Šport /sport/kosarka
14 ogledov

"To je neuspeh, jaz pa sem odgovoren"

Komentarjev 6
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar mike1968
    mike1968 10:57 13.september 2015.

    Sledi pomladitev...http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/142835/kosarka-kavc-analiza-v

  • jakec1575 12:30 13.september 2015.

    Strinjam se. Fantje pridejo vzgojeni iz druzbenega okolja, ki ne verjame vase. Uspejo do neke točke zaradi veselja in ljubezni do športa. Ko pride stresna situacija pa udari na plano vzorec, ki ga pozirajo ze od otrostva. Premalo poudarka je ...prikaži več na izdelavi sportnikov psiholosko. Tudi brisanje starih zakoreninjenih vzorcev. Je pa res, da je genska baza Slovenije omejena. Tudi, če bi se v % več ljudi ukvarjajo s sportom je genetika se vedno mejni faktor. Ampak s pravim odnosom in vero se dalec pride. In predvsem vere vase nam manjka.

  • jakec1575 12:31 13.september 2015.

    Zanimivo je, ko zacnejo sodelovati s tujimi trenerji, tujimi soigralci ali v tujih ekipah, da ta manjko nadoknadijo. Torej je ta vzorec majhnosti iz dneva v dan res problematicen.

  • lucija.cestnik 14:42 13.september 2015.

    Srbska oziroma še prej jugoslovanska reprezentanca (ali Srbija in Črna gora) nikoli ni premagala slovenske. Šest tekem, pet remijev, ena zmaga Slovenije. Zaradi remija v Charlenoiju leta 2000 (3:3) je vtis morda drugačen. S Hrvati je drugačna zgodba, ampak tam ...prikaži več je kakovostna razlika vseeno še bistveno večja.

  • dusan72 02:45 13.september 2015.

    Brezveze. Zdovc je objektivno sicer "kriv" je pa problem verjetno širši. Prvo je ta naš neumen kompleks "majhnosti", ko se enostavno userjemo in v zadnjih minutah zafuramo VSE. Tukaj imam bolj v mislih nogomet s Švico. Ja pišuka, če bi ...prikaži več naši treniral, kako zafurati vse v 15 minutah, jim verjetno ne bi tako dobro uspelo. Krivdo nosi celotna ekipa! Mogoče še najbolj ekipni psiholog (pa tudi on ne more narediti čudeža). Najlažje je zamenjati trenerja. In kaj po tem?? 2-3 tekme, ni rezultata in spet nov trener? In tako v nedogled. Stvari niso samo črno-bele. Mogoče bi fantje morali imeti več kilometrine, več skupaj, bolj uigrani, imeti dobrega psihologa...Vetra bi jim dal mogoče Ćiro Blažević, sam ko ni iz tega foha :)

  • kurt 08:27 13.september 2015.

    Dokler bo kompleks pred Hrvati in Srbi, Slovenija ne bo ne v košarki ne v nogometu dosegala višjih športnih ciljev, proti omenjenim reprezentancam so že srečni, če ne izgubijo z vellikim rezultatom, na zmago pa niti pomisliti ne upajo....jajca so ...prikaži večo organ, ki je pri Sovencih najmanj razvit.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.