedi.Vlada,mislim,da je čas,da se poberete iz parlamenta,namreč to,kar si pa zdaj greste je pa višek.Vse ...prikaži več to,kar prepovedujete je kršenje in teptanje človekovih pravic.SDS,kar se mene tiče,ste za vedno izgubili moj glas.

• Pikolo 16:08 30.december 2020.

Ti kaco ne boš imel lepe in mirne starosti. Narod ni tako butast in ne pozablja.

• TAKO 17:24 30.december 2020.

Kacin ti si neprilagojen debil. Pa vsi skupaj ste v vladi. Šole pa vrtce odpreti za vse!

• vzev 15:39 30.december 2020.

Nas še vedno maltretirajo s temi neumnimi ukrepi, tisti, ki pa bodo šli na Hrvaško, pa lahko brez težav pridejo nazaj. Zopet bomo nasrkali, zaradi reševanja Hrvaške. Brez karantene ali hitrega testa, nebi smeli spusti v Slovenijo nikogar, ki je ...prikaži več šel na Hrvaško. Tam se sedaj nihče ne drži ukrepov, in to bomo potem zopet čutili mi.

• alojz47 18:23 30.december 2020.

Živijo kako vas ni sram da tako ustrahujete Bogi slovenski narod moraš se testirat cepit če ne moraš v službo sramota za vas vse v parlamentu sedaj ste še učitelje in naše otroke postavili pred dejstvo sramota da imamo tako ...prikaži več vlado v Sloveniji ljedje njim se moramo upreti to je višek svobode ubogega naroda Janša izgini dosti slabega si naredil ne boš še sedaj izigral še nad mano in mojimi otroci

• si_rob 18:37 30.december 2020.

To je svetovna agenda, ki jo sprovajajo vse vlade, ki so zajebale svoj narod. Narod si mora to zapomniti in poračunati z izdajalci, kot so nekoč.

• alfabeta 19:01 30.december 2020.

Ne govori bedarij. Janševec ne sapda na desno še najmanj k domobrancem!

ovca 19:32 30.december 2020.

Kaco,zakaj si tudi danes zamolcal zrtev cepljenja (Švica)? Aja,to se ne dogaja. Slovenceljni imamp ze 11 mesecev info blokado,zakaj ze kaco???

• vzev 22:21 30.december 2020.

Mislim, da jo to kar se trenutno dogaja v Sloveniji sramota. Na Hrvaškem imaš članek o tem, v Sloveniji pa niti omenijo ne. Pa imajo trenutno Hrvati precej drugih problemov). Prav tako, so komentarji pod članki izredno cenzurirani. Napišeš popolnoma ...prikaži več nežaljiv komentar, ki pa ni istega mnenja kot ga ima administrator strani, in je že cenzuriran (pa to ne leti na Žurnal)

ovca 22:29 30.december 2020.

Tudi zurnal ima cenzuro. Pisejo samo tisto,kar jim vodstvo dovoli. Taksna cenzura v obvescanju je samo se v s koreji. Kateri casopis je pisal o demonstracijah? Noben. In to je katastrofa....

• vzev 22:40 30.december 2020.

Glede Žurnala sem imel mislim komentiranje. Ker tukaj na srečo komentarji še niso tako zelo cenzurirani, kot so na drugih straneh.

• 209e2c6214dc81fb3f0c12ca0e235ef9e399b13a 21:38 30.december 2020.

po komentarjih sodeč se jajotu in kacotu v Sloveniji ne piše nič dobrega ;) mogoče samo še pod palmami na kakih eksotičnih otočjih.

• botile 04:57 31.december 2020.

www︎.︎FideLizy︆.︆net - odličen projekt za odrrasle, ki želikko najti parrtnerja za sseks

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.