Svet
44 ogledov

To bi lahko sprožilo novo finančno krizo

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • freya14577 08:35 20.september 2016.

    Pa še v gozdu in na travniku se kaj najde!!Bakterije niti izza vogala pogledat ne upajo!

  • a04fcc1478065fdf1a95135fefb1e4e18500f9f6 21:16 19.september 2016.

    Hahahhahahaha... aja ne bo več prodaje antibiotikov in bo zdej farmacija brez profita iz te verige. In to naj bi povzročilo finančni kolaps? LOL Ljudje pač se bodo znašli, začeli bodo spet zaupati naravi ter evolucijskim prednostim, predvsem pa se ...prikaži več bo moralo zapreti vse krute prenatrpane industrijske proizvodnje hrane (se pravi, mleka, mesa, jajc....) V bistvu je to zelo dobro za obstoj človeštva in civilizacije. Edino kar me skrbi je to, da bodo ilegalizirali vitamin C ali pa ga znatno podražili - takoj ko bo folku jasno, da megadoze vitamina C ozdravijo tudi ebolo.

  • samo.jst 08:00 22.september 2016.

    Kuga - bolezen, ki je 14.st. izbrisala tretino Evropskega prebivalstva, je danes zaradi napredka v farmaciji izkoreninjena oz. ozdravljiva... in ne boš verjel, ampak česen, med in limone so bile tudi takrat že na voljo. Lahko pa poskusiš še kakšen ...prikaži več domač zvarek s sodinim bikarbonatom in kisom, saj po vseh člankih dobiš skoraj občutek, da ozdravi tudi rak in gonorejo... da o čistoči v pečici in odstranjvanju vsem mogočih madežev iz gat niti ne govorimo.

  • izRODEk 21:28 19.september 2016.

    Dokler imajo v trgovini česen, med in limone, ji nabijem na kurac in s super bakterijami in s krizo.

  • jakec1575 22:03 19.september 2016.

    Prej so države financirale s proracunskimi sredstvi raziskave, industrija pa je samo patentirala in pobrala smetano in dobicke, davkov pa ni placevala nazaj, ker je slo vse v oaze. v bistvu je srednji razred placeval raziskave. Danes je antibiotik 10% ...prikaži več% vse prodaje. in se jim ne splaca. Imajo oni dost keša da stegnejo v novo zelandijo, kjer si svetovna bogatija ze lep cas gradi pribezalisce pred padcem dolarja, superbakterijo, atomsko vojno na S polobli itd.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.