Slovenija
5000 ogledov

"To je psihični teror nad otrokom"

Komentarjev 22
Popularni
 • Popularni
 • Najstarejši
 • Najnovejši
Pokaži odgovore
 • miho 09:59 04.september 2020.

  Zdaj v teh kriznih časih bi lahko vrnili to, da je beseda učitelja veljala več kot beseda staršev. Če so učitelji to rekli, je moralo tako biti. Starši niso oporekali. Tako je bilo včasih. In zdaj v času krize bi ...prikaži več bilo tudi dobro tako narediti. Tako bi bilo manj dilem, ali masko gor ali ne.

  • miho 21:42 08.september 2020.

   Covid_1984, en mali fašistek sem, ko napišem, da bi učiteljem dal nekoliko avtoritete (ne šibe v šoli, ampak avtoriteto, da lahko naredi disciplino v šoli, da otroci ne pobezljajo), ... Še šef v službi ima več avtoritete do zaposlenih kot ...prikaži več učitelj do učencev.

 • Avatar stoychi
  stoychi 14:54 04.september 2020.

  Naše politikantske sluge farmacevtskih korporacij v polnem sijaju. Lahko v kratkem ponovno pričakujemo karanteno in nošenje mask tudi na prostem, pri dejstvu, da v zadnjem po leta za covid-19 ni umrl niti en sam bolnik.

 • oneh 07:53 04.september 2020.

  Je kje zakonsko napisano, da morajo otroci v šoli nositi copate in ne smejo biti v razredu v čevljih? Je kje zakonsko zapisano, da morajo imeti za telovadbo posebno opremo in ne smejo telovaditi v bundah? Je kje v zakonu ...prikaži več napisano, da morajo v zvezke pisati od leve proti desni in ne smejo pisati od spodaj navzgor? Je kje v zakonu... Matr so eni ruknjeni, pa če je zapisano v zakonu ali pa ne.

  • f5b0a37161572a16434c3a9b735044179b6963f0 08:32 04.september 2020.

   iz katere jame si pa ti prikukal ???

  • Jazalen Jazbec 09:13 04.september 2020.

   oneh, podpišem!!!! Nekaterim enostavno ne moreš ničesar dopovedati. Preprosto se mi ne da več s takimi zajebavati, ni haska.

  • timja 09:55 04.september 2020.

   vidva strokovnjaka oneh in jazbec lahko še 20 let nosita maske, ni potrebno drugim razlagat kaj sta slišala...zaradi tega ne bo umrl niti eden več ali manj na svetu... virus se bo širil in se širi dokaj neodvisno... sploh pa ...prikaži več ni fatalen....povejta mi pametnjakoviča koliko obdukcij je bilo narejenih na teh 139 smrti v SLO in koliko jih je imelo pridružene bolezni....povejta mi tudi kakšna je starostna slika umrlih in kateri vzroki umrljivosti so TOP lestvica v SLO če sta takšna zagovornika nošenja

  • timja 09:58 04.september 2020.

   pa še povejta mi prosim kdo je umrl za izključno za covidom brez pridružene bolezni...koliko je teh ljudi v SLO??????....kakšne simptome lahko povzroča me ne zanima, ker ima vsaka bolezen vsaj nekaj smer in ne trosita nekih puhlic...

  • oneh 10:10 04.september 2020.

   Levi fanatiki v svoji omejenosti trosijo sama neumnosti. Poanta ni bila v "maske da ali maske ne" ampak je bila poanta v tem, da "ni zapisano v zakonu". Marsikaj ni zapisano v zakonu pa se dejansko dogaja. V zakonu npr. ...prikaži več ne piše, da morajo levaki biti kreteni, a kot je videti na forumu in drugih medijih so to kljub brezzakonju.

  • oneh 10:14 04.september 2020.

   @timja preberi si članek tu na Žurnalu, (https://www.zurnal24.si/sport/nogomet/zaradi-korone-umrl-42-letni-sodnik-dan-prej-pokopali-oceta-352760) pa boš mogoče dobil odgovor na svoja neumna vprašanja. Če imam visok krvni tlak lahko z njim živim še leta in leta. Če staknem Covid pa me pobere v tednu dnu in ...prikaži večn grem v statistiko pridruženih bolezni.

  • timja 11:01 04.september 2020.

   pa ti temu "cajtngu" verjameš?...rumeno da peče glava....za čem pa je uradno umrl pa ne veš OK in ne vznemirjaj se preveč, da res ne boš imel hipertenzije in te pobere....zraven tega pa kje piše da te ob hipertenziji z ...prikaži več pridruženim covidom pobere... kje si to prebral...Jelko ti je povedal? ali cvet SLO medicine???

