Slovenija

To o novem semaforju ukrepov pravijo na ministrstvu za zdravje

Komentarjev 31
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Anica Kozlevčar 13:31 13.september 2021.

A zdaj tudi Poklukar več ne hodi na tiskovne konference? Očitno se z vsem ne strinja, pa so določili in dobro plačali novega dvornega norčka......sramota....

• dd 14:01 13.september 2021.

Zato, ker se zdravstvu ne da posodobit svoje opreme in neustreznega delovanja, bomo trpeli vsi. Zdravilo za covid je, obstaja tudi krvna plazma, le zdravstvo špara to le za izbrance.

• krnekina12 14:39 13.september 2021.

Popravek: 1. Zdravila za covid ni. 2. Plazma je 1000x+ drazja od cepiva, pa tud ni cudezna terapija - rabis do cajta dobit. 3. Trpel bomo vsi, zato ker se antivaxerji nocjo cepit.

• Ender3 15:19 13.september 2021.

krnekina12 katastrofa, kje je tvoja znanost, mantro o uspešnosti cepiv lahko pripišeš zgolj proivajalcem. Za ostalo pa se še malo izobrazi, da ne boš širil laži .

jate 16:55 13.september 2021.

zdravilo za kovid je ampak ga ne dajo ven,ker je več zaslužka če se cepi 7 miljard ljudi ,kot pa če bi zdravili par ljudi z lekom za kovid oz .zdravilo je rezervirano za predsednike,hmm a ni noben predsednik na ...prikaži več svetu umrl za kovidom?čudno! lek obstaja.

• krnekina12 17:08 13.september 2021.

Jate, poglej si kolk ima farmacija zasluzka od tablet, pa kolk od cepiv. Vase butaste argumente pojem pa izpljunem za zajtrk. Naslednji prosim. xD

jate 17:21 13.september 2021.

TI DOGAJA A?

• krnekina12 17:27 13.september 2021.

Mi ja. Vasi komentarji so mi kot droga. Nasmeh do uses. xD

jate 17:33 13.september 2021.

LEPO

lluckyss 14:06 13.september 2021.

Tem je že zdavnaj marsikaj pregorelo v glavi, ne le semafor. Obnašajo se kot otroci v vrtcu, ki še nikoli niso slišali za epidemijo in kako ta poteka (se opravičujem otrokom v vrtcih). ŠE NIKOLI IN NIKJER se ukrepi ob ...prikaži več epidemijah niso in se ne bodo pokazali hipno ali v enem tednu in takšno hektično obnašanje ne prinaša drugega kot nemir in zmedo med ljudi.Dajte sprejet svoje jebene ukrepe, potem pa nam dajte vsaj štirinajst dni mir, ne pa da delate zmedo in vas potem narod upravičeno ne upošteva.

pantani 12:43 13.september 2021.

Ma gonte se u tri p....e materne!!!

• 123mojacebela 15:02 13.september 2021.

Mehičanka 76, glede na-to, da je necepljenih preko 900 tisoč, se lahko zgodi kolaps v trgovini in gospodarstvu, če nas boste pozaprli (vi "naceki"). Mi bi se moralo bati vas cepljene, ki nekontrolirano po celjenju prenašate viruse. Mi se vsakih ...prikaži več nekaj dni testiramo, pa vi? Mi smo ogrožena vrsta. Malo je čudno, da je virus prihajal iz Hrvaške, če pa smo se mi necepljeni morali testirati, vi pa ne? Torej ste ga prinesli vi cepljeni.

• Ender3 15:24 13.september 2021.

123mojacebela 👍saj se vse ve, ampak za svoje neuspehe je, treba krivit druge. Odgovornost jim očitno ni pisana na kožo. Bedniki !

• 123mojacebela 15:54 13.september 2021.

123mojacebela, nočeš razumeti ali ne razumeš? Moja dejanja pri zatiranju varoje pri mojih čebelah imajo smisel, da je učinkovito, pri covidu pa se sprejemajo sami nesmisli in posredne grožnje. Ne vem, zakaj se bojiš necepljenih, če pa si cepljen? Aja, ...prikaži več nisi zaščiten? Zakaj pa si se potem cepil, samo vprašam?

jate 16:58 13.september 2021.

bravo čebelica,odličen komentar oz.odg.

