Slovenija
670 ogledov

To je nova duševna bolezen pri najstnikih

Komentarjev 5
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • tuco 13:57 09.oktober 2015.

    družba, sploh pa mamice ljubijo ustvarjanje beta-fantkov. Potem pa se čudijo zakaj ni nič od njih.kaj naj rečem, želim vam vse najboljše, ostanite majhni, debeli, revni, neizobraženi, nesrečni, depresivni, v krizi srednjih let itd.Pa če nekoga ...prikaži več ne razumete to ne pomeni da je on čuden. Preberite si sokratovo zgodbo o ribi ki jo je ribič potegnil iz vode in jo nato spustil nazaj. To bi vam moralo odpreti oči.

  • Francissco 14:48 09.oktober 2015.

    Imeti mišice na pravih mestih je za moškega naravno, toliko kot imajo lahko ženske malo bolj dvignjeno ali spuščeno oprsje ali zadnjico. Kako pa se že pri vas, draga avtorica potem imenuje ta vaša bolezen? Menopavza? Ali še kaj fertilizirate? ...prikaži več Ali samo v sanjah in vročinskih valih? Pri fantu iz članka se temu reče puberteta, kar pa za vas verjetno ne bi mogel trditi, čeprav je to zopet samo v vaših sanjah, ko ste bila še vitka, brhka in vredna pogleda kakšnega sopubertetnika, ki se je trudil privleči vašo pozornost prav na zgoraj omenjene načine. Sedaj pa ste na to pozabila in vas privlačijo drugačne mišice, kot so na primer dobri avti in polna denarnica. Tisto prvo je bilo lepše, a ne, ker mu je vsaj vstal. Pa lepe spomine in želje še naprej, draga Bigo avtorica.

  • h3o 13:48 09.oktober 2015.

    po 18 letu lahko delaš kar hočeš...

  • jakec1575 12:01 09.oktober 2015.

    Nisem fen fitnesov, ampak biksate ga. Dokler najstnik ne posega po nedovoljenih sredstvih in trenira, da porabi višek energije, ki je v njem v izgradnjo svojega telesa ter je zdravo prehrano, je to nalozba za prihodnost. dober trening pozene kri ...prikaži več in daje kisik mozganom. Ljudje, ki so v vadbi pripravljeni trpeti so tudi achieverji ("dosežkarji") ki imajo tudi dobre rezultate v šoli, če ni predolgočasna. Če bi naši strokovnjaki v roke dobili najstnika Arnolda, nikoli ne bi bilo nič od njega. Vsak mora prehoditi svojo pot. eni skozi pot. nehajte ze s temi feministicnimi forami, ki so z*ebale cele generacije fantov in jih naredile mehkužne. 16letnik, ki se druzi in socializira v telovadnici je povsem zdrav fant. problem je v zavaljenih starših, ki zivijo v vzorcih in niso pripravljeni na vecje dosezke. Zdaj boste vsakega malo bolj natreniranega najstnika oznacili z oznako. isto je bilo ADHD, ki je danes dokazano laž. sram vas bodi.

  • dimnikar 12:24 09.oktober 2015.

    Prosim, ne izmišljujte si problemov tam, kjer jih ni. Fitnes ni duševna bolezen. Patetično, v kakšne teme se spuščate. Bi že skoraj lahko rekli, da je vaše stanje bolezensko.

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.