  • mph 12:28 04.september 2020.

   @oneh, sem ti dal plus na vrhu, ne pa potem. Od kje tebi levi fanatiki, da so proti cepljenju, proti maskam, ...? Kar imam jaz občutek, nekaj pa jih tudi poznam, so skoraj vsi desnosučni proti, taki, ki so se ...prikaži več tudi zbrali na Brezju z ignoriranjem vseh pravil. Večina kolesarjev kar pomnim pa je imela maske.

 • Janez_53 08:56 04.september 2020.

  No, tudi med učitelji so očitno samozvani "strokovnjaki", ki so ugotovili, da je nošenje mask škodljivo, da je "vdihavanje lastnega izdihanega zraka" škodljivo. Koliko kirurgov in drugega medicinskega osebja je pomrlo, ker so pri svojem delu morali obvezno nositi zaščitne ...prikaži več maske? Nekako razumem, da nakladajo in razvijajo svoje teorije neizobraženi ljudje, ne razumem pa izobražencev, ko klestijo razne bedarije s področij, o katerih nimajo pojma.

  • sandi76 09:32 04.september 2020.

   Ko bodo operirali tebe, kar razloži vsej kirurški ekipi, da jim ni potrebno nosit maske !

  • timja 09:59 04.september 2020.

   saj si tudi ti stručko janezek...WHO je že davno svoje povedala...pa marsikateri nobelovec tudi!

 • Albatroz 10:30 04.september 2020.

  Predlagam da vsi tisti ki so tak za maske da še spijo z njimi ker je maska samo prikrivanje nestrokovnosti države in preusmerjane pozornosti. Otrokom pa naj pustijo otroštvo. In učitelji si naj iščejo avtoriteto z znanjem ne pa z ...prikaži več navidezno izobrazbo.

 • suineg78 09:12 04.september 2020.

  "...posledice nosenja mask bomo se ugotavljali." Tako pri cepivih so nasi otroci zopet poskusni zajci. Ze 32 let cepiva nimajo prave placebo skupine. CHD je to dosegel na sodiscu, ko CDC ni mogel dokazati, da imajo. Z otroci se igramo ...prikaži več rusko ruleto. Hvala NIJZ in ostalim "strokovnjakom".

  • zdrej 10:47 04.september 2020.

   Mogoče pa imajo vseeno več pozitivnih učinkov. Če žreš McDonalds hrano, je sigurno nekaj slabih posledic. Če uporabljaš Wifi, je tudi potencialno škodljivo. Kurjenje nasploh je tudi dokazano škodljivo, pa to še vedno delamo, ker so posledice dosti manjše od ...prikaži več koristi ki jih imamo od takega početja. Mislim da so maske podobno. Če ne veš pa moraš probati.

  • zdrej 14:59 04.september 2020.

   Covid_1984 Če so taki bedniki, zakaj so potem zaprtju Slovenije sledile še druge države, kljub poprejšnim dvomom? In zakaj imajo potem v okolici dosti slabše statistika in to lep čas? Namreč opažam, da tu čas pokaže odnos do te epidemije. ...prikaži več. Vse države, kjer so se voditelji norčevali, so zelo slabe po statistikah (ZDA, VB, ).

  • suineg78 17:07 04.september 2020.

   Ce ljudje mislijo, da bo z vakcino konec nasih tezav se zelo motijo. Poglejta kaj za vse nas planirata "samaritanca" Gates in njegov homofriend Tedros https://youtu.be/WgaZT5QwQMQ

  • zdrej 22:53 04.september 2020.

   Če ljudje mislite, da bo obstajala vacina pri virusu, ki ima mutagenost (za nevedne na kratko je to hitrost spreminjanja) tako veliko, imajo ti ljudje zelo veliko upanje. Saj veste, upanje umira zadnje. Cepiva bodo zelo verjetno toliko učinkovita , ...prikaži več kot za gripo ali pa še manj. Sicer je vse odvisno, kakšne so te mutacije. Sicer pa je treba na cepivo še počakati kakšno leto.

  • zdrej 22:53 04.september 2020.

   Če jim pa rata ustvariti cepivo proti SARS-cov-19, pa obstaja velika verjetnost, da uspejo še razviti uspešno cepivo proti gripi. Vendar dvomim. To je izredno težka naloga. Ja in cepiva NISO kar takko za razviti. Potrebno je veliko testiranja in ...prikaži večn denarja za razvoj. In to stane. Zakaj bi si nekdo delal dodatne več miljonske stroške, če ga lahko razkrije malo boljša raziskava??

 • Komentirajte

  Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.