Zdravje
21402 ogledov

To se bo zgodilo v dveh mesecih po odprtju šol

Komentarjev 11
Popularni
  • Popularni
  • Najstarejši
  • Najnovejši
Pokaži odgovore
  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 07:30 19.avgust 2021.

    No bom še jaz nekaj napisal v vašem stilu, torej o predvidevanjih... Predvidevam, da boste tudi v bodoče popolnoma napačno predvidevali v 93% svojih "Babavanga" napovedih, tako kot se je to redno dogajalo do sedaj...

    • PaPajapopi 08:04 19.avgust 2021.

      Prav si napisal. Ti vsaj predvidevaš v slovenskem jeziku, medtem, ko novinarji predpostavljajo v spodnjem jeziku. Ne vem , kako da se ne oglasi noben slavist ali vsaj učitelj slovenskega jezika, da bi jih malo popravil. Tisto kar so nam ...prikaži večm vsiljevali 70 let ne more biti slovenski jezik.

  • krucefiks 08:03 19.avgust 2021.

    v šolo vsi brez mask,tako kot je bilo že od pamtiveka,otroc prenesejo boga i dva,prekuženi so precej bolj odporni ko zrastejo,to vsak ve in smo vedeli ,zdaj bi pa nekdo rad prepričal v nasprotno,ni šans,naravi je treba zaupat ne pa ...prikaži več kapitalističnim farmacijam

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 09:40 19.avgust 2021.

    @rd2dmk2 .. Ja, tu je treba biti pozoren na dikcijo, ki jo uporablja "stroka"... Napišejo "UMRLI S COVIDOM" in ne "UMRLI ZARADI COVIDA"...Ko bomo vsi prekuženi, oziroma bomo imeli prisoten virus, ki pa ne bo vplival na naše zdravstveno stanje ...prikaži več bomo VSI umrli s covidom, tudi tisti, ki bodo "šli na štrik", ker jih je ta vlada finančno in psihično uničila..

  • rd2dmk2 09:25 19.avgust 2021.

    krasno . so dokazali, samo to da se bi lepo in hitro vsi okužili in postali imuni. potem bo pa mir. tile stručkoti delajo paniko kot da je c-19 ebola. zahtevajmo, ( naj opozicija to zahteva, ne pa štrajk ) ...prikaži več ) da se objavijo podatki, koliko umrlih z c-19 je imelo kakšne druge bolezni in še nekaj. koliko je bil za njih ocenjen čas preživetja brez c-19. prekleto zdravstvo , mojega očeta niso niti povohali, boli te hrbet, evo ti infuzijo vsake tolk cajta, pa mir dej. potem pa imaš še 3 mesece.rak!

  • rd2dmk2 09:28 19.avgust 2021.

    in še neki. in potem pride dohtar napisat osmrtnico in izjavi, saj je še mlad umrl. otroci naj se okužijoi in postanejo imuni. zakaj med populcijo romov je zelo malo alergij ? no dejte povedat, stručkoti iz NIJZ. zato, ker ...prikaži večr so vsak dan do komolcev v blatu. cepte otroke za vsak drek, pa bodo pri tridesetih umiral za angino ( pa ne pektoris). tolk cajta ga boste sral, da bo resnično dripa postala smrtna za 19-letnike ne pa za 70letnike.

  • rd2dmk2 09:30 19.avgust 2021.

    in delavci so delal z maskam ob c-19, me zanima kolk delavcev na slovenskih žagah dela z maskami proti prahu ?

  • Avatar Sreten Lukić
    lluckyss 09:11 19.avgust 2021.

    @Krucefix...Se popolnoma strinjam...V bistvu bi se sedaj, ko je smrtnost manjša kot pri navadni gripi morali vsi prekužiti po naravni poti, da bomo v jeseni odporni na kakšno novo mutacijo... Ampak ne...Naše zdravstvo nas bi šopalo s cepivi, ki dokazano ...prikaži več ne delujejo, nas morili z maskami, itd., da bomo potem ob morebitni nevarnejši mutaciji spet polnili bolnišnice in njihove žepe... Banda pokvarjena ima Hipokrata za klošarja, ki ni omembe vreden..

  • eminenca 14:17 19.avgust 2021.

    to je kot v bolševizmu, čisto plasko gospodarstvo oz. tukaj gre za plansko medicino ... eni pač znajo vse izračunat, ne vem od kod jim informaije ... ti mojstri alias bleferji vse izračunajo ... žita bo tolk pridelano, sadja bo ...prikaži več tolk in to do kile natančno, dežja bo natančno toliko litrov , rodilo se toliko otrok, umrlo bo toliko oseb, posrali bomo toliko dreka ... vse natančno ... pa morjo res imet ene super kompjuterje, fascinantno

  • Komentirajte

    Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.