Mati moja, kako nekaterim evolucija ne pride do živega. Pa ne mislim papeža, mislim na splošno vernike.
glasuj za pasjo dojiljo...ZA
@damjan0718, glih, če te zanima, tisto pasjo dojiljo bi morala policija obiskat in aretirat, že imamo zakone proti zlorabi živali.
pri levičarjih tvoj predlog ne gre skozi. tudi parijo se z njimi
KDAJ GA MISLITE NEHATI SRATI S PAPEŽEM IN TO VATIKANSKO BANDO ? Kdaj PVMM , če me to ne zanima , koga zanima pa naj kupi Družino , Glas koncila ali pa Oservatore Romano !
Premal novic o Dončiću?
Meni tudi gre na bruhanje ko vidim Goloba. Kaj naj zdaj?
pernati te pokoplje a le če utegne se utresti vseh užitkov
Bla,Bla,Bla. Nobena cerkev nima nič z vero in bogom oz s stvarstvom. Ko boste to spoznali, boste bogatejši za vse. Tako pravijo in imajo prav
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
z rdečo zvezdo rdeča nebesa
kako da ne a imaš dokazilo? jaz imam zate
Za oddajo komentarja se morate registrirati. Nimate uporabniškega računa? Registracija je hitra in enostavna, registrirajte se in vključite v debato.
Mati moja, kako nekaterim evolucija ne pride do živega. Pa ne mislim papeža, mislim na splošno vernike.
glasuj za pasjo dojiljo...ZA
@damjan0718, glih, če te zanima, tisto pasjo dojiljo bi morala policija obiskat in aretirat, že imamo zakone proti zlorabi živali.
pri levičarjih tvoj predlog ne gre skozi. tudi parijo se z njimi
KDAJ GA MISLITE NEHATI SRATI S PAPEŽEM IN TO VATIKANSKO BANDO ? Kdaj PVMM , če me to ne zanima , koga zanima pa naj kupi Družino , Glas koncila ali pa Oservatore Romano !
Premal novic o Dončiću?
Meni tudi gre na bruhanje ko vidim Goloba. Kaj naj zdaj?
pernati te pokoplje a le če utegne se utresti vseh užitkov
Bla,Bla,Bla. Nobena cerkev nima nič z vero in bogom oz s stvarstvom. Ko boste to spoznali, boste bogatejši za vse. Tako pravijo in imajo prav
🍓 Vroča dekleta čakajo na vas na 👉 𝗦𝗲𝘅𝘁𝗼.𝗹𝗶𝗳𝗲
z rdečo zvezdo rdeča nebesa
kako da ne a imaš dokazilo? jaz imam zate