• evelux 12:50 13.september 2021.

Kaj bodo takrat pisali in bluzili, ko bodo vsi necepljeni doma in bomo samo cepljeni med sabo trosili virus in polnili bolnišnice ..... takrat bodo krivi necepljeni ki so doma zaprti....me prav zanima.....

Leon 14:30 13.september 2021.

Po Janšev zakonu v bolnišnice samo cepljeni in zdravi ? ! Kaj se mu dogaja ? Psihiatrija Polje ima vse kapacitete zasedene .

• bi_ba 14:57 13.september 2021.

Kje je pa priljubljeni Kaco? On se tako rad heca, kar pogrešam njegove hece. Je rekel, naj uživamo dokler lahko. Ja kaj naj pa zdaj naredimo, ko ne moremo več uživati? Upam, da vseeno dobi plačo, čeprav se javno ne heca več.

• suineg7878 19:45 13.september 2021.

Zapadel je v nemilost pri ljubljenemu vodji. Ima sreco da (še) nismo Severna Koreja, tako da ga bomo (na zalost) se videvali.

Anion6anion 18:07 13.september 2021.

Kacin je koordinator cepljenja, ki ga je vse manj a pomembno je da vlece visoko plačo.

• pravičnik77 18:18 13.september 2021.

če nič druzga, so na delovnem mestu in ne doma... pač se gredo otroške igrice, v stilu pokaži kaj znaš

• dani5 21:09 13.september 2021.

Zdravi ljudje moramo plačevati te nagnusne samovšečne debele parazite,

Mehičanka76 14:03 13.september 2021.

Prišla iz Londona. Tam se vsi družijo, maske so ali pa niso. Na dan 30.000 okuženih. večina jih preboleva lažjo obliko in hospitalizacija ni potrebna. Mi pa se samo pritožujemo nad ukrepi, pa cepili se ne bi, ... Naj se ...prikaži več država za vse necepljene zapre, pa da vidimo kaj se bo zgodila. anticepilci, ne se hudovati, vzemite to kot eksperiment.

• Ender3 15:37 13.september 2021.

Mehičanka76 , zakaj nisi tam ostala, Tam že dolgo ni ukrepov, malo eksperimentirajo s čredno imunostjo, ki je očitno ni, z ali brez cepljenja.

jate 17:04 13.september 2021.

mehičanka,če se motim me prosim popravi,Pa vendarle mislim,da si še pred kratkim "držala" z nami z necepljenimi,ker sem ti skoraj vedno dala +,sedaj pa tako udrihaš čez nas,le kaj se ti je zgodilo.?..sumim ,da si prej imela drug vzdevek,vendar ne ...prikaži več bom naglas ugibala.LP.

Mehičanka76 21:10 13.september 2021.

jate motiš se. Sem Mehičanka, vedno bila in vedno bom. Nikoli komentirala pod drugim imenom. Motiš se tudi, da sem držala z anticepilci. Sem pa zelo proti Janezovi vladi, sem namreč rojena levičarka. Pa tudi cepljena sem. Po lastni vesti ...prikaži več in lastnem razmišljanju. Ne zdi se mi niti, da udriham proti vam, naj vsak ravna po svoji vesti. Predlagam eksperiment (glej moj zgornji komentar), pa da vidimo.

jate 06:49 14.september 2021.

lepo si obrazložila... res sem mislila ,da si prej bila po vzdevkom"ovca"tudi z njo sem se povsem strinjala,pa jo že dolgo ni na spregled,sorry...ja bomo videli kaj prinese nov dan . LP

• b33ab25186006cead7364298e6e8c765c70692f1 20:20 14.september 2021.

Gospod @jate....,@ovca in @mizimazi sta bila neprimerljivo bolj prostaška in vulgarna kot @mehičanka76.Lahko,da je bila @ovca tudi oskrbovanka v kakšnem Hrastovcu... .

jate 05:46 15.september 2021.

gospod bandit.,sem ženska...glede vzdevka sem zgolj ugibala ne pa trdila..hm glede vulgarnosti pa takole povem..nič ni narobe če tudi ženska zakolne ali uporablja vulgarne besede,tudi jaz če me kdo razpizdi -;))

• Komentirajte

Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.